Saphir 4
QUOTE(Mixiuke @ 2018 09 23, 13:26)
<p>Saphir 4 </p>
mes buvom 2015 m. patys geriausi atsiminimai!
tiesa, mes gyvenome villa delux kambary.
O gal kas buvot Alanijos centre Kahya hotel 4*? Papasakokit +-
QUOTE(Zylute1 @ 2018 09 23, 15:45)
mes buvom 2015 m. patys geriausi atsiminimai!
Kokia kaina buvo? Idomu kiek skirias nuo paprastu kamb?
Papildyta:
QUOTE(Mixiuke @ 2018 09 23, 15:48)
<p>Mes vyksim ten irgi jau greitai..tai ydomu kas kaip </p>
Kiek mokejot jei nepaslaptis? Rado drauge nepadoriai maza kaina zmogui geguzes men.. ir nesuprantu ar cia normalu ar ne , kad zm nesiekia 400e su skrydziu ir AI i ten.. dar skaiciau komentaru daug del triuksmo, nes salia klubas yra.. va to bijau.. nes su mazu vaiku.. bet siaip itartinai mazos kainos, pazejus foto viesbucio
QUOTE(amberr. @ 2018 09 23, 18:49)
Kokia kaina buvo? Idomu kiek skirias nuo paprastu kamb?
Papildyta:
Kiek mokejot jei nepaslaptis? Rado drauge nepadoriai maza kaina zmogui geguzes men.. ir nesuprantu ar cia normalu ar ne , kad zm nesiekia 400e su skrydziu ir AI i ten.. dar skaiciau komentaru daug del triuksmo, nes salia klubas yra.. va to bijau.. nes su mazu vaiku.. bet siaip itartinai mazos kainos, pazejus foto viesbucio
Papildyta:
Safire 4* labai mėgsta eurus pase, o už 20eur nusiperki ramybę be jokių ten naktinių triukšmų
QUOTE(Forgete @ 2018 09 23, 21:20)
Safire 4* labai mėgsta eurus pase, o už 20eur nusiperki ramybę be jokių ten naktinių triukšmų
Ot koki kysininkai.. idomu kiek skirias kaina vilose tose, kur nuosaliau.. nors atsiliepimuose skaiciau, kad net ir davus babkiu nepakeite i geresni.. nebuna vietu ir vsio.. dvejopi jausmai.. jau buvau Turkija perzegnojus ir va rado pasiulyma, kur geg pradzioj nesiekia zm 400e.. su AI .. o koks oras geg pradzioj jau? Tik tiek, kad akmenuotas papludimys.. ir ta didele teritorija su mln zm mane gasdina.. eiles prie maisto ir .tt ir kad kokteiliu apart gin&tonic ner
Papildyta:
QUOTE(Mixiuke @ 2018 09 23, 21:35)
<p>Mes pirkom pernai 2 suauge ir du vaikai uz 1400 cia jau su nuolaida</p>
O vaikai kokio amziaus? nes cia , keliaujant su vaiku 2 suaugusiem 327e su AI
Ot koki kysininkai.. idomu kiek skirias kaina vilose tose, kur nuosaliau.. nors atsiliepimuose skaiciau, kad net ir davus babkiu nepakeite i geresni.. nebuna vietu ir vsio.. dvejopi jausmai.. jau buvau Turkija perzegnojus ir va rado pasiulyma, kur geg pradzioj nesiekia zm 400e.. su AI .. o koks oras geg pradzioj jau? Tik tiek, kad akmenuotas papludimys.. ir ta didele teritorija su mln zm mane gasdina.. eiles prie maisto ir .tt ir kad kokteiliu apart gin&tonic ner
Papildyta:
O vaikai kokio amziaus? nes cia , keliaujant su vaiku 2 suaugusiem 327e su AI
3 ir 8 metai
QUOTE(Mixiuke @ 2018 09 23, 22:52)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="72212120" data-time="1537724746"><div><p>Ot koki kysininkai.. idomu kiek skirias kaina vilose tose, kur nuosaliau.. nors atsiliepimuose skaiciau, kad net ir davus babkiu nepakeite i geresni.. nebuna vietu ir vsio.. dvejopi jausmai.. jau buvau Turkija perzegnojus ir va rado pasiulyma, kur geg pradzioj nesiekia zm 400e.. su AI .. o koks oras geg pradzioj jau? Tik tiek, kad akmenuotas papludimys.. ir ta didele teritorija su mln zm mane gasdina.. eiles prie maisto ir .tt ir kad kokteiliu apart gin&tonic ner
Papildyta:
O vaikai kokio amziaus? nes cia , keliaujant su vaiku 2 suaugusiem 327e su AI</p></div></blockquote><p>3 ir 8 metai </p>
Papildyta:
O vaikai kokio amziaus? nes cia , keliaujant su vaiku 2 suaugusiem 327e su AI</p></div></blockquote><p>3 ir 8 metai </p>
Ai, tai jau pilna kaina reikejo moket uz abu