agentūroje man minėjo, kad Novaturas keičia kainas pirmadieniais, man taip ir buvo, sekmadienį jau išsirinkau, o pirmadienį po piet tik bakšt ir brangiau
agentūroje man minėjo, kad Novaturas keičia kainas pirmadieniais, man taip ir buvo, sekmadienį jau išsirinkau, o pirmadienį po piet tik bakšt ir brangiau
Man toks įspūdis, kad kaina kyla po 10 eurų asmeniui už kiekvieną jau nupirktą vietą lėktuve. Nes bent jau pernai kas kelias valandas mūsų šeimai vienoda suma brango kelionė visiems viešbučiams tai pačiai datai..
Novaturas lygtai pridėjo jau daugiau viešbučių
Papildyta:
Ką išsirinkot?
Norit pasakyti kad "rankytemis" tiek krypčiu galima sužiureti , 100% dirba koks IT "script'as" programa kuri yra iš seniau suprogramuota ir "bidin'a" kaina....
Man toks įspūdis, kad kaina kyla po 10 eurų asmeniui už kiekvieną jau nupirktą vietą lėktuve. Nes bent jau pernai kas kelias valandas mūsų šeimai vienoda suma brango kelionė visiems viešbučiams tai pačiai datai..
Su jumis sutinku visu 100%
Gal ne i tema,bet jau nekokie atsiliepimai uz si viezbuti,kurio kaina yra nemaza. Tai dar gerai apie ji pagalvokit . Mes ir ji norejom rinktis,bet net pats turkas atkalbejo
Nu nereikia, viskas ten is principo yra gerai tik kiekvienai prekei yra sava kaina, as uz ji kokiu 600-700 zmogui tikrai nemokeciau, tiek tai nevertas.
Bet blogų atsiliepimų apie jį mažuma yra, o atsiliepimų kiekis yra didelis, tad iš esmės jis vertinamas gerai. Išpardavimų pradžioje jo kaina nebuvo maža, bet ir ne kosminė ir šiuo metu, bent jau mūsų norimam laikotarpiui pakilę yra praktiškai 400 eurų, tad manau priklauso, kada perkama kelionė ir kokiam laikui.
Esu šoke. Vakar žiūrėjau į Akka Antedon 05.15 7n. buvo dviems 1250. Šiandien jau 1700, o Novaturas net datų neduoda pasirinkt kitiems metams, matyt kainas kelia. Kosmosas
Bet ar galėjo per dieną taip šoktelti
Novaturas Akka Alinda tam laikotarpiui duoda už 549 žmogui, o Antedonas kol kas dingęs