Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(mango @ 2018 09 19, 14:49)
<p>mielosios Turkijos žinovės, labai ačiū už nurodytą Facebook grupę apie atostogas Turkijoje, joje susiradau viešbučius su šildomais baseinais ir atostogas jau užsisakėme. Kitas mane neraminantis klausimas yra maistas. Mano mergaitė, kuriai dar nėra 1 metų, labai alergiška, maistą jai ruošiu pati iš ekologiškų namie augintų daržovių, patikimų ūkininkų mėsos... Kažin, ar įmanoma, kad įsidėčiau į lagaminą daržovių jai košėms kaminti? neatimtų man jų? hmm.gif​ </p>

nezinau koki viesbuti pasirinkote, bet kiek esu buvusi net ir paprastesniuose buna dietinio maisto, ten daznai buna virtos ant vandens visokios darzoves, brokoliai, morkytes, briuselio kopusciukai, virtu ant vandens kruopu, daznai buna ir mesos (vistienos) virtos, tad manau tikrai rasitumete, ka duot savo vaikui 4u.gif
pasivaiksciokite su google zmogeliuku po gatves prie pat jusu viesbucio, gal rasite koki didesni marketa, kaip migros, carefour ar A101, tenai tikrai galetumete visokiu ekologisku paruostu tyreliu isgyti 4u.gif
Atsakyti

mielosios Turkijos žinovės, labai ačiū už nurodytą Facebook grupę apie atostogas Turkijoje, joje susiradau viešbučius su šildomais baseinais ir atostogas jau užsisakėme. Kitas mane neraminantis klausimas yra maistas. Mano mergaitė, kuriai dar nėra 1 metų, labai alergiška, maistą jai ruošiu pati iš ekologiškų namie augintų daržovių, patikimų ūkininkų mėsos... Kažin, ar įmanoma, kad įsidėčiau į lagaminą daržovių jai košėms kaminti? neatimtų man jų? :hmm:​ 

na daržovių tai tikrai neatims, net ir mėsos vakumuotos neturėtų :) ne į Australiją gi vykstant :) o jei išsirinkote viešbutį su šildomu baseinu, tikėtina, kad tai aukštos klasės viešbutis, kai kuriuose jų vaikams iki 2 metų, tėvų prašymu, individualiai paruošia maistą arba sudaro galimybę pasiruošti patiems". Pavyzdžiui kopijuoju ištrauką iš Akka Antedon brošiūros, praeitais metais kai vykome į Barut Lara, skaičiau, kad ir jie teikia tokią paslaugą:

"The Baby Food is made by the facility according to the parents' recipe (age 0-01, 99)
We have baby food for baby guests in our children restaurant. Also in special cases (if any allergies or illness) we can make baby food according to the recipe for our guests who contacts our Guest Relation Department and have a request for the baby food ingredients or if our guests request, we give them the facility to cook by themselves the baby food for their babies. If requested between 08:00-18:00, we prepare baby food according to the recipe of the guest, we serve it at the place where they wish and for the request of our guest to cook, we give the facility to our guest to cook baby food between 10:00-12:00 and 14:30-18:00.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nena: 19 rugsėjo 2018 - 14:42
QUOTE(VilmaDel @ 2018 09 19, 12:44)
<p>Nu va pagaliau,isirinkome data su norimu išvykimu/parskridimu...Turkijoje busime antra karta,pirma karta pries 8m buvome (kemere)...</p>
<p>Per agente   smile.gif  gavosi 1263€...pagal atsiliepimus viesbutis turetu buti normalus????</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Buvome siame viesbuty. Patiko. 4u.gif
Atsakyti

ačiū, užsisakėme Delpgin be Grand, tai kiek skaičiau, būna ten kūdikiams maistas ir blenderiai, plius dar užklausą kelionių agentė padarė. Mane gal labiau neramina, kad daržovės nenaminės bus, o jai visokios alergijos pasireiškia, nuo kai kurių produktų - dermatitas, nuo slyvų tyrelės - dilgėlinė, nuo babanų ištino ausys, nors prieš tai pastoviai juos duodavau, bet gal kokiais chemikalais apdoroti buvo.. Tai tiesiog labai tą maistą tenka atsirinkt. Šiaip radau, kad turbūt galima daržovių įsidėti: https://www.visahq.com/turkey/customs/ negalima tik mėsos ir pieno produktų.. Ačiū už patarimą dėl google maps apžiūrėjimo, jei ką radau, kad visai netoli parduotuvių yra, jei prireiks

Atsakyti

Ar matėt fb atostogos turkijoje grupėje kas darosi su virusais, kai paskaičiau, tai ir fantazija atšoko ten skristi.. o mes vaikų neturim, su vaikais tai iš vis :(

Atsakyti

Buvau rašiusi dėl kelionių ekspreso, kad leidžia rinktis skrydžius, ir kelios parašė, jog nerado, tai pabandžiau įeiti į bet kokį viešbutį, nu duoda man rinktis, paėmiau šio spalio datą. Gal kitiem metam ir neduoda, nežinau. Gaila nemoku screenshot įmesti. :)

Atsakyti
QUOTE(Ievauoga @ 2018 09 19, 16:11)
<p>Ar matėt fb atostogos turkijoje grupėje kas darosi su virusais, kai paskaičiau, tai ir fantazija atšoko ten skristi.. o mes vaikų neturim, su vaikais tai iš vis verysad.gif</p>

O LT darzeliuose ir mokyklose dabar ne tas pats? Poliklinikoj sake, nespeja pazymu rasyti.
Atsakyti

Sveikos visos. Tragiškai nebeturiu laiko sekti temelę, bet va iškilo reikalas išgirsti nuomonę. Mąstom apie Akka Antedon gegužės viduriui. Bet Kemeras...Bijau, kad bus šalta ir kad neveiks dar viešbutis pilnai. Gal buvot kas ten tokiu laiku, pasidalintumėt patirtimi  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 19, 14:54)
<p>Man Udriaus agentūra atsakė ir gana greit, tik nuolaidos jokios negavau, tai teko pasirinkti kitą agentūrą.
</p><p> 
</p><p>Dėl išankstinių kas laukiat Teztouro, tai iki spalio 4 sakė bus sukelti jau visi viešbučiai
</p>

Kol sulauksi spalio viesbuciu kainu palyginimui, tai i siuos jau sukeltus kainos dar pakils. Ryte uzsisakiau po poros valandu pyst ir 40 euru daugiau. Turbut seka kai tik padideje pirkimas ir kaina pakyla kad ir nezymiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 19 rugsėjo 2018 - 19:18
QUOTE(GITALE @ 2018 09 19, 19:17)
Kol sulauksi spalio viesbuciu kainu  palyginimui, tai i siuos jau sukeltus kainos dar pakils. Ryte uzsisakiau po poros valandu pyst ir 40 euru daugiau. Turbut seka kai tik padideje pirkimas ir kaina pakyla kad ir nezymiai

mes vis dar tikimės, kad bus daugiau viešbučių pasirinkime.... nes dabar kažkaip vis tie patys....
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2018 09 19, 20:17)
Kol sulauksi spalio viesbuciu kainu  palyginimui, tai i siuos jau sukeltus kainos dar pakils. Ryte uzsisakiau po poros valandu pyst ir 40 euru daugiau. Turbut seka kai tik padideje pirkimas ir kaina pakyla kad ir nezymiai

taip taip, mano irgi per naktį pabrango 20 eurų ir pirkau jau brangiau
Atsakyti

taip taip, mano irgi per naktį pabrango 20 eurų ir pirkau jau brangiau

Matomai it programa stovi,kad po uzpirkimo pakele ant automato po 20-40 € ( jau senai šita pastebejau,ir nebuvo taip kad po paleidimo kitiems metams kelionių jos pigtu, visada tik brangsta )

Atsakyti