Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Ryžiukė @ 2018 09 19, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72207786" data-time="1537340804"><div><p>Manau ziurint dabartines kainas absoliuciai jokiu sansu vartotojo įkelta nuotraukaMes kaip tik i ji varom spalio 6 vartotojo įkelta nuotrauka
Manau be kokiu 2000 euru i geresnius viesbucius nelabai. Kad ir i paprastesnius ziuriu, kad nelabai su tais 1500...</p></div></blockquote><p></p><p>Labai idomu kaip kis kainos dėl politinių neramumų Turkijoje, jei sumąstys uždaryt vėl sienas tam tikroms šalims  hmm.gif  keli žmonės liepia laukti 2019, tikrai kris viskas, agentūros aišku susilaiko nuo tokių komentarų (logiška, kad nesakys laukti, kada pigiau bus  biggrin.gif )...</p><p>Ech, sumąstėm su draugais keliauti, jie nori į tuos 1500 tilpti su dviem vaikais, kaži ar pavyks, t.y. norint komforto  smile.gif </p>

Saphiras,Meryan, Mukarnas, Long beach...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 19, 10:26)
Saphiras,Meryan, Mukarnas, Long beach...

meryan, wifi mokamas ir pliazo ranksluoscius keicia uz 1eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2018 09 19, 11:09)
O pas mane priešinga patirtis - tik pagirti Udriaus merginas galiu. Visada sulaukiu atsakymo, ar skambinant ar rašant. Kai ieškojau tik bilietų, užsirašė duomenis ir esant palankioms kainoms žadėjo pranešti. Ir kilus problemoms su Itakos atšaukimu padėjo viską greitai išspręsti.

Prisijungiiu prie pagyru.. Dabar per juos keliavom, tai tokios kantrybes darbuotoju reiktu paieskot.. smile.gif nebuvo, kad neatsakytu.. Paprasciausia manau fiziskai jie nespeja visiem atsakyt.. nes kainas tikrai labai geras siulo, tai uzsakymu pas juos mln... Gerb. Udriau, reik didint kolektyva smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 09 19, 14:12)
Prisijungiiu prie pagyru.. Dabar per juos keliavom, tai tokios kantrybes darbuotoju reiktu paieskot.. smile.gif nebuvo, kad neatsakytu.. Paprasciausia manau fiziskai jie nespeja visiem atsakyt.. nes kainas tikrai labai geras siulo, tai uzsakymu pas juos mln... Gerb. Udriau, reik didint kolektyva smile.gif))

Aš nelabai ir tikėjausi, kad atsakys iškart, buvo išankstinių pardavimų pradžia, tad natūralu, jog galėjo nesuspėti, bet neatsakė išvis, nei po dienos, nei po savaitės; juolab, jog mes ne šiaip preliminariai tik apie pasiūlymus klausėm, o jau nurodėm tam tikrus kriterijus, kas lyg ir leistų manyti, kad ieškom su rimtais ketinimais. Bet čia mūsų asmeninė patirtis, jūsiškė sėkmingesnė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 19 rugsėjo 2018 - 12:38

Nu va pagaliau,isirinkome data su norimu išvykimu/parskridimu...Turkijoje busime antra karta,pirma karta pries 8m buvome (kemere)...

Per agente   :)  gavosi 1263€...pagal atsiliepimus viesbutis turetu buti normalus????

308jtja.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaDel: 19 rugsėjo 2018 - 12:46
QUOTE(skuba3 @ 2018 09 19, 14:37)
Aš nelabai ir tikėjausi, kad atsakys iškart, buvo išankstinių pardavimų pradžia, tad natūralu, jog galėjo nesuspėti, bet neatsakė išvis, nei po dienos, nei po savaitės; juolab, jog mes ne šiaip preliminariai tik apie pasiūlymus klausėm, o jau nurodėm tam tikrus kriterijus, kas lyg ir leistų manyti, kad ieškom su rimtais ketinimais. Bet čia mūsų asmeninė patirtis, jūsiškė sėkmingesnė  smile.gif

Yra nr.. bandykit skambint.. tikrai verta per juos vazuot.. ypac, pasirinkus savarankiska kelione 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 09 19, 14:46)
Yra nr.. bandykit skambint.. tikrai verta per juos vazuot.. ypac, pasirinkus savarankiska kelione  4u.gif  smile.gif

Viskas ok, užsisakėm vėliau per kitą agentūrą, tiesiog paminėjau savo atvejį, nes išėjo kalba apie agentūras, nuolaidas ir pan. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 19 rugsėjo 2018 - 13:18

Ar skaitėt?

https://www.15min.lt...-1031860?copied

Lt komentuoja, kad pas mus viskas o.k, pajamos auga, pelnai irgi.....kažin ar tik nėra raminimas.

Atsakyti

mielosios Turkijos žinovės, labai ačiū už nurodytą Facebook grupę apie atostogas Turkijoje, joje susiradau viešbučius su šildomais baseinais ir atostogas jau užsisakėme. Kitas mane neraminantis klausimas yra maistas. Mano mergaitė, kuriai dar nėra 1 metų, labai alergiška, maistą jai ruošiu pati iš ekologiškų namie augintų daržovių, patikimų ūkininkų mėsos... Kažin, ar įmanoma, kad įsidėčiau į lagaminą daržovių jai košėms kaminti? neatimtų man jų? :hmm:​ 

Atsakyti

Man Udriaus agentūra atsakė ir gana greit, tik nuolaidos jokios negavau, tai teko pasirinkti kitą agentūrą.

Dėl išankstinių kas laukiat Teztouro, tai iki spalio 4 sakė bus sukelti jau visi viešbučiai

Atsakyti
QUOTE(pavasarinee @ 2018 09 19, 14:33)
<p> pas mus viskas o.k, pajamos auga, pelnai irgi.....kažin ar tik nėra raminimas.
</p>

Antalijos oro uosto darbuotojai sake, kad small planetui problemos su pinigais todel ir veluoja skrydziai 4u.gif
bet mums problema buvo ir su Itakos skrydziu velavimais, tai nejau ir tie turi problemu?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2018 09 19, 15:49)
<p>mielosios Turkijos žinovės, labai ačiū už nurodytą Facebook grupę apie atostogas Turkijoje, joje susiradau viešbučius su šildomais baseinais ir atostogas jau užsisakėme. Kitas mane neraminantis klausimas yra maistas. Mano mergaitė, kuriai dar nėra 1 metų, labai alergiška, maistą jai ruošiu pati iš ekologiškų namie augintų daržovių, patikimų ūkininkų mėsos... Kažin, ar įmanoma, kad įsidėčiau į lagaminą daržovių jai košėms kaminti? neatimtų man jų? hmm.gif​ </p>

Darzoviu tai tikrai neatims. Bet kaip Jus jas ruosiates ten gaminti? 4u.gif
Atsakyti