Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(rootha @ 2018 09 18, 09:54)
tai jus agentei taip ir parasykite 4u.gif
as tai klausciau viesbucio tiesiogiai kiek kainuotu priemoka? ir poto is lt pirkciau tik skrydi ir pervezima.
turkija jau ir taip pasidare nebe patraukli kainu atzvilgiu, bet agenturos dar nori kuo daugiau uzdirbt 4u.gif
Papildyta:

liepa laisvai galite vaziuoti i ispanija, graikija  4u.gif jei esat neisranki gal dar tiktu bulgarija 4u.gif

Liepą Graikijoje neperkaršta?
Atsakyti
Labas, prisiduodu jau ir aš, šį kart keliausim į Lonicera Resort liepos pabaiga 7 d. 2+2(10+13) 1807€ Novaturas, dar laukiau Tez touro kainų, bet to viešbučio nemetė nors tu ką, tai nelaukiau ir šiandien nusipirkau, nors vakar dar nuo žmogaus 5 eurais pigiau buvo, jau kyla, tai kažkaip jau nerizikavau laukti.

Forgete, mūsų viešbučių skonis tikrai sutampa biggrin.gif Primink, kelintą dieną jūs kilsit?
Kas dėl liepos mėn, tai būna karšta tikrai, bet mes eskursijų neimsim, tai baseine ir jūroje mums tinka, užpernai irgi buvom liepą, patiko, dabar vėl liepos mėn.
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2018 09 18, 16:42)
Liepą Graikijoje neperkaršta?

tikrai ne, tobulas klimatas ten, jei turkijoje liepa istveria, tai graikijoj laisvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2018 09 18, 17:05)
Rašiau taip:

Hello,

I will come to your Hotel Lonicera World from 14 April to 22 April 2019.
I booked the Hotel for one person, but there is an option, that another person will join.
How much can cost the Hotel for another person, in the same room?

Nežinau ar teisingai, ir pasikoreguokite duomenis pagal save.

Bilietus atskirai ieškočiau, dar nžn kaip bus.

Oj aciukas. Pameginsiu parašyt ir aš. ;)
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2018 09 18, 18:30)
Oj aciukas. Pameginsiu parašyt ir aš. ;)

Parašykit ką atsakys 4u.gif
Man parašė, kad dar kainų neturi, klausti gruodžio pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 18, 16:53)
Labas, prisiduodu jau ir aš, šį kart keliausim į Lonicera Resort liepos pabaiga 7 d. 2+2(10+13)  1807€  Novaturas, dar laukiau Tez touro kainų, bet to viešbučio nemetė nors tu ką, tai nelaukiau ir šiandien nusipirkau, nors vakar dar nuo žmogaus 5 eurais pigiau buvo, jau kyla, tai kažkaip jau nerizikavau laukti.

Kuriai dienai jūs gavote tokia kaina? Man liepai suvedus 7 d. 2+2 (10 ir 13 m.) rodo 1998 €. Čia gal per agentą dar nemažą nuolaidą gavote?
Atsakyti
Liepos 30 mes vyksim, ta pati kaina 0728 ir 0801, toliau arba prieš brangiau, bet dar čiut virš 100 gavom nuolaidą iš agento. Po to jau pinga nuo rugpjūčio pabaigos

suvedus rodo 1962,82 € bet agentūroje rodė 1920, ir dar nuolaidą pritaikė, nebijokite prašyti nuolaidų, tikrai pritaiko smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neigaja: 18 rugsėjo 2018 - 19:33
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 18, 20:31)
Liepos 30 mes vyksim, ta pati kaina 0728 ir 0801, toliau arba prieš brangiau, bet dar  čiut virš 100 gavom nuolaidą iš agento. Po to jau pinga nuo rugpjūčio pabaigos

suvedus rodo 1962,82 €  bet agentūroje rodė 1920, ir dar nuolaidą pritaikė, nebijokite prašyti nuolaidų, tikrai pritaiko  smile.gif

Ne visi nori. Viena agentura maziuka procentuka pasiulo nors ne pirma kelione perku. Neistveriau vakar norejau uzsisakyt jau kitiems metams antea kelione ir vel ta pati daina, parasiau i kita gentura iskart 6 proc.sako butu galima ir daugisu bet ekonominis vsb
Atsakyti
tikrai taip, aš, kai pernai ieškojau kelionės, kelioms agentūros nusiunčiau, tai parašo tokią kainą ką rodo Novaturo ar teztouro psl ir viskas, tai tiek aš galiu tiesiogiai pirkti.

Taip norėjau ištikro per Udrių keliauti, bet man irgi nepasiūlė jokios nuolaidos jo mergaitė, o štai Forgetei berods, sakė net 10 proc pritaikė, tai čia nesuprasi, aš pati nuėjau į agentūrą, nes šalia namų, paprašiau iškart nuolaidos, net neklausė ar esu per juos keliavusi ar ne ir pritaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 18, 20:31)
suvedus rodo 1962,82 €  bet agentūroje rodė 1920, ir dar nuolaidą pritaikė, nebijokite prašyti nuolaidų, tikrai pritaiko  smile.gif

Nesuprantu, ką jie su tomis kainomis išdarinėja: skirtinguose kompiuteriuose - skirtingos kainos hmm.gif . Man dar didesnę rodo - 1998 €, kaip jau ir rašiau.
Atsakyti
Merginos, gal jau ir buvo kalbėta, bet per paiešką nieko nerandu.
Noriu apsidraust kelionės draudimu, tą medicininių išlaidų tai turiu su kreditine. Bet domina skrydžio atšaukimo/atidėjimo ar neįvykusios kelionės draudimas. Skrist teks su Small Planet, tai jų vėlavimai neramina. Ir Itakos atšauktas skrydis, kai ne dėl savo kaltės patyriau nuostolių.
Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 09 18, 21:32)
Nesuprantu, ką jie su tomis kainomis išdarinėja: skirtinguose kompiuteriuose - skirtingos kainos  hmm.gif . Man dar didesnę rodo - 1998 €, kaip jau ir rašiau.

jūs gal vedat per Antalijos oro uostą, veskit Gazipasa, ten pigiau ir dar arčiau viešbutis nuo oro uosto
Va mano išsaugota nuoroda
https://www.novatura...ort/checkin_asc

Ką rodo dabar jums?
Atsakyti