Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(mango @ 2018 09 15, 19:41)
<p>sveikos, ruošiamės pirmą kartą keliauti į Turkiją su kūdikiu, norime nuvykti dar šiemet. Renkamės tarp viešbučių Akka Antendon ir Delphin Palace. Dephin Palace privalumas atrodo, kad netoli oro uosto, Akka Antendon, kad yra pavėsio pasivaikščioti. Kokie jūsų atsiliepimai apie šiuos viešbučius, ar tinkami keliauti su kūdikiu? Gal kas -inote, kiek trunka kelione nuo oro uosto iki AkKa Antedon viešbučio? O gal iš patirties kažkurį kitą viešbutį galit pačiūlyti? Beje, agentūroje klausiau, ar yra viešbučių su šildomais baseinais, bet pasak agentės Turkijoje nėra. Ar tikrai  unsure.gif </p>

Sveiki, Delphin Palace kaip matau Laroj, o Antedonas - Kemere, iki pirmojo važiuosit apie 20 min, iki antrojo - gal 40 min. Aišku priklauso dar kiek pakeliyi bus kitų viešbučių. Antedone yra du mažiukai šildomi baseinai lauke vaikams su čiuožykla. Palace - nežinau. Bet tai irgi prikauso nuo oro temperatūros. Jei bus lauke šilta - tai gal nebus poreikio. O kada vykstat?

"Atostogos Turkijoje" pastarosiomis dienomis gan daug nusiskundimų įvairiais viešbučiais, o apie Delphiną tai kitą rašė - kuris netoli Alanijos. ☺
Atsakyti
kas geriau - Loncinera World ar Saphir 4 ax.gif ax.gif bigsmile.gif
Kaip ten standartiniai Loncineroje....... ar telpa 3 suaugę normaliai
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2018 09 15, 23:55)
Visai nesenai FB toks blogas atsiliepimas apie Delphin Palace buvo.Paskaitykit , gal padės apsispręsti.Ten ir roto virusą vaikas pagavo ir dar kažkas,jau nebepamenu.

Jau iš poros agentūrų išgirdau atsiliepimus, kad delphinai yra suprastėję, nežinau, kiek tame tiesos unsure.gif
Atsakyti
Ar kas nors pirkote kelionę vaikų pavasario atostogoms balandžio pabaigai ?
Man rodo apie 500-600 eur didesnes kainas nei savaitę prieš arba po unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2018 09 17, 11:51)
Man rodo apie 500-600 eur didesnes kainas nei savaitę prieš arba po  unsure.gif

Mes pirkom, deja taip, nežinau tik ar į visus viešbučius, bet skirtumas yra.
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2018 09 17, 10:51)

Tikrai taip, įvedžiau datas per vaikų atostogas, tai man su vaiku apie 300€ daugiau nei skrendant savaitę anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2018 09 17, 11:51)

Tikrai taip ir as ta pastebejau, kad kaina gerokai skiriasi smile.gif
Tik idomu ar su oru pasiseks, bet kaip bus taip jau..
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2018 09 16, 22:16)
Jau iš poros agentūrų išgirdau atsiliepimus, kad delphinai yra suprastėję, nežinau, kiek tame tiesos  unsure.gif

Man ir agente sake,kad Delfinai suprastejo jau
Atsakyti
Pasiklausiau, kiek rusai moka už keliones. Tai ką galiu pasakyti - mes, kaip visada turčiai cool.gif Kainų skirtumai įspūdingi, net, kai mes perkam prieš metus, o jie - prieš pusantro mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 17, 18:21)
Pasiklausiau, kiek rusai moka už keliones. Tai ką galiu pasakyti - mes, kaip visada turčiai cool.gif Kainų skirtumai įspūdingi, net, kai mes perkam prieš metus, o jie - prieš pusantro mėnesio.

Tai kodel pas mus taip, kaip kokie atpirkimo oziai cia mes
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2018 09 17, 20:39)
Tai kodel pas mus taip, kaip kokie atpirkimo oziai cia mes

Jei mes mokam, tai kodėl neužsiplėšti kainų ax.gif . Pilni lėktuvai lietuvių. Aš prieš metus Egipte buvau, jau taip atrodo nebangiai mokėjom, ten buvo daug ukrainiečių, išsikalbėjom, tai jie vos ne perpus pigiau ilsėjosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 17, 20:43)
Jei mes mokam, tai kodėl neužsiplėšti kainų ax.gif . Pilni lėktuvai lietuvių. Aš prieš metus Egipte buvau, jau taip atrodo nebangiai mokėjom, ten buvo daug ukrainiečių, išsikalbėjom, tai jie vos ne perpus pigiau ilsėjosi ax.gif

Turbut teks keist krypti, zinau kad visur silta bet gal zinot kur liepos men geriau vaziuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 17 rugsėjo 2018 - 19:48