Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Kuriuo metu keliausite? smile.gifmes į šitą viešbutį leksim 05.31- 06.12 12 n., 2+2 ir mums kaina 2550 eur

Mes nuo Birželio 8 iki 15 dienos :) 

Gal žinote apie apartamentus Family Dublex? Suprantu, kad 2 kambariai per du aukštus, bet kuriam čia pastate jie  :hmm:

Atsakyti
UTOPIA WORLD HOTEL 5 prieš LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA unsure.gif neapsisprendžiuuuuuu. Utopia truputuką pigiau biggrin.gif Padėkite kas buvę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 10 spalio 2017 - 11:47
Ar buvot kas Xafira Deluxe ,Avsalare ,kaip ten ?
Atsakyti

Gural Tekirova smile.gif
Papildyta:
Kaune Sofatravel

Nu bet tai jums cia jau ziauriai dideles nuolaida gavosi. Man ten pat duoda 8 proc. 

Pas jus turbut vienas vaikas jaunesnis nei 3 metu. Uztat duoda tokia kaina, nes jei vedi 2 suaugusius ir du vaikus, tai kaina iskart kyla.

Atsakyti

Rekomenduokit kas gera ir greita agente/a...??? Jau ne vienus metus perku per viena agenta/e , bet si kart sunervino, parasiau vakar ryte atsakymo jokiooo, nenoriu laukt ilgiau, kai kainos kasdien kyla  :B 

Atsakyti

Merginos, kokie atsiliepimai Lonicera Word? Vertas demesio?

Ir dar vienas - Club Asteria Belek gal kas buvote?

Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2017 10 10, 13:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nendre23" data-cid="71835377" data-time="1507626004">
<div>
<p>Kuriuo metu keliausite? vartotojo įkelta nuotraukames į šitą viešbutį leksim 05.31- 06.12 12 n., 2+2 ir mums kaina 2550 eur</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Mes nuo Birželio 8 iki 15 dienos smile.gif </p>
<p>Gal žinote apie apartamentus Family Dublex? Suprantu, kad 2 kambariai per du aukštus, bet kuriam čia pastate jie  hmm.gif</p>

Čia nebūtinai kambarys per du aukštus , gali būti du kambariai perskirti durimis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2017 10 10, 13:40)
UTOPIA WORLD HOTEL 5 prieš LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA  unsure.gif neapsisprendžiuuuuuu. Utopia  truputuką pigiau biggrin.gif  Padėkite kas buvę 4u.gif

Mus atbaidė, UTOPIA nes labai toli jis, ir vandens parkas skurdokas palyginus su long beach...
Atsakyti

Gal agentė neatrašo, nes nedirba, man taip buvo, pirkom, rašau prieš kelionę tylu :D Nueinu, sako jau nedirba  ta agentė :D

Forgete, man tas pats, nu vaikai pas mus nesako, kad neturi ką veikti, kažkaip randa ką veikti per atostogas, labai džiaugiuosi, kad neišlepę :)  Pirkot per šią agentūrą? ar jums nuo bazinės kainos padaro jie nuolaidą? Pernai aš rašiau norėjau vykti per juos, labai maloniai tikrai bendravo, bet man surašė tas pačias kainas kaip Tezture, tuo tarpu Megaturas nuo Tezturo kainos beveik 8 proc padarė nuolaidą ir patys net pasiūlė.

Atsakyti
Mums irgi lonicera siulo...ir marco polo kas buvo?
Limak limra?

Help reikia apsisprest😁
Atsakyti
QUOTE(Metute @ 2017 10 10, 13:17)
<p>Merginos, kokie atsiliepimai Lonicera Word? Vertas demesio?</p>
<p>Ir dar vienas - Club Asteria Belek gal kas buvote?</p>

Aš buvau Asteria, viskas ten gerai su ja smile.gif
Atsakyti
daug agentu infoturuose tad nepykit ant ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2017 10 10, 13:26)
Mums irgi lonicera siulo...ir marco polo kas buvo?
Limak limra?

Help reikia apsisprest😁

novaturas limak pardavineja ?
Atsakyti