Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Oi , patvarkiau, iki 425 pabrango :) gali buti kad del kambariu, bet abejoju nes nei sezonas tuo metu, nei kambariu pasirinkimas pasikeite

Atsakyti

QUOTE(bruc @ 2017 10 09, 18:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ointriga" data-cid="71834330" data-time="1507556373"><div><p>Susidaro ispudis kad cia nieks i pigesnius viesbucius nevaziuoja vartotojo įkelta nuotraukakaip Gural. Utopijas Delfinus .
Vis delto ar yra cia kurios renkasi pigesnius variantus atostogom du vaikais ? vartotojo įkelta nuotraukaar yra kurios isvaziuoja su mazesniu biudzetu nei 1200.</p></div></blockquote><p></p><p>Mes apie 1100 isitelpam 14n birzelio pr. Liepa ir rugseji, 2+2 (4-5m) viesbuciai ant juros kranto (pastaeaisiais dviem metais atsirades reikalavimas), 4zv eco. Stebuklu nebuna, bet vandens , kolos, alaus ir arbuzu visiems uztenka. Pusryciai blynai ir kiausai valdo, pietu negristam dazniausiai. Vakariene su pora grilio patiekalu daug darzoviu, bulvyciu fri ir pan </p><p>Mini klubai ir vakaro sou apgailetini, bet musu seimai jie visiskai nereikalingi. </p><p>Atostogaujam 3-4kartus per metus po 11-14n panasaus tipo viesbutuke, nes mes mylim ir renkames sali, o ne viesbuti. Jei reiktu visa laika leisti viesbutyje ir tenkintis tik jo maistu, "pramogom"... tada tikrai keltume kartele </p><p></p><p>Viesbuciai- Drita, Monte Carlo, Oba Star, Vital beach, Ideal beach, Chizantem, Cleopatra -alanijoje. Daima Biz, Aura, Deniz- kemeras. Surtel-kusadasi. Marmaris be Ai buvo.. </p>

Super motyvacija 4u.gif bigsmile.gif Tik parašykit, prašau, ką vakarais veikiate? smile.gif Nes visaip galvoju- jei pvz Kemere 4* viešbutyje 2-3 eilėj- bet ką veikti vakare- kiekvieną vakarą po tą miestą pabos vaikštinėti...TV žiūrėti? Vaikai tai sulįstų į planšetes... žodžiu...pasidalinkit savo patirtimi mirksiukas.gif

QUOTE(ointriga @ 2017 10 09, 20:37)
Nesuprantu is kur tokias kainas gaunat blink.gif i tokius viesbucius .na ziuriu kai tik isankstiniai prasidejo nieko nerandu nebet 3*ar2*uz tokia kaina.

Tai kad yra, ir dabar pigių kainų 2018 spalio arba balandžio mėnesiui. mirksiukas.gif Tiek, kad dabar (spalis)pvz Antalijoje +20 rodo, tai nežinau, kaip ten su tuo deginimusi.. rolleyes.gif o balandį šaltoka irgi, bent jau iš draugų patirties, tai teko balandį su striukėmis ištisai vaikščioti, pasitaikė lietus kasdien.... Na bet, žiūrint, kam ko reikia. ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Esu pirkus Ispanijoje viešbučius, kelis kartus pervežimo paslaugą, draugai taip pat naudojasi Urkio paslaugomis - viskas ok.

jie siulo 5pr nuolaida nuo tezu kainu.

parašiau ir superkelionėms ir kelioniu panoramai tai niekas nesiteikė man atrašyt :D

galvoju gal pirkt per urkis

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 10 10, 10:45)
Vaikai tai sulįstų į planšetes... žodžiu...pasidalinkit savo patirtimi  mirksiukas.gif

Pernai kamelijoj nebuvo normalios vakarinės programos, tai ką aš žinau. mes vežamės kelis stalo žaidimus, stalo tenisą vyrukai žaisdavo. Kažkaip mums atostogos tai 100pro bendravimas šeimai vieni su kitais ir niekada nekyla jokių problemų dėl veiklos nebuvimo biggrin.gif

QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 10, 10:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71835200" data-time="1507621090">
<div>
<p>Esu pirkus Ispanijoje viešbučius, kelis kartus pervežimo paslaugą, draugai taip pat naudojasi Urkio paslaugomis - viskas ok.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
jie siulo 5pr nuolaida nuo tezu kainu.</p>
<p> </p>
<p>parašiau ir superkelionėms ir kelioniu panoramai tai niekas nesiteikė man atrašyt biggrin.gif</p>
<p>galvoju gal pirkt per urkis</p>

man niekada nebuvo jokių problemų, jau ne pirmi metai Urkis dirba. Aš labai nemėgstu kai neatrašo ir nemėgstu kai atrašo su klaidom biggrin.gif Toks jausmas kad ir sumokėjus pinigus negausi jokio atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 10 spalio 2017 - 09:52
QUOTE(prekestolen @ 2017 10 10, 09:45)

Tai kad yra, ir dabar pigių kainų 2018 spalio arba balandžio mėnesiui.  mirksiukas.gif Tiek, kad dabar  (spalis)pvz Antalijoje +20 rodo, tai nežinau, kaip ten su tuo deginimusi..  rolleyes.gif o balandį šaltoka irgi, bent jau iš draugų patirties, tai teko balandį su striukėmis ištisai vaikščioti, pasitaikė lietus kasdien.... Na bet, žiūrint, kam ko reikia.  ax.gif  4u.gif

Balandis netinka.reikalinga geguzes pabaiga.arba spalio pirmos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 09, 22:30)
Jus į kokį viešbutį čia tokia kaina radote?

Gural Tekirova smile.gif
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2017 10 09, 22:25)
Sveiki...ka galite pasakyti apie siuos du vesbucius. Aciu

Lonicera World
Lyra Resort
Ka patartumet ? Apie 1000eu dviems vaikas 12m. Aciu
Papildyta:

Marija kur pirkote? Ieskau sau agentes...pas ka nupirkt😁

Kaune Sofatravel
Atsakyti
Negaliu normaliai dirbti doh.gif
Išsiuntinėjau nnn užklausų. Tik pora teatrašė. Sėdžiu ir minkau vis paštą, gal dar kas kokį gerą pasiūlymą įmes. Blogai, kai neturi pastovaus agento unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 10, 11:25)
Išsiuntinėjau nnn užklausų. Tik pora teatrašė. Sėdžiu ir minkau vis paštą, gal dar kas  kokį gerą pasiūlymą įmes. Blogai, kai neturi pastovaus agento unsure.gif  biggrin.gif

Galit dar parašyt https://dkkeliones.lt/ aš pora metų per juos važiavau, viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 10, 11:28)
Galit dar parašyt https://dkkeliones.lt/ aš pora metų per juos važiavau, viskas ok.

Dėkui 4u.gif Nusiunčiau užklausą
Atsakyti

Skaičiau,rinkausi ir išrinkau kelionę į Long Beach Resort :)

Keliausime Birželį, keturiese 2 +2 (5m. ir 14 m), 7 naktys už 2013,- Eur  :)  (neįsivaizduoju ar gera ta kaina šiam viešbučiui  :hmm:​ )

Tikiuosi liksime patenkinti :) beja jis man kažkuo primena Eftalia viešbučių tinklą :)

Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 10, 11:25)
Išsiuntinėjau nnn užklausų. Tik pora teatrašė. Sėdžiu ir minkau vis paštą, gal dar kas  kokį gerą pasiūlymą įmes. Blogai, kai neturi pastovaus agento unsure.gif  biggrin.gif

Bet jums dar gerai, kai žinot ko norit..mes pvz šiemet visai 'apštakę"..aš noriu į Ispaniją kažkur..vyras sako- pabandom į Bulgariją gal...Kolegė siūlo link Graikijos sukti... Vaikai sako- TIk Turkija ir nieko kito..... biggrin.gif Turiu itk stiprią datą- birželio pradžia ir kelis reikalavimus viešbučiui.... biggrin.gif biggrin.gif Tai vargšė mano agentė.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2017 10 10, 12:47)
<p>Skaičiau,rinkausi ir išrinkau kelionę į Long Beach Resort smile.gif</p><p>Keliausime Birželį, keturiese 2 +2 (5m. ir 14 m), 7 naktys už 2013,- Eur  smile.gif  (neįsivaizduoju ar gera ta kaina šiam viešbučiui  hmm.gif​ )</p><p>Tikiuosi liksime patenkinti smile.gif beja jis man kažkuo primena Eftalia viešbučių tinklą smile.gif</p><p></p><p></p>

Kuriuo metu keliausite? smile.gif mes į šitą viešbutį leksim 05.31- 06.12 12 n., 2+2 ir mums kaina 2550 eur
Atsakyti