Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Gal kas žinote, kada Tezai papildys viešbučių?
Udriau?? 4u.gif
Atsakyti

Niekas nežino :) gi rusiška firma :)

Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2017 10 09, 11:18)
<p>kokie atsiliepimai apie Mustafa ekskursijas?</p>
<p>Ar geriau negu su novaturu keliaut, beje ekskursijos vykdomos tik is Alanijos? Nes mes busim Avsallar miestuke verysad.gif A ekskursijos vedamos lietuviu kalba?</p>

su mustafa tikrai pigiau nei novature, plius nedideles grupes, kalba lietuviskai 4u.gif
Atsakyti

Labukas,kas Utopijoj buve,galite parekomenduot koki kambari uzsisakinet, paciame viesbutyje ar vilose.Aciu

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 09, 12:09)
Sveikinu  yahoo.gif kiek kainavo? ir keliese leksit? smile.gif</p>

2+2, 06.28 d., 9 naktys, 2253 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 09 spalio 2017 - 14:32
QUOTE(Mazule @ 2017 10 09, 11:34)
O aš nenorėčiau keliauti į tą patį viešbutį ir dar su vaikais - jie ir naujame per keliasi dienas viską perkanda (kad ir tą patį Long beach), o Turkijoje tiek panašių ir dar šaunesnių, kad nesinori Turkijos tapatinti su vienu vaizdu  ax.gif
Na kai būsiu pensininkė - tada važiuosiu į vieną 10 kartų  biggrin.gif , o dabar tik gerais prisiminimais iš Long beach ir kitų dalinamės, bet ieškosiu kažko naujo  bigsmile.gif , nes niekada pakeitus dar neteko nusivilti  tongue.gif

sakykit o kada jus jame ilsejotes? nes as ziuriu sita viesbuty dabar birzeliuj 2+2 1690 eur cia gera kaina ar dar palaukti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2017 10 09, 16:43)
sakykit o kada jus jame ilsejotes? nes as ziuriu sita viesbuty dabar birzeliuj 2+2 1690 eur cia gera kaina ar dar palaukti?  ax.gif

Kiek naktu? ;)
Atsakyti

Laimė, jei galiu paklausti per kokią agentūrą taip pigiai gavote. Nes mums Gural 06 04 9 naktis  2+2 už 2600€ siūlo.

Žalia Rūta mačiau, kad buvot Kameya. Bet nerandu jūsų pasakojimo apie jį. Gal galit bent trumpai jį apžvelgti. Jau suaigundėm jį imti. Šią vasarą Delfine buvom. Tai Kamelya geriau ar praščiau?

Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2017 10 09, 15:43)
sakykit o kada jus jame ilsejotes? nes as ziuriu sita viesbuty dabar birzeliuj 2+2 1690 eur cia gera kaina ar dar palaukti?  ax.gif

Mes pernai (2016 m.), Nendre23 berods šią vasarą.
Sunku taip pasakyti kažką apie kainą, kai neaišku, kokio amžiaus tie +2 mirksiukas.gif Bet realiai kiek žiūriu, šio viešbučio kaina nepajudinama jau keli metai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skyyy1 @ 2017 10 09, 17:07)
<p>Laimė, jei galiu paklausti per kokią agentūrą taip pigiai gavote. Nes mums Gural 06 04 9 naktis  2+2 už 2600€ siūlo.</p><p>Žalia Rūta mačiau, kad buvot Kameya. Bet nerandu jūsų pasakojimo apie jį. Gal galit bent trumpai jį apžvelgti. Jau suaigundėm jį imti. Šią vasarą Delfine buvom. Tai Kamelya geriau ar praščiau?</p><p></p>

As pirmą kartą buvau tr, tai negaliu lyginti. Man atitiko mano poreikius, nes butent tai, kas man aktualu. Bet jei aš važiuočiau ne rugsėjį, įspūdžiai būtų kiti.
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 09, 09:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wowavyva" data-cid="71833488" data-time="1507530379"><div><p>del Kamelya, tai bent aš įžvelgiu vaikiškų pramogų stygių, ne? Žaidimų aikštelių, vandens pramogų.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Man ir taip pasirodė.... 4u.gif  Man tai atostogos tada , kai vaikai turi ką veikti, ir nereikia girdėti ,,o ką mums veikti " biggrin.gif </p>

cia turbut nuo vaiko priklauso, maniskiai su viena ciuozyklyte randa ka veikt. niekada niekada neisgirdau klausimo ka veikt.

QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 09, 11:14)
Small Planet mus laipino per rankovę, eiti ar važiuot autobusu nereikėjo  4u.gif

mus i auta laipino ir veze iki lektuvo

QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 09, 12:23)
Atsiliepimai tik patys geriausi, Mustafa dažniausiai į ekskursijas važiuoja kartu pats ir puikiai kalba lietuviškai smile.gif
Galie parašyti jam per FB, atsakys ar iš jūsų viešbučio galės paimti.

Mustafa kazka kalbejo apie savo skrydzius, nieko negirdet ?

QUOTE(Skyyy1 @ 2017 10 09, 16:07)
<p>Laimė, jei galiu paklausti per kokią agentūrą taip pigiai gavote. Nes mums Gural 06 04 9 naktis  2+2 už 2600€ siūlo.</p><p>Žalia Rūta mačiau, kad buvot Kameya. Bet nerandu jūsų pasakojimo apie jį. Gal galit bent trumpai jį apžvelgti. Jau suaigundėm jį imti. Šią vasarą Delfine buvom. Tai Kamelya geriau ar praščiau?</p><p></p>

Galima pasiskaityti atsiliepimus, sunku cia ka lygint. As delfine nebuvus tai nieko negaliu pasakyt, apie kamelya galiu pasakyt, bet mes buvom 2016m kai nebuvo rusu.
Atsakyti
Susidaro ispudis kad cia nieks i pigesnius viesbucius nevaziuoja biggrin.gif kaip Gural. Utopijas Delfinus .
Vis delto ar yra cia kurios renkasi pigesnius variantus atostogom du vaikais ? ax.gif ar yra kurios isvaziuoja su mazesniu biudzetu nei 1200.
Atsakyti