Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

mes autobuse važiavom kartu iki oro uosto. Tai buvo jie nuo rugsėjo gal 10 iki 22 d. Nes sakė 12 naktų. Gavo tame harmony kambarį, patys pasiūlė. Šiaip iš esmės nesiskundė niekuo. Tik sakė, kad būtent personalo problema buvo ir matėsi kad nuvargę. Bet gal pasitaisys viskas... 

Na tikėkimės, kad personalo nuotaikas veikia sezono pabaiga ir jie pervargę jau....nes mes ir niekuo nesiskundėm, mums buvo smagu, vaikai turėjo ką veikti, turėjom ir laiko pasideginti kai vaikai turi ką veikti :) Na tikėkimės, kad viskas bus taip pat gerai, kaip kad mums buvo, kai buvome :)

Atsakyti

Toks jausmas, kad guralį nemokamai dalina, tik man kainuoja brangiai.

Man ir toks vaizdas susidarė :D tik patikrinus kainas, man jis laaaaabai brangus :)

Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti apie Adam & Eva viezbuti. Gal kas buvote?
Atsakyti

O galite kas brunetei paaiskinti, kaip realiai ta maziausia kaina veikia? Pamatau kad atpigino ir kreipiuosi, ta da man pamazina? O realiai yra buves kazin toks atvejis kad pamazetu?

Keliones keitimas tau jei as dabar sumokejau 1300 ir kazkada keisiu krypti, tai uz 1300 ar uz tiek, kiek mano kelione verta keitimo diena?

Štai kaip viskas skamba Novatuto sutartyje:

*Mažiausios kainos garantija 4.1.   Garantuojame, kad pasinaudoję išankstinio pirkimo akcijos sąlygomis, poilsinę kelionę įsigysite už geriausią NOVATURO siūlomą kainą. Mes įsipareigojame grąžinti kainos skirtumą, jeigu pasirinktą kelionę sezono metu NOVATURAS siūlytų už mažesnę kainą nei išankstinio pirkimo metu. 4.2.   Mažiausios kainos garantijos sąlygos: 4.2.1.           sutampa kelionės kryptis, laikas, trukmė, viešbutis, kambario ir maitinimo tipas bei kitos kelionės sąlygos; 4.2.2.           mažiausios kainos garantija galioja tik iki 2017 gruodžio 31 d. įsigytoms poilsinėms kelionėms 4.2.2.           mažiausios kainos garantija galioja tik iki 2017 gruodžio 31 d. įsigytoms poilsinėms kelionėms lėktuvu, aprašytoms NOVATURO kataloguose „Vasara 2018“ ir 2018 m. vasaros sezono poilsinėms kelionėms aprašytoms www.novaturas.lt; 4.2.3.           mažiausios kainos garantija nebetaikoma esant bet kokiems kelionės sutarties sąlygų keitimams; 4.2.4.           mažiausios kainos garantija galioja NOVATURO pasiūloje nurodytoms kainoms.

Atsakyti
Bet tezture gali keisti, jei keiti data, kambario tipa.
Irgi nieko baisaus gal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 09, 12:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zz_aiza" data-cid="71833845" data-time="1507541007"><div><p>O galite kas brunetei paaiskinti, kaip realiai ta maziausia kaina veikia? Pamatau kad atpigino ir kreipiuosi, ta da man pamazina? O realiai yra buves kazin toks atvejis kad pamazetu?

Keliones keitimas tau jei as dabar sumokejau 1300 ir kazkada keisiu krypti, tai uz 1300 ar uz tiek, kiek mano kelione verta keitimo diena?</p></div></blockquote><p></p><p></p><p> Štai kaip viskas skamba Novatuto sutartyje:</p><p></p><p></p><p>  *Mažiausios kainos garantija 4.1.   Garantuojame, kad pasinaudoję išankstinio pirkimo akcijos sąlygomis, poilsinę kelionę įsigysite už geriausią NOVATURO siūlomą kainą. Mes įsipareigojame grąžinti kainos skirtumą, jeigu pasirinktą kelionę sezono metu NOVATURAS siūlytų už mažesnę kainą nei išankstinio pirkimo metu. 4.2.   Mažiausios kainos garantijos sąlygos: 4.2.1.           sutampa kelionės kryptis, laikas, trukmė, viešbutis, kambario ir maitinimo tipas bei kitos kelionės sąlygos; 4.2.2.           mažiausios kainos garantija galioja tik iki 2017 gruodžio 31 d. įsigytoms poilsinėms kelionėms 4.2.2.           mažiausios kainos garantija galioja tik iki 2017 gruodžio 31 d. įsigytoms poilsinėms kelionėms lėktuvu, aprašytoms NOVATURO kataloguose „Vasara 2018“ ir 2018 m. vasaros sezono poilsinėms kelionėms aprašytoms www.novaturas.lt; 4.2.3.           mažiausios kainos garantija nebetaikoma esant bet kokiems kelionės sutarties sąlygų keitimams; 4.2.4.           mažiausios kainos garantija galioja NOVATURO pasiūloje nurodytoms kainoms.</p>

Aciu, sutarti as irgi turiu po nosimi, tiesiog susimasciau kaip realiai tai veikia 😉
Atsakyti

Atsiliepimai tik patys geriausi, Mustafa dažniausiai į ekskursijas važiuoja kartu pats ir puikiai kalba lietuviškai smile.gif
Galie parašyti jam per FB, atsakys ar iš jūsų viešbučio galės paimti.

Na realiai žaidžia ant emocijų, bet tiekos to :) Beje, žada būti turizmo parodoje Adventur, tad galėsite gal ten ekskursijų užsisakyti :)

Atsakyti

O realiai yra buves kazin toks atvejis kad pamazetu?

Praeita karta kai pirkom kelione, agente sake, kad uzpraeitais metais 2 kartus keite. Tai gal pasitaiko.

As pati labai tingiu ziurineti. Aisku, karts nuo karto pasitikrinu, bet su mintim "kiek padidejo kaina'', o ne kiek pamazejo :D

Nedalina to Guralio nemokamai, nedalina. Bet apetitas auga bevalgant, tai nesinori i blogesni viesbuti a niekaip :rolleyes:

Atsakyti

Kažin, išmes tezai dar 3* viešbučių Kemero pusėj ar nebe? Udriau, gal žinot ką? ax.gif
Jei ne, tai gal užsakinėsiu Golden Sun hotel 3* hmm.gifBeldibyje jis, bet kad Kemere jau praradau viltis ką nors gaut biggrin.gifAtsiliepimų pas rusus visokių yra. Kaip visada, vieni 5 balus duoda, kiti 2. Vieniems baisus, kitiems 4* atitinka lotuliukas.gifBet jei noriu daugiau pakeliaut, tai nieko mandro man ir nereikia, nes iš mandro bus sunku mamą ištempt lotuliukas.gif
Kaina gegužės 17 nebloga. 12 naktų 740 Eur dviems, 14 naktų - 800. Vėliau jau kyla ax.gifJei tokios kainos, tai 9 naktų tikrai neimsiu, per mažai ir per pigu lotuliukas.gif
Kas dar patinka - tai gultai ir skėčiai paplūdimy nemokami. Kiek žiūrėjau viešbutukų pigesnių, visur už gultus paplūdimy mokėt. Psichologiškai veikia neigiamai biggrin.gifGeriau kainą 20 eurų padidintų, bet mokėt papildomai už nieką nereikėtų ax.gif

Imkit tik bilietą, viešbučių ir taip yra ;)

Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2017 10 09, 12:18)
<p>kokie atsiliepimai apie Mustafa ekskursijas?</p>
<p>Ar geriau negu su novaturu keliaut, beje ekskursijos vykdomos tik is Alanijos? Nes mes busim Avsallar miestuke verysad.gif A ekskursijos vedamos lietuviu kalba?</p>

Mes pernai gyvenome Avsallar miestelyje tai Mustafa ekskursijas vygde bet 5€ brangiau del atvaziavimo 😉
Beja siemet mes pasirinkome taip pat kaip ir jus Rubi plstinum 😉tai lauksiu is jusu atsiliepimu labai 😉
Atsakyti

Mes šiandien buvome agentūroje, tai Tezai Rixos dar nebuvo išmetę, bet ir agentė sakė, kad gali būti jų mažesnė kaina.
Delphin Deluxe irgi mažesnė buvo pas Tezus, bet Novaturas tada ir mums numetė, tai pasiėmėm per jį birželio 28 d. 9n. Po Tekirovos Guralio tai bus smūgis, na, bet nusprendėm pataupyti smile.gif

Kodel jus sakote, kad bus smugis po Guralio. kainos ju panasios. Man Gurali siule tik 50 euru brangiau, tai sakyciau ta pati kaina. Ir lygis sakyciau panasiai. Mes tik del kompanijos emem Rixos. Man is nuotrauku tai Guralis fainiau atrodo. Tik sako, kad Guralyje ant animacijos pataupo dabar. 

O kainos jau nenumes. gaunu 8 proc. Mano rodos jie daugiau ir negali. Pernai dar gavau is drauges nemokamai sedeti lektuvo priekyje.

Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2017 10 09, 13:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Laimė" data-cid="71833747" data-time="1507538052">
<div>
<p>Mes šiandien buvome agentūroje, tai Tezai Rixos dar nebuvo išmetę, bet ir agentė sakė, kad gali būti jų mažesnė kaina.

Delphin Deluxe irgi mažesnė buvo pas Tezus, bet Novaturas tada ir mums numetė, tai pasiėmėm per jį birželio 28 d. 9n. Po Tekirovos Guralio tai bus smūgis, na, bet nusprendėm pataupyti vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kodel jus sakote, kad bus smugis po Guralio. kainos ju panasios. Man Gurali siule tik 50 euru brangiau, tai sakyciau ta pati kaina. Ir lygis sakyciau panasiai. Mes tik del kompanijos emem Rixos. Man is nuotrauku tai Guralis fainiau atrodo. Tik sako, kad Guralyje ant animacijos pataupo dabar. </p>
<p>O kainos jau nenumes. gaunu 8 proc. Mano rodos jie daugiau ir negali. Pernai dar gavau is drauges nemokamai sedeti lektuvo priekyje.</p>

Delphin Deluxe turėjau omeny
Atsakyti