Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Gal patarsit kiek ir kokios valiutos grynųjų turėti(arbatpinigiams, smulkmenoms )?

Mes turėjome ir dolerių ir eurų. Po dolerį ar eurą palikdavom kasdien kambarinems, o daugiau pinigai buvo tik lauktuvems :) šiaip jie dolerius mėgsta labiau nei metalinius eurus :)

Atsakyti

Sveikos merginos, ieskau patarimo, tarp tu, kas jau atostogavo Turkijoj ne viena karta. Pernai vasara buvom Liberty Hotels Lykia, kas vaziuoja su vaikais, tai ten rojus jiems, rekomenduoju, mes buvom su 9 ir 11metu. Laukiu isankstiniu ir dairaus viesbuciu, pasidalinkit atrastais "perliukais", kur butu smagu tokio amziaus vaikams. Aciu

Atsakyti
esu girdejus, kad labai daug veiklos vaikams yra Mukarno viešbutyje, gal kas šįmet buvo ir galite pasidalinti įspūdžiais? 4u.gif
Atsakyti

Kaip skambiai Makaliaus puslapyje šiandien žinutė, kad nuo rytojaus Novaturo išankstiniai pardavimai ir viena ausim jis girdėjo, kad visus žada išversti iš koto su itin geromis kainomis. 

O man jau  sake, kad mano seimai kelione i Rixos Tekirova birzelio men. siemet kainuos 500 euru daugiau nei pernai per isankstinius. Tipo visos keliones pabrange. As jau nusiteikus prastesniems variantams. Laukiu rytdienos.

o🤸

Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2017 10 04, 13:48)
<p>Kaip skambiai Makaliaus puslapyje šiandien žinutė, kad nuo rytojaus Novaturo išankstiniai pardavimai ir viena ausim jis girdėjo, kad visus žada išversti iš koto su itin geromis kainomis. 
</p><p>O man jau  sake, kad mano seimai kelione i Rixos Tekirova birzelio men. siemet kainuos 500 euru daugiau nei pernai per isankstinius. Tipo visos keliones pabrange. As jau nusiteikus prastesniems variantams. Laukiu rytdienos.</p><p></p><p><span style="margin:0px 1px;"><span></span></span>
</p><p><span style="margin:0px 1px;"><span>o🤸</span></span></p>

O tai jie jau šiandien kainas mato? 4u.gif
Atsakyti
Pakomentuokite prasau Kamelya Selin hotel, ko tiketis is sio viesbucio? vaziujam su mazais vaikais. Domina maistas, pramogos vaikuciam
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2017 10 04, 13:48)
<p>Kaip skambiai Makaliaus puslapyje šiandien žinutė, kad nuo rytojaus Novaturo išankstiniai pardavimai ir viena ausim jis girdėjo, kad visus žada išversti iš koto su itin geromis kainomis. 
</p><p>O man jau  sake, kad mano seimai kelione i Rixos Tekirova birzelio men. siemet kainuos 500 euru daugiau nei pernai per isankstinius. Tipo visos keliones pabrange. As jau nusiteikus prastesniems variantams. Laukiu rytdienos.</p><p></p><p><span style="margin:0px 1px;"><span></span></span>
</p><p><span style="margin:0px 1px;"><span>o🤸</span></span></p>

man agente irgi minejo, kad kainos kils, bet, kad nuo rytojaus jau bus nezinojo, laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimina @ 2017 10 04, 15:01)
Pakomentuokite prasau Kamelya Selin hotel, ko tiketis is sio viesbucio? vaziujam su mazais vaikais. Domina maistas, pramogos vaikuciam

Puikus viešbutis. Teritorija labai didelė ir graži - naudositės trijų viešbučių teritorija. Papludimys smėliukas, netoli sidė, netoli oro uostas. Viskas ten ok, važiuokit drąsiai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 04, 15:10)
Puikus viešbutis. Teritorija labai didelė ir graži - naudositės trijų viešbučių teritorija. Papludimys smėliukas, netoli sidė, netoli oro uostas. Viskas ten ok, važiuokit drąsiai.

Aciu nuraminote ax.gif rinkomes del mazesnes kainos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimina @ 2017 10 04, 15:28)
Aciu nuraminote  ax.gif  rinkomes del mazesnes kainos  unsure.gif

kada keliaujate ir kokia kaina gavosi ?
Atsakyti

O tai jie jau šiandien kainas mato? 4u.gif

As suprantu,kad kas dirba pacioj kelioniu agenturoj Novature ar Tezture, tai jau anksciau mato kainas. Juk dirba tuo klausimu dar pries isankstini pardavima.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepacka: 04 spalio 2017 - 14:35

kada keliaujate ir kokia kaina gavosi ?

Man irgi idomu. Pernai netoliese buvom, tai papludimys tai man labai fainas. Mano astuonmetis megsta juroj maudytis, tai labai gerai buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepacka: 04 spalio 2017 - 14:36