Mes uzsakem Rixos Premium Tekirova nuo birzelio 1 d. Jauciu, kad tezai pasiulys mazesne kaina, bet beliks pasinervuoti ir susitaikyti. Guralio Kaina irgi Tezai dave geresne nei Novaturas. na kitamet reikes pasidaityto pigesniu variantu. Siemet dar vyro sventes proga paemem geresni.
taip, ir mes sumazinom naktu skaiciu bet mano vaikai jau buve gurale, tai kamelyjoj rektu dar garsiau. o papludimys ju isvis nedomina. pramogos ir ledai, viskas
taip, ir mes sumazinom naktu skaiciu bet mano vaikai jau buve gurale, tai kamelyjoj rektu dar garsiau. o papludimys ju isvis nedomina. pramogos ir ledai, viskas
Na taip, mažinti naktų skaičių- įšeitis, bet taip nesinori tik 7 n., nes išvykstant turbūt verkt norėtųsi Ai atostogas tokias turime kartą per metus, tai pasipurtysim, bet turėsime geras atostogas
O aš nenorėčiau keliauti į tą patį viešbutį ir dar su vaikais - jie ir naujame per keliasi dienas viską perkanda (kad ir tą patį Long beach), o Turkijoje tiek panašių ir dar šaunesnių, kad nesinori Turkijos tapatinti su vienu vaizdu
Na kai būsiu pensininkė - tada važiuosiu į vieną 10 kartų , o dabar tik gerais prisiminimais iš Long beach ir kitų dalinamės, bet ieškosiu kažko naujo , nes niekada pakeitus dar neteko nusivilti
O aš nenorėčiau keliauti į tą patį viešbutį ir dar su vaikais - jie ir naujame per keliasi dienas viską perkanda (kad ir tą patį Long beach), o Turkijoje tiek panašių ir dar šaunesnių, kad nesinori Turkijos tapatinti su vienu vaizdu
Na kai būsiu pensininkė - tada važiuosiu į vieną 10 kartų , o dabar tik gerais prisiminimais iš Long beach ir kitų dalinamės, bet ieškosiu kažko naujo , nes niekada pakeitus dar neteko nusivilti
Viskas susideda į kainą Long Beach nėra pigus viešbutis, ir turi visko ko reikia tėvų ir vaikų poilsiui turėjome viešbučių sąrašą pasiruošę iš 10 viešbučių, bet visų kainos virš 3...tūkst., deja tiek leisti tikrai nenorime O kokius panašius į Long beach viešbučius žinote? Mes buyvome šių viešbučių sąrašą pasiruošę:
1. LONG BEACH RESORT2. LONG BEACH HARMONY3. ROYAL SEGINUS4. SUENO HOTEL DELUX5. KAYA PALAZO BELEK6. DELPHIN DE GRANDE RESORT7. ROYAL TAJ MAHAL8. TEKIROVA RIXOS PREMIUM9. ALHAMBRA PALACEmerginos dar ateinu su tuo paciu klausimu, ar vilniaus oro uoste per lauka ilipant ir islipant reikia eiti
Važiuojate į kalniuką ir yra įėjimas į oro uostą mus ten visada išleidžia
Mes uzsakem Rixos Premium Tekirova nuo birzelio 1 d. Jauciu, kad tezai pasiulys mazesne kaina, bet beliks pasinervuoti ir susitaikyti. Guralio Kaina irgi Tezai dave geresne nei Novaturas. na kitamet reikes pasidaityto pigesniu variantu. Siemet dar vyro sventes proga paemem geresni.
Tai didelis skirtumas nebus, uztat Novaturas turi maziausios kainos garantija ir galimybe keisti kelione. Mums tai yra pliusas.
Small Planet mus laipino per rankovę, eiti ar važiuot autobusu nereikėjo
kokie atsiliepimai apie Mustafa ekskursijas?
Ar geriau negu su novaturu keliaut, beje ekskursijos vykdomos tik is Alanijos? Nes mes busim Avsallar miestuke A ekskursijos vedamos lietuviu kalba?
Jei ne, tai gal užsakinėsiu Golden Sun hotel 3* Beldibyje jis, bet kad Kemere jau praradau viltis ką nors gaut Atsiliepimų pas rusus visokių yra. Kaip visada, vieni 5 balus duoda, kiti 2. Vieniems baisus, kitiems 4* atitinka Bet jei noriu daugiau pakeliaut, tai nieko mandro man ir nereikia, nes iš mandro bus sunku mamą ištempt
Kaina gegužės 17 nebloga. 12 naktų 740 Eur dviems, 14 naktų - 800. Vėliau jau kyla Jei tokios kainos, tai 9 naktų tikrai neimsiu, per mažai ir per pigu
Kas dar patinka - tai gultai ir skėčiai paplūdimy nemokami. Kiek žiūrėjau viešbutukų pigesnių, visur už gultus paplūdimy mokėt. Psichologiškai veikia neigiamai Geriau kainą 20 eurų padidintų, bet mokėt papildomai už nieką nereikėtų
Mes per lauka.
Bet niekada negali zinoti, gali buti visaip.