Ar bus bilietu po popigiai liepos menesiui ar verta laukti ACIU
Nebūtina Turkijoj keliavimo džiaugsmo aukot Ten tiek daug grožio
Apie auto nuomas Cobre daug papasakot gali. Va kad tik senokai bemačiau aš ją čia
Tokių gilių baseinų viešbučiuose nebūna-nardymui visa jūra
Labas,
Tik neįlįsk kurį laiką ir kiek prirašote
Forgete, tavo limak arcadia pasižymėjau Nors gali būti, kad šiemet į Turkiją nevyksim. Amerika ant nosies, tai gali jau išsemti atostogų biudžetą, aš išsisaugojau tavo viešbutį Tikrai skonis atitinka Tai per išankstinius nepirksim, lauksim žiemos, tada jau matysim ar lekiam ar ne
Fainiai, kad aprašei smulkiai savo atostogas, gražios atostogos! Ir smagios foto! Tikrai kaip gražu tik dėl maisto nežinau aš negaliu lyginti, bet Kamelya Seline šiemet irgi buvo 4/5 rūšių mėsų, aš, kai jos nenorėjau, tai stebėjausi, ko jų ten tiek daug Užtat baklažanus aš kasdien kirtau
Žalia Rūta, pažiūrėjau jūsų foto iš Kamelya, tai sakyčiau jūs gavot tikrai gerą vietą nakvoti, nes nu ten kur yra tie namai prie įėjimo, nu iki jūros tikrai tolokai, tai jums pasisekė Gražios foto! Geras, Kreta nepatiko, o mano tai mylimiausia sala, grįžčiau ir grįžčiau, tik, kad visai šeimai geri viešbučiai kainos kandžiojasi Bet šiaip man už Turkiją daug labiau patinka, nu tik Turkijoje kainos labai geros ir tai ką tu gauni už tą sumą, Kretoje reikia labai pakratyti piniginę
Kažkas klausė dėl kamelya Selin, tai aš ir Forgete mačiau atsakė, tai ir aš tikrai rekomenduoju, mums tikrai patiko. Žiūriu, kad šiemet Kamelya bus populiarus Bet jis tikrai vertas ten ilsėtis, tas kas pasisrnks gero poilsio!
Nebūtina Turkijoj keliavimo džiaugsmo aukot Ten tiek daug grožio
Apie auto nuomas Cobre daug papasakot gali. Va kad tik senokai bemačiau aš ją čia
Cobrę žinau, bet gal sakau ten tik Cobrė ir važinėja....
Tokių gilių baseinų viešbučiuose nebūna-nardymui visa jūra
Graikijoje tikrai būdavo ir ne vienam... esam buvę kur buvo gal netoli 3 m... mano mergos šokinėdavo ir dugno nepasiekdavo...
Gural vs Rixos Premium Tekirova... Verta mokėti papildomus 500 eur už Gural?
del Kamelya, tai bent aš įžvelgiu vaikiškų pramogų stygių, ne? Žaidimų aikštelių, vandens pramogų.
Man ir taip pasirodė.... Man tai atostogos tada , kai vaikai turi ką veikti, ir nereikia girdėti ,,o ką mums veikti "
taigi... ziurejau skersai isilgai ta viesbuti, bet ziurint girdejau balsus "ka veikt, ka veikt" nusprendėme, deja, bet rinktis trumpesni laiką, bet viesbutį, kur bus maziau zyzimu.
bet is esmes jungiuos prie norinciu daug, gerai ir pigiai
taigi... ziurejau skersai isilgai ta viesbuti, bet ziurint girdejau balsus "ka veikt, ka veikt" nusprendėme, deja, bet rinktis trumpesni laiką, bet viesbutį, kur bus maziau zyzimu.
bet is esmes jungiuos prie norinciu daug, gerai ir pigiai
Tai vat, tie klausimai atostogų metu būtų pribaigiantys Va va, jei atradus daug, gerai ir pigiai būtų išvis fantastika kokį viešbutį išsirinkote? Aš pamačius šiųmetines kainas , pasirinkau vėl tą patį viešbutį, tame matau ir pliusą, kad jau viskas žinoma, kad už sumoėtus pinigus nebus jokių staigmenų, bet kitą vertus, viskas pažįstama, ir viskas tas pats...ech....
<div>
<p>taigi... ziurejau skersai isilgai ta viesbuti, bet ziurint girdejau balsus "ka veikt, ka veikt" nusprendėme, deja, bet rinktis trumpesni laiką, bet viesbutį, kur bus maziau zyzimu.
bet is esmes jungiuos prie norinciu daug, gerai ir pigiai </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Tai vat, tie klausimai atostogų metu būtų pribaigiantys Va va, jei atradus daug, gerai ir pigiai būtų išvis fantastika kokį viešbutį išsirinkote? Aš pamačius šiųmetines kainas , pasirinkau vėl tą patį viešbutį, tame matau ir pliusą, kad jau viskas žinoma, kad už sumoėtus pinigus nebus jokių staigmenų, bet kitą vertus, viskas pažįstama, ir viskas tas pats...ech....</p>
rinksiuosi, manau, tarp tekirovos rixoso ir guralo. Gurale beleke labai patiko vaikams. Belieka sulaukti tezu kainu Rixos viesbuciams.
rinksiuosi, manau, tarp tekirovos rixoso ir guralo. Gurale beleke labai patiko vaikams. Belieka sulaukti tezu kainu Rixos viesbuciams.
Geri viešbučiai buvo ir mūsų sąraše jie, bet novaturo kainos išgazdino nes mes pasirinkome 12 n., tai kainos ojojoi ....