Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

merginos seniai is vilniaus skridau ar per lauka reikia eiti 4u.gif
Ar bus bilietu po popigiai liepos menesiui ar verta laukti ACIU
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 10 08, 23:16)
<p>Niekada nebuvom turkijoj. Ir kadangi as aukoju keliavimo dziaugsma, tai noriu rasti nors idealu viesbuti </p>

Nebūtina Turkijoj keliavimo džiaugsmo aukot smile.gif Ten tiek daug grožio wub.gif
Apie auto nuomas Cobre daug papasakot gali. Va kad tik senokai bemačiau aš ją čia hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 10 08, 23:16)
<p>Niekada nebuvom turkijoj. Ir kadangi as aukoju keliavimo dziaugsma, tai noriu rasti nors idealu viesbuti ... Reiktu gilaus (~2m) baseino, kad vaikai galetu nardyti. Reiktu vandens kalneliu paauglinio dydzio. Ivairaus maisto... tikro jack daniels 😁 Koks tai galetu buti viesbutis? Labai giria amara dolce... bet is nuotrauku nematau reikiamu vandens pramogu... Gural truputi virsija biudzeta. O gal kas zino kaip ten su giliais baseinais? Kokie dar viesbuciai galetu buti? Kas yra "paaugliu klubas". Ka ten veikia? Ar yra kas keliaves su auto nuomotu? Vairavimo kultura? Imanoma? Apsvieskit naujoke... 😁 aciu</p>

Tokių gilių baseinų viešbučiuose nebūna-nardymui visa jūra mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas,

Tik neįlįsk kurį laiką ir kiek prirašote :)

Forgete, tavo limak arcadia pasižymėjau :) Nors gali būti, kad šiemet į Turkiją nevyksim. Amerika ant nosies, tai gali jau išsemti atostogų biudžetą, aš išsisaugojau  tavo viešbutį :) Tikrai skonis atitinka :D  Tai per išankstinius nepirksim, lauksim žiemos, tada jau matysim ar lekiam ar ne :D

Fainiai, kad aprašei smulkiai savo atostogas,  gražios atostogos! Ir smagios foto! Tikrai kaip gražu :)  tik dėl maisto nežinau aš negaliu lyginti, bet Kamelya Seline šiemet irgi buvo 4/5 rūšių mėsų, aš, kai jos nenorėjau, tai stebėjausi, ko jų ten tiek daug :) Užtat baklažanus aš kasdien kirtau :)

Žalia Rūta, pažiūrėjau jūsų foto iš Kamelya, tai sakyčiau jūs gavot tikrai gerą vietą nakvoti, nes nu ten kur yra tie namai prie įėjimo, nu iki jūros tikrai tolokai, tai jums pasisekė :) Gražios foto! Geras, Kreta nepatiko, o mano tai mylimiausia sala, grįžčiau ir grįžčiau, tik, kad visai šeimai geri viešbučiai kainos kandžiojasi :D Bet šiaip man už Turkiją daug labiau patinka, nu tik Turkijoje kainos labai geros ir tai ką tu gauni už tą sumą, Kretoje reikia labai pakratyti piniginę :D

Kažkas klausė dėl kamelya Selin, tai aš ir Forgete mačiau atsakė, tai ir aš tikrai rekomenduoju, mums tikrai patiko. Žiūriu, kad šiemet Kamelya bus populiarus :) Bet jis tikrai vertas ten ilsėtis, tas kas pasisrnks gero poilsio!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neigaja: 09 spalio 2017 - 08:05

Nebūtina Turkijoj keliavimo džiaugsmo aukot smile.gifTen tiek daug grožio wub.gif
Apie auto nuomas Cobre daug papasakot gali. Va kad tik senokai bemačiau aš ją čia hmm.gif

Cobrę žinau, bet gal sakau ten tik Cobrė ir važinėja....

Tokių gilių baseinų viešbučiuose nebūna-nardymui visa jūra mirksiukas.gif

Graikijoje tikrai būdavo ir ne vienam... :) esam buvę kur buvo gal netoli 3 m... mano mergos šokinėdavo ir dugno nepasiekdavo...  

Gural vs Rixos Premium Tekirova... Verta mokėti papildomus 500 eur už Gural?  

Atsakyti
del Kamelya, tai bent aš įžvelgiu vaikiškų pramogų stygių, ne? Žaidimų aikštelių, vandens pramogų.
Atsakyti

del Kamelya, tai bent aš įžvelgiu vaikiškų pramogų stygių, ne? Žaidimų aikštelių, vandens pramogų.

Man ir taip pasirodė.... :4u:  Man tai atostogos tada , kai vaikai turi ką veikti, ir nereikia girdėti ,,o ką mums veikti " :D 

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 09, 09:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wowavyva" data-cid="71833488" data-time="1507530379"><div><p>del Kamelya, tai bent aš įžvelgiu vaikiškų pramogų stygių, ne? Žaidimų aikštelių, vandens pramogų.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Man ir taip pasirodė.... 4u.gif  Man tai atostogos tada , kai vaikai turi ką veikti, ir nereikia girdėti ,,o ką mums veikti " biggrin.gif </p>

taigi... ziurejau skersai isilgai ta viesbuti, bet ziurint girdejau balsus "ka veikt, ka veikt" biggrin.gif nusprendėme, deja, bet rinktis trumpesni laiką, bet viesbutį, kur bus maziau zyzimu.
bet is esmes jungiuos prie norinciu daug, gerai ir pigiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

taigi... ziurejau skersai isilgai ta viesbuti, bet ziurint girdejau balsus "ka veikt, ka veikt" biggrin.gifnusprendėme, deja, bet rinktis trumpesni laiką, bet viesbutį, kur bus maziau zyzimu.
bet is esmes jungiuos prie norinciu daug, gerai ir pigiai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tai vat, tie klausimai atostogų metu būtų pribaigiantys :D Va va, jei atradus daug, gerai ir pigiai būtų išvis fantastika :) kokį viešbutį išsirinkote? Aš pamačius šiųmetines kainas , pasirinkau vėl tą patį viešbutį, tame matau ir pliusą, kad jau viskas žinoma, kad už sumoėtus pinigus nebus jokių staigmenų, bet kitą vertus, viskas pažįstama, ir viskas tas pats...ech....:)

Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Cĺub Marco Polo ax.gif ar verta ar bus kas veikti 13 metei.
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 09, 10:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wowavyva" data-cid="71833545" data-time="1507532214">
<div>
<p>taigi... ziurejau skersai isilgai ta viesbuti, bet ziurint girdejau balsus "ka veikt, ka veikt" vartotojo įkelta nuotraukanusprendėme, deja, bet rinktis trumpesni laiką, bet viesbutį, kur bus maziau zyzimu.

bet is esmes jungiuos prie norinciu daug, gerai ir pigiai vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Tai vat, tie klausimai atostogų metu būtų pribaigiantys biggrin.gif Va va, jei atradus daug, gerai ir pigiai būtų išvis fantastika smile.gif kokį viešbutį išsirinkote? Aš pamačius šiųmetines kainas , pasirinkau vėl tą patį viešbutį, tame matau ir pliusą, kad jau viskas žinoma, kad už sumoėtus pinigus nebus jokių staigmenų, bet kitą vertus, viskas pažįstama, ir viskas tas pats...ech....smile.gif</p>

rinksiuosi, manau, tarp tekirovos rixoso ir guralo. Gurale beleke labai patiko vaikams. Belieka sulaukti tezu kainu Rixos viesbuciams.
Atsakyti

rinksiuosi, manau, tarp tekirovos rixoso ir guralo. Gurale beleke labai patiko vaikams. Belieka sulaukti tezu kainu Rixos viesbuciams.

Geri viešbučiai :) buvo ir mūsų sąraše jie, bet novaturo kainos išgazdino :D nes mes pasirinkome 12 n., tai kainos ojojoi ....:)

Atsakyti