Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Tai man ir keisciausia, kad uz ta pati "produkta" Novature jau su kazkokia internetine nuolaida gaunasi vistiek brangiau, nepagaunu esmes ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 10 08, 18:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tusinukas" data-cid="71832817" data-time="1507474544">
<div>
<p>Labas

UDRIAU, kokia kaina pas vokiecius Gloria golf resort liepos pr, 10d

noriu tik i sita siemet, nes Regnumo neikandu vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
galvų skaičių reikia žinoti smile.gif ne visada pavyksta pigiau smile.gif</p>

2 zmones
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 08, 12:41)
Tai kad ne tą patį smile.gif Jums kaip profesionalui viskas aišku, o naujokai gali jūsų postą ne taip suprast, tad ir patikslinu, kad esmė - 1) neieškot KONKREČIAI datai; 2) peržiūrėt apskritai kokios būna kainos,  kad įsivaizduotum, kokią tą sumą skirt.
Man pirmą kartą pagrindinis klausimas ir buvo - kokios sumos reikia, norint tikrai neblogai pailset? Kas yra jau pigu, kas normalu, kas brangu už gerą viešbutį? O agentas deja nesiklausė, irgi tik paklausė, kiek galim skirt ir siūlė beleką, kas į tą sumą įeina... verysad.gif

Aciu uz patarimus, Udriau jums taip pat aciu. Paieska as jau susisiaurinau pasirinkdama Kemera, data irgi ribota, tad dilema lieka ka pasirinkti ar 10n viesbuty, kuris nera labai populiarus, ar 7n isgirtame viesbutyje nes kaina tokia pati ax.gif biggrin.gif Europos salyse tikrai imciau 10 naktu, o va su Turkija baisu, o gal mano baime visai nepagrista?
Atsakyti

Tai man ir keisciausia, kad uz ta pati "produkta" Novature jau su kazkokia internetine nuolaida gaunasi vistiek brangiau, nepagaunu esmes ax.gifbiggrin.gif
Tai gal is vis ne Novaturo jie siulo. Plius nieko cia keisto, gali siulyti pigiau savo komisiniu saskaita, nori kad pas juos daugiau pirktu, dirba uz maziau  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 08 spalio 2017 - 18:26

Aciu uz patarimus, Udriau jums taip pat aciu. Paieska as jau susisiaurinau pasirinkdama Kemera, data irgi ribota, tad dilema lieka ka pasirinkti ar 10n viesbuty, kuris nera labai populiarus, ar 7n isgirtame viesbutyje nes kaina tokia pati ax.gifbiggrin.gifEuropos salyse tikrai imciau 10 naktu, o va su Turkija baisu, o gal mano baime visai nepagrista?

Skaitykit tripadvisor pades apsisprest, nuotraukas perziurekit, be to , nuspreskit kas butent jums svarbiausia viesbuty - grazi aplinka, papludimio tipas, siulomas meniu, viesbucio vieta

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 08, 19:20)
dilema lieka ka pasirinkti ar 10n viesbuty, kuris nera labai populiarus, ar 7n isgirtame viesbutyje nes kaina tokia pati  ax.gif  biggrin.gif

Kokį nusižiūrėjot 10-iai naktų? ax.gif Aš mažiau nei 9 naktims nežiūriu net. Kuo daugiau, tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 08, 19:20)
Aciu uz patarimus, Udriau jums taip pat aciu. Paieska as  jau susisiaurinau pasirinkdama Kemera, data irgi ribota, tad dilema lieka ka pasirinkti ar 10n viesbuty, kuris nera labai populiarus, ar 7n isgirtame viesbutyje nes kaina tokia pati  ax.gif  biggrin.gif Europos salyse tikrai imciau 10 naktu, o va su Turkija baisu, o gal mano baime visai nepagrista?

Parašykit čia pavadinimus, gal atsirasu buvusių abiejuose, kas galėtų palygint.
Man irgi panaši dilema, noriu ilgesnių atostogų... Ir noriu prabangiai... wacko.gif mastau.gif ir noriu į Kemero pusę.... wub.gif o biudžetas ribotas, tai akivaizdu kad kažko iš norų teks atsisakyt...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 08, 21:31)
Man irgi panaši dilema, noriu ilgesnių atostogų... Ir noriu prabangiai...  wacko.gif  mastau.gif ir noriu į Kemero pusę.... wub.gif  o biudžetas ribotas, tai akivaizdu kad kažko iš norų teks atsisakyt...

Kiek naktu ziuri? biggrin.gif
As irgi noriu gerai, prabangiai, ilgai ir papigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 08, 19:31)
Man irgi panaši dilema, noriu ilgesnių atostogų... Ir noriu prabangiai...  wacko.gif  mastau.gif ir noriu į Kemero pusę.... wub.gif  o biudžetas ribotas, tai akivaizdu kad kažko iš norų teks atsisakyt...

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 08, 19:50)

Ir man ta pati problema hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 08, 20:50)

Žiūriu NORS 9. Pamatau kainą, susinervinu, sumažinu iki 7. Tada dar kartą pažiūriu į dienų skaičių, susinervinu, pakeičiu į 9-10... Ir taip po kelis kartus, kol galutinai susinervinus prisimenu, kad Ispaniją planavom, ir neva dėl to kompą išjungiu. O kitą rytą vėl iš naujo... Vaikai ir vyras panašu jau neabejoja, kad atostogausim vėl Turkijoj biggrin.gif ir aišku laukia, kad mama suras wauuu viešbutį...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 08, 21:43)
Žiūriu NORS 9. Pamatau kainą, susinervinu, sumažinu iki 7. Tada dar kartą pažiūriu į dienų skaičių, susinervinu, pakeičiu į 9-10... Ir taip po kelis kartus, kol galutinai susinervinus prisimenu, kad Ispaniją planavom, ir neva dėl to kompą išjungiu. O kitą rytą vėl iš naujo... Vaikai ir vyras panašu jau neabejoja, kad atostogausim vėl Turkijoj biggrin.gif ir aišku laukia, kad mama suras wauuu viešbutį...

Kaip aš jus suprantu ! Aš taip pat. Grįžtu prie 7 naktų.susinervinu.... ir laukiu naujų pasiūlymų ... 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 08 spalio 2017 - 21:12

Niekada nebuvom turkijoj. Ir kadangi as aukoju keliavimo dziaugsma, tai noriu rasti nors idealu viesbuti ... Reiktu gilaus (~2m) baseino, kad vaikai galetu nardyti. Reiktu vandens kalneliu paauglinio dydzio. Ivairaus maisto... tikro jack daniels 😁 Koks tai galetu buti viesbutis? Labai giria amara dolce... bet is nuotrauku nematau reikiamu vandens pramogu... Gural truputi virsija biudzeta. O gal kas zino kaip ten su giliais baseinais? Kokie dar viesbuciai galetu buti? Kas yra "paaugliu klubas". Ka ten veikia? Ar yra kas keliaves su auto nuomotu? Vairavimo kultura? Imanoma? Apsvieskit naujoke... 😁 aciu

Atsakyti