Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Neleidžia panaudoti šių kodų, skambinaus jų info telefonu, klausė ar tai nėra grįžtančio automobilio nuolaidos kodas?

Atsakyti
QUOTE(daniellla @ 2017 10 08, 13:31)
<p>Neleidžia panaudoti šių kodų, skambinaus jų info telefonu, klausė ar tai nėra grįžtančio automobilio nuolaidos kodas?</p>

tikrai ne. cia visiems prieinami kodai, ir dabar va pabandziau nuo 10-17 iki 10-25 be kodo 47,12 eur, su kodu MINUS20 37,70eur. tad tikrai veikia 4u.gif
Atsakyti

Nu reikės bandyt gal per kitą naršyklę. Ačiū už info  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 08, 11:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71832113" data-time="1507450535"><div><p>O tai siūlote surasti nežinia ką nežinia kam  nežinia kada ir nežinia kur? smile.gif </p></div></blockquote><p></p><p>Siaip geras agentas ne tik pagal tai turi siulyti. O ir ka galima gauti geriau pakeitus datas diena-kita arba viesbuti imant geresni arba kita atsizvelgiant i poreikius o ne tik data ir kaina. Bet pastebejau kad nesivargina dabar tuo uzsiimti, o ir patys turbut nelabai ismano visus viesbuciu privalumus ir trukumus. Zodziu, norejau pasakyt kad vienetai tiktai nuosirdziai siulo, o kiti tik tokiais metodais, kas man asmeniskai nepriimtina   4u.gif </p>

Mano agentė turbūt ta, kuriai atsiliepimai ir klientai svarbiau. Pernai ieškojau kelionės, buvai pasirinkusi kitas datas. Ji parašė, ar jums taip svarbu datos, savaite anksčiau kaina mažesnė. Šiemet parašė, kad dar palauktume, nes viešbučių dar bus naujų. kadangi nežinau, kokio viešbučio noriu, kiek mūsų bus, tai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2017 10 08, 11:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71832114" data-time="1507450584"><div><p></p><p>Šaltoka smile.gif Viskas priklauso nuo kainos ir ką veiksite smile.gif</p></div></blockquote><p>O tai baseinuose negalima bus maudytis?</p>

tai galima drasiai, ziema zmones maudosi, o cia turkijo balandi tikrai galima. bet ar jus to norit ? biggrin.gif

QUOTE(zuika23 @ 2017 10 08, 12:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ta-pa-ti" data-cid="71831612" data-time="1507399320">
<div>
<p>kiti darbe pailsi ;) maniškis kai namie nusibosta.. sako.. ai varau į darbą pailsėt.. nu užuomina duoda kad pavargo namie su vaikais kariaut biggrin.gif</p>
<p>o per atostogas nuo vaikų nepabėgsi ir į darbą nenuvažiuosi pailsėt biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>aš nusiuntinėjau užklausas dėl Kamelijos.. rugsėjo mėnesi. kolkas 2+2   7n. tez turas siūlo 1800eu.. kažin ar galima gaut pigiau rolleyes.gif hmm.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>man už tiek jei pasiūlytu rugpjūčio gale/rugsėjo pačioj pradžioj, tai būtų ok biggrin.gif </p>
<p>o šiaip yra skirtumas kuriam Kamelya ar Klub ar fluyn ar seline pirkti? </p>

man rodos vakar ar uzvakar buvo apie visus kamelijos viesbucius rasyta. O seniau taip pat buvo nemazai. Man rodos siemet i kamelya bus antpludis lietuviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 10 08, 13:27)
Mini clubas yra,patalpa nedidele, bet animatores pasitaike tingios.Viduje budavo nusistaciusios kondicionieriu 18 laipsniu, tai kai saldytuve.Tai mano mazoji tik viena karta buvo, daugiau neleidau, nes bijojau, kad susirgs.Tai ta diena, jai labai graziai veida ispiese, sake ziuri jie ten ir filmukus ir pan.Nors viesbutyje vaiku be galo daug, bet tik keli buvo tame clube, kaip supratau del tos pacios priezasties biggrin.gif Vakarais mini disco irgi budavo, bet jau jos tokios pasyvios buvo unsure.gif Ir aplamai, animatoriai buvo, bet ju beveik nesimate, neikyrus tokie.Vakari idomus, pagrinde kviestiniai pasirodymai.
Vaziavom i si viesbuti pagal rusu atsiliepimus, tai taip ir buvo su animacija.O visi kiti atsiliepimai buvo pakankamai geri, todel ir pasirinkom.Dabar vel gundomes i ta pati viesbuti, nes ir viesbutis labai patiko, ir kaina dabar gera siulo 4u.gif
Dar nepasakiau, kad uz 1 km yra Waikiki didele biggrin.gif

Kiek jums pasiule per Antalija?

Aciu labai 4u.gif
Tikriausiai si imsim, palauksiu dar rytdienos, gal TezTour kazka idomaus imes biggrin.gif
As dar neklausiau kokia nuolaida pritaikys, ieskojau ir rinkausi pati. Novaturo psl 2246 musu seimai (2+2) 14n. superior kambarys.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2017 10 08, 14:09)
Skaiciau, kad papludimio teritorija mazoka ar tikrai ten taip suspausta?kaip aptarnavimas ir kambariai?ir kaip manot, ar gera kaina geguzes men 2+1 uz 1120 eur? ax.gif  4u.gif

Papludimys mazokas bet daug gultu ant pirso ir yra nulipimai mauditis ir dusai gale baras su gaiviais gerimais isvedziotos koloneles groja rami muzika..kambariai 70% matosi jura labai geri graziai irengti nemazi.personalas labai stengiasi .aptarnavimas geras.teritorija suspausta viskas aukstais zemyn 😀kaina gera tikrai verta.
Atsakyti
Kažin, kada tezai visus viešbučius „išmes” hmm.gif Kol kas tai vargelis, nėra iš ko rinktis Kemere. Alanijos pusėj tikrai pasirinkimas didesnis paprastesnių viešbučių.
Atsakyti

aplamai toje pusėje nei pas tezus nei pas novą viešbučių labai mažai likę. Net ir pas vokiečius tas pats - visi i Alanijos pusę veža.

Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2017 10 08, 12:48)
Tai kaina ir vylioja jei dar su vaikais skrendi  rolleyes.gif​ </p>

bet tai ka vaikai veiks? viesbutis pilnai neveikia, vanduo saltas? nu rimtai, ka vaikai veiks? blink.gif

QUOTE(Forgete @ 2017 10 08, 15:32)
Man rodos siemet i kamelya bus antpludis lietuviu biggrin.gif

Panasua biggrin.gif Gerai, kad mums nebeaktualu biggrin.gif
Atsakyti
Kurie viesbuciai turi normalius kalnelius vaikams ? kazkaip sunkiai man noriu pigiai ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2017 10 08, 15:57)
Papludimys mazokas bet daug gultu ant pirso ir yra nulipimai mauditis ir dusai gale baras su gaiviais gerimais isvedziotos koloneles groja rami muzika..kambariai 70% matosi jura labai geri graziai irengti nemazi.personalas labai stengiasi .aptarnavimas geras.teritorija suspausta viskas aukstais zemyn 😀kaina gera tikrai verta.

Aciu 4u.gif
Atsakyti