O tai siūlote surasti nežinia ką nežinia kam nežinia kada ir nežinia kur?
Siaip geras agentas ne tik pagal tai turi siulyti. O ir ka galima gauti geriau pakeitus datas diena-kita arba viesbuti imant geresni arba kita atsizvelgiant i poreikius o ne tik data ir kaina. Bet pastebejau kad nesivargina dabar tuo uzsiimti, o ir patys turbut nelabai ismano visus viesbuciu privalumus ir trukumus. Zodziu, norejau pasakyt kad vienetai tiktai nuosirdziai siulo, o kiti tik tokiais metodais, kas man asmeniskai nepriimtina
Šaltoka Viskas priklauso nuo kainos ir ką veiksite
O tai baseinuose negalima bus maudytis?
Nežinau kas yra šaltoka, bet mes buvom balandžio pirmom dienom ir mums labai tiko, toks ankstesnis įšokimas į vasarą. Dienos metu sušildavo iki 28 laipsniu, taip kepdavome paplūdimyje taip, vakarai jau vėsus, vakarais išeidavom kokia 8 valanda prie baseino baro, tai reikėdavo striukes ar šiltesnius megztukus užsimesti. Jūra lietuviška vasara, apie 20 laipsniu buvo, baseinas ir panašiai, bet kadangi ant saulės gulėt pasidarydavo per karšta, tai lipdavom atsivėsint. Kaip reiktu važiuot į ekskursijas vasaros metu aš neįsivaizduoju... o be to, balandžio mėnesiui kainos juokingos mano akim, nusprendėm ka važiuoti į druskininkus, tai geriau į Turkiją tokiu laiku:))
Sveiki gal kas buvo Turkijoje balandzio men.? Kokie orai?
Siemet buvom balandzio pacioj pabaigoj - geguzes pradzioj, Kemero regione. Tai salom, daugiau nevaziuociau tokiu metu, tik tiek kad vis geriau nei LT. Rytais ir vakarais megztiniu ir striukiu reikejo. Diena buvo visai karstoka ir degintis buvo ok, bet baseinuose, juroj vanduo brrr... Kambary kondicionieriu naudojom pasisildymui
Tai kad dabar poreikiai susiveda į DUOK DIDESNĘ NUOLAIDĄ Kadangi kuo didesnė nuolaida , tuo mažau uždarbio , kuo mažiau uždarbio - tada agentai nevažiuoja į infoturus Nevažiuoja į infoturus - nežino viešbučiųIs dalies sutinku. Plius, kiek tokiu kur uzklausia per 10 agentu ir paskui pasiima pas ta kuris didziausia nuolaida ar maziausia kaina pasiulo, o ne pas ta kuris galbut truputi brangiau, bet geresni variana siule... suprantu ir agenturas. Bet uzburtas ratas gaunasi. Cia reiktu keisti pacia pirkeju kultura irgi, nes dabar pas lietuvius lojalumo 0 Tik jau man norisi aptarnavimo truputi kitokio, nei didziosioms masems, tai ir kliuna sitie dalykai...
po 10-ies metu pagaliau vel planuoju aplankyti Turkija nusiziurejau geguzes viduriui i Azura Deluxe viesbuti Antalijoje.Gal turite atsiliepimu?Kelione renkuosi Kelioniu panoramoje, bet skaitau, kad dauguma kazkaip tiesiogiai perka is Novaturo ar Tezturo ar sitaip patogiau/pigiau/saugiau?atsiprasau, jei klausimai kvaili, kaip minejau, jau 10 metu niekur neteko isvykti aciu kas atsakys
Mes buvome balandzio antroje puseje 2 savaites. Is 14n. 5 dienas buvo lietus. Buvo ir apsiniaukusiu dienu, kai net dienos metu buvo salta gulet papludimyje. Maudytis beseine buvo neimanoma, nes vanduo jame ledinis. Juroje maudesi tik vienas - kitas. Mus gelbejo dengtas baseinas ir pirtys. Ten tikrai prisimaudem.
Jeigu lyginti su Druskininkais - tada sutinku, kad Turkija geresnis variantas. Bet jei norisi tingaus poilsio su maudynemis, rinkciausi birzeli arba rugseji.
Nežinau kas yra šaltoka, bet mes buvom balandžio pirmom dienom ir mums labai tiko, toks ankstesnis įšokimas į vasarą. Dienos metu sušildavo iki 28 laipsniu, taip kepdavome paplūdimyje taip, vakarai jau vėsus, vakarais išeidavom kokia 8 valanda prie baseino baro, tai reikėdavo striukes ar šiltesnius megztukus užsimesti. Jūra lietuviška vasara, apie 20 laipsniu buvo, baseinas ir panašiai, bet kadangi ant saulės gulėt pasidarydavo per karšta, tai lipdavom atsivėsint. Kaip reiktu važiuot į ekskursijas vasaros metu aš neįsivaizduoju... o be to, balandžio mėnesiui kainos juokingos mano akim, nusprendėm ka važiuoti į druskininkus, tai geriau į Turkiją tokiu laiku:))
Tai kaina ir vylioja jei dar su vaikais skrendi
O tai baseinuose negalima bus maudytis?
Rinkites tada viesbuty su sildomu vandeniu. Man asmeniskai nesildomi nuo saules neprisildavo per diena, buvo salta. Bet as silumos megeja, tai dar nuo zmogaus priklauso. Jeigu Baltijos juroj Jums nebuna salta maydytis tai tada ir Turkijoj gerai bus balandy
kiti darbe pailsi ;) maniškis kai namie nusibosta.. sako.. ai varau į darbą pailsėt.. nu užuomina duoda kad pavargo namie su vaikais kariaut
o per atostogas nuo vaikų nepabėgsi ir į darbą nenuvažiuosi pailsėt
aš nusiuntinėjau užklausas dėl Kamelijos.. rugsėjo mėnesi. kolkas 2+2 7n. tez turas siūlo 1800eu.. kažin ar galima gaut pigiau
man už tiek jei pasiūlytu rugpjūčio gale/rugsėjo pačioj pradžioj, tai būtų ok
o šiaip yra skirtumas kuriam Kamelya ar Klub ar fluyn ar seline pirkti?