Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Forgete @ 2017 10 07, 15:44)
neisprotekit jokiais budais. na rugsejo sunku laukt kai visi atostogauja, kita vertus geguze praatostogauji ir toks kaip tustumas, visi i atostogas o tu jau sedi savo isnaudojes biggrin.gif biggrin.gif: D zodziu padejau biggrin.gif  as rinkciausi rugseji, galetumet ir pakeliaut ir pasimaudyt be problemu.

Aš visada liepą, per gimtadienį, kur nors keliauju, tai po liepos rugsėjo nebūtų labai sunku sulaukt. Bet sunku sulaukt liepos lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2017 10 07, 16:02)
Palmet Resort pliaze staigokai gilejo.

Dėkui 4u.gif

Įtariu išsiuntinėsiu pirmadienį užklausas į kelias agentūras. Ir rugsėjui, ir gegužės antrai pusei, ir žiūrėsiu kas ką pasiūlys smile.gif
Atsakyti

O varge vargele visa seima klausia jau uzsakiai.o as vis dar neuzsakius. Tai ir as galvoju kad reiktu geguziui imti .bet noreciau ir rugseji .bet tada vaikui mokslai labai nusitemps.o ir kains rugsejui didesne +buvau geguzi tai mat tiko viskas oras vanduo ir t.t Problema neisireku viesbucio arba kaina per didele arba viesbutis prastas biggrin.gifbuvau saphire tai kazkaip i prastesni nesinoti .o brangesio neiperku biggrin.gif + nezinau kur geriau noreciau i kemero puse .o dar geriau i marmari wub.gifvien foto paziurejus jau silpna daros. wub.gif Nors persiplesk. Ziuriu nord club salima .kemere gal atsiliepimu turit?
Turbut nurol club salima. Buvom siemet pavasari. Tai buvo atsidares tik pries 3 dienas po ziemos, todel daug kas neveike, buvo mazas pasirinkimas ir t.t. Tik privalumas kad vietos visur kiek nori. Paskui su kiekviena diena zmoniu vis daugejo. Bet pvz. vakarinis sou buvo tik 1 ar 2 per visa savaite. Pati teritorija grazi, ispuoseleta, kaip botanikos sode, augalu visokiausiu. Nera didelio pagrindinio pastato, o mazesnes ir didesnes vilos. Jos tarp medziu, tai liepa-rugpjuti turetu buti malonus pavesis. Kas dar. Maistas labai neivairus ir nuobodus. Tik tiek kad negali sakyt kad nesviezia ar visai neskanu, bet jeigu norisi ivairoves tai bus mazai. Tik paukstiena ir zuvis is mesos. Vaisiai baziniai, jokiu braskiu ir kitos egzotikos. Vienu zodziu gurmanai nusiviltu. Dar is tokiu privalumu - per pusrycius svieziai spaustos apelsinu sultys. Daugiau normali kava, kokteiliai, ledai - uz papildoma mokesti.  Uz labai pigiai vaziuociau dar sezono metu, kad pasiziuret skirtuma, bet uz didesnius pinigus tikrai ne  :4u:

Dar kaip tik pries kelias savaites gavau is ju meila, kad prasom atvaziuoti visada laukiam  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 07 spalio 2017 - 17:12
Mes kol kas sustojome prie Lyra resort @ and spa. Laukiame Tezu naujų viešbučiu pasiūloje 😁
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 10 07, 17:24)
<p>Tikrai bus gerai  smile.gif anyta keturis metus važiavo būtent prieš sezono pradžią, tai grįždavo kaip iš rojaus kokio, kaip jai patiko ir oras ir vanduo  biggrin.gif </p><p>aš vat žiūriu rugpjūčiui ir galvoju ar čia nervuot diedą savo, vėl su tom atostogom ar slapta nupirkt  biggrin.gif bet nei gegužei nei rugsėjui jau negaliu žiūrėt. Šiemet rugsėjo trečią savaitę buvom, tai paskui sūnus vos pavijo visus. Dirbom visą savaitę po grįžimo, kol padarė ką praleido.</p>

aha, mes tai vezames pratybas ir skiriam kokia valanda po pietu visko ko padarymui, nes paskui tikrai labai labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 07, 17:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ointriga" data-cid="71831384" data-time="<a href="> Nors persiplesk. Ziuriu nord club salima .kemere gal atsiliepimu turit?</blockquote> Turbut nurol club salima. Buvom siemet pavasari. Tai buvo atsidares tik pries 3 dienas po ziemos, todel daug kas neveike, buvo mazas pasirinkimas ir t.t. Tik privalumas kad vietos visur kiek nori. Paskui su kiekviena diena zmoniu vis daugejo. Bet pvz. vakarinis sou buvo tik 1 ar 2 per visa savaite. Pati teritorija grazi, ispuoseleta, kaip botanikos sode, augalu visokiausiu. Nera didelio pagrindinio pastato, o mazesnes ir didesnes vilos. Jos tarp medziu, tai liepa-rugpjuti turetu buti malonus pavesis. Kas dar. Maistas labai neivairus ir nuobodus. Tik tiek kad negali sakyt kad nesviezia ar visai neskanu, bet jeigu norisi ivairoves tai bus mazai. Tik paukstiena ir zuvis is mesos. Vaisiai baziniai, jokiu braskiu ir kitos egzotikos. Vienu zodziu gurmanai nusiviltu. Dar is tokiu privalumu - per pusrycius svieziai spaustos apelsinu sultys. Daugiau normali kava, kokteiliai, ledai - uz papildoma mokesti.  Uz labai pigiai vaziuociau dar sezono metu, kad pasiziuret skirtuma, bet uz didesnius pinigus tikrai ne  4u.gif
<p> </p>
<p>Dar kaip tik pries kelias savaites gavau is ju meila, kad prasom atvaziuoti visada laukiam  biggrin.gif</p>

Aciu uz informacija.tada si viesbuti atmetu unsure.gif vel ieskosiu smile.gif
Atsakyti

aha, mes tai vezames pratybas ir skiriam kokia valanda po pietu visko ko padarymui, nes paskui tikrai labai labai sunku.

na, man irgi peršasi tokia mintis, kad taip reikėjo... bet kai pamąstai, tai gaila vaiko, kad atostogų metu tenka knygas tampytis. Tai sakiau kitą kart prieš rugsėjį noriu važiuoti. 

Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2017 10 07, 18:44)
pukepuke kiek mokejot uz kelione?mes ir 2+2 irgi i Gural'i 10n.ziuriu bigsmile.gif

2840 gavosi mums 4u.gif Birželio 8d.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 10 07, 18:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71831445" data-time="1507390619">
<div>
<p>aha, mes tai vezames pratybas ir skiriam kokia valanda po pietu visko ko padarymui, nes paskui tikrai labai labai sunku.</p>
</div>
</blockquote>
<p>na, man irgi peršasi tokia mintis, kad taip reikėjo... bet kai pamąstai, tai gaila vaiko, kad atostogų metu tenka knygas tampytis. Tai sakiau kitą kart prieš rugsėjį noriu važiuoti. </p>

gail gaila ir man gaila, bet paskui grizus buna labai ziauru. vienais metais pasimokiau daugiau ne. o va kitais metais nevarysim rugseji, bus jau penktokas, tai kazkaip nesinori. o taip gerai rugseji ir ne per karsta ir vandenai visi silti. ech
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 07, 19:20)
2840 gavosi mums  4u.gif Birželio 8d.

Su Novaturu? Turit kokią spec.nuolaidą? Nes man skaičiavo 06.01 d. 9n. ir kaina 2625 eur
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 10 07, 21:21)
Su Novaturu? Turit kokią spec.nuolaidą? Nes man skaičiavo 06.01 d. 9n. ir kaina 2625 eur

Su Teztour. Aš pirmą mėn savaitę niekur keliauti dėl darbo negaliu, tad tokių datų nežiūriu.
Atsakyti

gail gaila ir man gaila, bet paskui grizus buna labai ziauru. vienais metais pasimokiau daugiau ne. o va kitais metais nevarysim rugseji, bus jau penktokas, tai kazkaip nesinori. o taip gerai rugseji ir ne per karsta ir vandenai visi silti. ech

Tikrai superinis vanduo  :wub:  aš iš vis nesu megėja maudytis, man turi būti komfortiška šiluma. Bet jau Turkijos įtiko. Tiek baseinai prikaitę tiek jūra sužavėjo. Vakare iš vis atrodo vandenyje šilčiau nei krante. 

Bet vat dėl mokslų teks rinktis pabaigą rugpjūčio ir pirmas dienas rugsėjo. Reiks vyrą vėl bandyt palaužti kelionei. Jam sakė geriau dirbti nei ilsėtis. Keistas kažkoks :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 07 spalio 2017 - 19:46

Tikrai superinis vanduo  :wub:  aš iš vis nesu megėja maudytis, man turi būti komfortiška šiluma. Bet jau Turkijos įtiko. Tiek baseinai prikaitę tiek jūra sužavėjo. Vakare iš vis atrodo vandenyje šilčiau nei krante. 

Bet vat dėl mokslų teks rinktis pabaigą rugpjūčio ir pirmas dienas rugsėjo. Reiks vyrą vėl bandyt palaužti kelionei. Jam sakė geriau dirbti nei ilsėtis. Keistas kažkoks :D​ 

kiti darbe pailsi ;) maniškis kai namie nusibosta.. sako.. ai varau į darbą pailsėt.. nu užuomina duoda kad pavargo namie su vaikais kariaut :D

o per atostogas nuo vaikų nepabėgsi ir į darbą nenuvažiuosi pailsėt :D

aš nusiuntinėjau užklausas dėl Kamelijos.. rugsėjo mėnesi. kolkas 2+2   7n. tez turas siūlo 1800eu.. kažin ar galima gaut pigiau :rolleyes: :hmm:

Atsakyti