Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Įdomi @ 2017 10 07, 15:14)
Aš tai tuoj išprotėsiu  doh.gif  lotuliukas.gif Neturėjo bobutė vargo, tai nusipirko ožką. Ir aš taip pat biggrin.gif Gyvenau sau ramiai, o va, prisigalvojau visokio velnio  lotuliukas.gif Nu niekaip negaliu nuspręsti, ar rugsėjį žiūrėti, ar gegužę-birželį  hmm.gif Kažkaip norisi daugiau pakeliaut, tai manau būtų ir gegužė jau neblogai. Aišku, pagulinėt ir pasimaudyt irgi ne pro šalį smile.gif
Priminkit, ar jūra Kemere staigiai gilėja? Prieš 10 metų buvau, nepamenu.  Mama nelabai plaukt moka, tai prisibijo vandens. Barselonoj rugsėjį buvom, vanduo kaip arbatėlė, bet staigiai gilyn, o ir bangavo stipriai, tai mažai ir maudėsi  smile.gif Už tai ir krypsta mintys link gegužės, jei vis tiek nesimaudys. Pigiau, pinigų skirtumą galima ekskursijoms išleist smile.gif Kita vertus žinau, kad rugsėjis nuostabus laikas  wub.gif Nors persiplėšk  lotuliukas.gif

neisprotekit jokiais budais. na rugsejo sunku laukt kai visi atostogauja, kita vertus geguze praatostogauji ir toks kaip tustumas, visi i atostogas o tu jau sedi savo isnaudojes biggrin.gif biggrin.gif: D zodziu padejau biggrin.gif as rinkciausi rugseji, galetumet ir pakeliaut ir pasimaudyt be problemu.
Atsakyti
Priminkit, ar jūra Kemere staigiai gilėja? Prieš 10 metų buvau, nepamenu.  Mama nelabai plaukt moka, tai prisibijo vandens. Barselonoj rugsėjį buvom, vanduo kaip arbatėlė, bet staigiai gilyn, o ir bangavo stipriai, tai mažai ir maudėsi  smile.gif Už tai ir krypsta mintys link gegužės, jei vis tiek nesimaudys. Pigiau, pinigų skirtumą galima ekskursijoms išleist smile.gif Kita vertus žinau, kad rugsėjis nuostabus laikas  wub.gif Nors persiplėšk  lotuliukas.gif

Palmet Resort pliaze staigokai gilejo.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 10 07, 12:52)
I adam &Eve virs 1000eur/zm tik randu.. 7n. Cia gera kaina? Kiek jis per muge kainavo, gal kas prisimena?

sitas viesbutis del man nesuprantamu priezasciu biggrin.gif visad l. brangus,nemanau, kad jis vertas 1000 euru,cia tik mano nuomone, as i ji nevaziavau 2016m uz 600 euru 10d liepa, tarp kitko, jis nepritaikytas poilsiui su vaikais, tik tusintis ,
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 06, 19:36)
Uoj uoj uoj, išlepę vilniečiai kalba biggrin.gif pajūris į visas keliones taip važiuoja biggrin.gif iki oro uosto nori - nenori tenka virš 300 km trenktis. Ir kai neužsiimi savigaila - juokas tie 300 km, kai žinai, kad po to su keliais kaupais atsiilsesi!!!

Čia geras biggrin.gif
Aš tai visad mintyse jus (pajūrio gyventojus) užjaučiu, kai lėktuvas 5,30 tongue.gif
Papildyta:
Mūsų kelionė į Turkija jau užbookinta smile.gif
Šiemet birželio 8 d. į Gural Tekirova 10 naktų.

Atsakyti
Merginos, gal kas pamena kaip pernai buvo su KAMELYA FULYA HOTEL per išankstines? 4 asm - du suaugę ir du vaikai?
Gal dar kas atsiliepimų galėtų pažerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 07 spalio 2017 - 15:36
QUOTE(zuika23 @ 2017 10 07, 15:35)
Merginos, gal kas pamena kaip pernai buvo su KAMELYA FULYA HOTEL per išankstines? 4 asm - du suaugę ir du vaikai?
Gal dar kas atsiliepimų galėtų pažerti  ax.gif

Mes vaziavom geguze, bet pirkom paskutine minute wub.gif atsiliepimai patys geriausi. Tik gal tokiu metu buvo silpna animacija. O siaip viskas labai super, papludimys nerealus.
Atsakyti

O jei nepaslaptis kiek atsiėjo kelionė? Keliese važiavot? 

Pasiskaičiau temą, kad kainos šiemet didesnės. Bet kažkaip tikėjausi, kad 4 asm į geresnį viešbutį susisuksim pigiau nei 500 už asm, bet žiūriu nelabai  :hmm:​ 

Atsakyti
Aš tai tuoj išprotėsiu  doh.gif  lotuliukas.gif Neturėjo bobutė vargo, tai nusipirko ožką. Ir aš taip pat biggrin.gif Gyvenau sau ramiai, o va, prisigalvojau visokio velnio  lotuliukas.gif Nu niekaip negaliu nuspręsti, ar rugsėjį žiūrėti, ar gegužę-birželį  hmm.gif Kažkaip norisi daugiau pakeliaut, tai manau būtų ir gegužė jau neblogai. Aišku, pagulinėt ir pasimaudyt irgi ne pro šalį smile.gif

aš pasirinkau gegužį su savo taborėliu, nes pagalvojau, kad nuprotėsiu rugsėjo belaukdama, o ir gegužis man atrodo, kad dar po 100 metų tik bus, o paatostogavusi gegužį, kokiam spaliui tada tik dviese su MB gal palėksim.
Užsibukinom ir mes 05.20 i Saphir 4* vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 07 spalio 2017 - 16:09

Tikrai bus gerai  :) anyta keturis metus važiavo būtent prieš sezono pradžią, tai grįždavo kaip iš rojaus kokio, kaip jai patiko ir oras ir vanduo  :D 

aš vat žiūriu rugpjūčiui ir galvoju ar čia nervuot diedą savo, vėl su tom atostogom ar slapta nupirkt  :D bet nei gegužei nei rugsėjui jau negaliu žiūrėt. Šiemet rugsėjo trečią savaitę buvom, tai paskui sūnus vos pavijo visus. Dirbom visą savaitę po grįžimo, kol padarė ką praleido.

Atsakyti
O varge vargele visa seima klausia jau uzsakiai.o as vis dar neuzsakius.
Tai ir as galvoju kad reiktu geguziui imti .bet noreciau ir rugseji .bet tada vaikui mokslai labai nusitemps.o ir kains rugsejui didesne +buvau geguzi tai mat tiko viskas oras vanduo ir t.t
Problema neisireku viesbucio arba kaina per didele arba viesbutis prastas biggrin.gif buvau saphire tai kazkaip i prastesni nesinoti .o brangesio neiperku biggrin.gif
+ nezinau kur geriau noreciau i kemero puse .o dar geriau i marmari wub.gif vien foto paziurejus jau silpna daros. wub.gif
Nors persiplesk.
Ziuriu nord club salima .kemere gal atsiliepimu turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 07 spalio 2017 - 16:37
QUOTE(Forgete @ 2017 10 07, 16:44)
neisprotekit jokiais budais. na rugsejo sunku laukt kai visi atostogauja, kita vertus geguze praatostogauji ir toks kaip tustumas, visi i atostogas o tu jau sedi savo isnaudojes biggrin.gif biggrin.gif: D zodziu padejau biggrin.gif  as rinkciausi rugseji, galetumet ir pakeliaut ir pasimaudyt be problemu.

O aš rinkčiausi dvi keliones, jei tik įmanoma 4u.gif T
Jei galvočiau, ar rinktis geresnį viešbutį ir atotogauti kartą į metus, ar pigesnį, bet pasiplanuoti kokią bent trumpą kelionytę papildomai, rinkčiausi antrą variantą.
Nes, taip, rugsėjo laukti be atostogų nefaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 07, 17:36)
O aš rinkčiausi dvi keliones, jei tik įmanoma 4u.gif T
Jei galvočiau, ar rinktis geresnį viešbutį ir atotogauti kartą į metus, ar pigesnį, bet pasiplanuoti kokią bent trumpą kelionytę papildomai, rinkčiausi antrą variantą.
Nes, taip, rugsėjo laukti be atostogų nefaina ax.gif

pukepuke kiek mokejot uz kelione?mes ir 2+2 irgi i Gural'i 10n.ziuriu bigsmile.gif
Atsakyti