QUOTE(Įdomi @ 2017 10 07, 15:14)
Aš tai tuoj išprotėsiu Neturėjo bobutė vargo, tai nusipirko ožką. Ir aš taip pat Gyvenau sau ramiai, o va, prisigalvojau visokio velnio Nu niekaip negaliu nuspręsti, ar rugsėjį žiūrėti, ar gegužę-birželį Kažkaip norisi daugiau pakeliaut, tai manau būtų ir gegužė jau neblogai. Aišku, pagulinėt ir pasimaudyt irgi ne pro šalį
Priminkit, ar jūra Kemere staigiai gilėja? Prieš 10 metų buvau, nepamenu. Mama nelabai plaukt moka, tai prisibijo vandens. Barselonoj rugsėjį buvom, vanduo kaip arbatėlė, bet staigiai gilyn, o ir bangavo stipriai, tai mažai ir maudėsi Už tai ir krypsta mintys link gegužės, jei vis tiek nesimaudys. Pigiau, pinigų skirtumą galima ekskursijoms išleist Kita vertus žinau, kad rugsėjis nuostabus laikas Nors persiplėšk
Priminkit, ar jūra Kemere staigiai gilėja? Prieš 10 metų buvau, nepamenu. Mama nelabai plaukt moka, tai prisibijo vandens. Barselonoj rugsėjį buvom, vanduo kaip arbatėlė, bet staigiai gilyn, o ir bangavo stipriai, tai mažai ir maudėsi Už tai ir krypsta mintys link gegužės, jei vis tiek nesimaudys. Pigiau, pinigų skirtumą galima ekskursijoms išleist Kita vertus žinau, kad rugsėjis nuostabus laikas Nors persiplėšk
neisprotekit jokiais budais. na rugsejo sunku laukt kai visi atostogauja, kita vertus geguze praatostogauji ir toks kaip tustumas, visi i atostogas o tu jau sedi savo isnaudojes : D zodziu padejau as rinkciausi rugseji, galetumet ir pakeliaut ir pasimaudyt be problemu.