Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

yra ir geroji puse - griztat idege pries vasara biggrin.gifO rudeni, tai niekas idegio ir nemato biggrin.gif

mato mato :D atejom į sale ryte su vyru , iškart klausimai kur buvot???? šokoladiniai pyragėliai sakė :D

Atsakyti
Gal kas galu ikelti sarasa kur kas atostogavo 2017m? Aciu
Kokius saba renkares vesbucius?
Atsakyti

gal kas nors buvote AZURA DELUXE?

kokie atsiliepimai?

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 07, 12:46)
<p>gal kas nors buvote AZURA DELUXE?
</p><p>kokie atsiliepimai?
</p>

Buvome pernai geras maistas.svaru labai.patiko pirsas animacija gera .bet jis netiks su vaikais jiems permazai veiklos bus. Nors yra minu klubas vaikams.viskas daugiau i suaugusius interesuota.teritorija maza .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 07 spalio 2017 - 11:12
Labutis
Tezai po truputi meta viesbuciu, kainos geresnes nei Novature, bent jau man taip atrodo, as daugiau ziurejau 5* viesbutukus, pvz Royal Wings ar Adam and Eve dabar tokios kainos normalios, Ir Kamelijos nera dideles uz 10d vasara, liepos pradziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 07, 11:46)
<p>gal kas nors buvote AZURA DELUXE?
</p><p>kokie atsiliepimai?
</p>

Uz Xafira 100 kartu geresnis 😁
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2017 10 07, 12:23)
Labutis
Tezai po truputi meta viesbuciu, kainos geresnes nei Novature, bent jau man taip atrodo, as daugiau ziurejau 5* viesbutukus, pvz Royal Wings ar Adam and Eve dabar tokios kainos normalios, Ir Kamelijos nera dideles uz 10d vasara, liepos pradziai  mirksiukas.gif

I adam &Eve virs 1000eur/zm tik randu.. 7n. Cia gera kaina? Kiek jis per muge kainavo, gal kas prisimena?
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2017 10 07, 12:23)
Labutis
Tezai po truputi meta viesbuciu, kainos geresnes nei Novature, bent jau man taip atrodo, as daugiau ziurejau 5* viesbutukus, pvz Royal Wings ar Adam and Eve dabar tokios kainos normalios, Ir Kamelijos nera dideles uz 10d vasara, liepos pradziai  mirksiukas.gif

Man tai dar per maža pasiūla akivaizdžiai....mūsų dideliai kompanijai (3 suaugę ir du dideli vaikai) meta tik tris-keturis viešbučius - nemanau, kad verta skubėti...
Atsakyti
Beje - o iki kada išankstiniai šiemet? tik iki spalio 31 d.? blink.gif
Atsakyti

Labutis
Tezai po truputi meta viesbuciu, kainos geresnes nei Novature, bent jau man taip atrodo, as daugiau ziurejau 5* viesbutukus, pvz Royal Wings ar Adam and Eve dabar tokios kainos normalios, Ir Kamelijos nera dideles uz 10d vasara, liepos pradziai mirksiukas.gif

As lyginau Adam & Eve birzelio pabaigai, tai pas tezus buvo brangiau ~ 200eur nei pas nova. Ir pas nova dar butu -3%. Cia jau be jokiu agentu ziurint.

o kitu viesbuciu buvo jau pas tezus geresnes kainos

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 07, 11:46)
yra ir geroji puse - griztat idege pries vasara biggrin.gif O rudeni, tai niekas idegio ir nemato biggrin.gif

Uztat jei neidegi per vasara, ti visi iskart pastebi ir stebisi, ko tokia balta kaip suris biggrin.gif Kadangi bent as ne prie juros gerai neidegu, kitiems zonems to idegio nesimato, norint neatilikt butina prie juros vaziuot tongue.gif
Atsakyti
Aš tai tuoj išprotėsiu doh.gif lotuliukas.gif Neturėjo bobutė vargo, tai nusipirko ožką. Ir aš taip pat biggrin.gif Gyvenau sau ramiai, o va, prisigalvojau visokio velnio lotuliukas.gif Nu niekaip negaliu nuspręsti, ar rugsėjį žiūrėti, ar gegužę-birželį hmm.gif Kažkaip norisi daugiau pakeliaut, tai manau būtų ir gegužė jau neblogai. Aišku, pagulinėt ir pasimaudyt irgi ne pro šalį smile.gif
Priminkit, ar jūra Kemere staigiai gilėja? Prieš 10 metų buvau, nepamenu. Mama nelabai plaukt moka, tai prisibijo vandens. Barselonoj rugsėjį buvom, vanduo kaip arbatėlė, bet staigiai gilyn, o ir bangavo stipriai, tai mažai ir maudėsi smile.gif Už tai ir krypsta mintys link gegužės, jei vis tiek nesimaudys. Pigiau, pinigų skirtumą galima ekskursijoms išleist smile.gif Kita vertus žinau, kad rugsėjis nuostabus laikas wub.gif Nors persiplėšk lotuliukas.gif
Atsakyti