Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Aš pirkau pas savo agentė,bet šiaip pasiuntinys jau užklausas į skirtingas agentūras.geriausias kainas davė Baltic cliper.

Sveikos keliautojos. O jūs per agentus keliones perkat ar internetu? Labai seniai nekeliavom su agentūra, tai ir agento savo neturim rolleyes.gifAr agentai dar padaro kokią nuolaidą nuo tinklapy skelbiamų kainų? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 10 07, 06:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*curly*" data-cid="71830679" data-time="1507317178"><div><p>Saphir 4* uzsakiau. Pernai buvome Saphir Resort&Spa. Siemet biski pinigu pagailejau, pasirinkau daugiau naktu ir pigesni lietuviu pamegta viesbuti vartotojo įkelta nuotraukaSu Resort& Spa siaip viskas gerai, patiko mums. Animacija kiek silpnoka, teritorija, kambariai geri. Maistas ivairus ir skanus. Skrendam birzelio 2 d.
Mums 2+1, 14 naktu birzelio 2 ten pat kainavo 1800€.
</p></div></blockquote><p></p><p>Jei Saphire maistas skanus, tai tada tikrai neragavote skanaus maisto.... A la carte tragedija, pagrindinio restorano pasirinkimas silpnas.
</p>

Udriau, koki jus viesbuty rekomenduotumet mum, keliaujantiem 1 karta?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 06, 22:33)
Buvom 2016 birželį.

tuom viskas ir pasakyta - 2016, tai metai kai nebuvo rusu, visiem uzteko vietos ir visi buvo laimingi biggrin.gif
Atsakyti

Nusipirkom kelione 04.15 i Rubi platinum, pernai buvom 04.04 tai dienomis orai tikrai nuostabus buvo, nusvilom, tikiuos ir siais metais pasiseks :))

O dabar iskilo klausimas, pasirinkome promo kambarius, ar registraturoje atvaziavus eina kazkaip prasisukt su geresniu kambariu? Ar reikia i pasus idet pinigeliu, ir kiek deti nuo poros?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 06, 23:09)
arciausiai juros selinas, jis naujesnis, kamelya man pats graziausias. siaip jokio skirtumo, naudotis galima visa triju viesbuciu  teritorija. Club namukai, bet galite gauti toliau namuka tai gal ne taip patogu iki juros.

Bet ju kambariai didesni.
As imciau pagal kaina, nes 50 metru man tai nieko nekeicia.
Man labai patiko namukuose.
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2017 10 07, 09:30)
<p>Nusipirkom kelione 04.15 i Rubi platinum, pernai buvom 04.04 tai dienomis orai tikrai nuostabus buvo, nusvilom, tikiuos ir siais metais pasiseks smile.gif)</p><p>O dabar iskilo klausimas, pasirinkome promo kambarius, ar registraturoje atvaziavus eina kazkaip prasisukt su geresniu kambariu? Ar reikia i pasus idet pinigeliu, ir kiek deti nuo poros?  hmm.gif​ </p>

na bet jura balandi salta, baseinai salti, tai cia is viso man didzioji dalis malonumo dingsta. saulej ir taip nemegstu but.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 07, 10:07)
Bet ju kambariai didesni.
As imciau pagal kaina, nes 50 metru man tai nieko nekeicia.
Man labai patiko namukuose.

tai taip, mes is viso daugiau laiko prie baseinu leidziam.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 07, 11:23)

Tai juolabiau pagal kaina reik rinktis biggrin.gif
Man didesnis svarbu, kad vietos daiktam daugiau butu. Tiesiog yra labai geru namuku, ypac, kur salia baseino wub.gif Is ju vaizdas pats graziausias vakare https://www.etravel....liday10_770.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 spalio 2017 - 09:29

na bet jura balandi salta, baseinai salti, tai cia is viso man didzioji dalis malonumo dingsta. saulej ir taip nemegstu but.

Jura tikrai vesoka, tokia baltijos jura rugpjuti :) bet pernai maudemes, patiko vien tas laikas, kad dar mazai zmoniu, ramu, pagrinde vaziuoja vokieciai, skandinavai tokiu laiku, aisku tarp kokiu saliu populiarus bus sis viesbutis - nezinau  :huh2: 

Bet mums ir draugams pasiteino balandis, vasara kiek teke but siltesnese salyse, nepakeliama jau man :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2017 10 07, 11:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71830976" data-time="1507361001"><div><p>na bet jura balandi salta, baseinai salti, tai cia is viso man didzioji dalis malonumo dingsta. saulej ir taip nemegstu but.

tai taip, mes is viso daugiau laiko prie baseinu leidziam.</p></div></blockquote><p>Jura tikrai vesoka, tokia baltijos jura rugpjuti smile.gif bet pernai maudemes, patiko vien tas laikas, kad dar mazai zmoniu, ramu, pagrinde vaziuoja vokieciai, skandinavai tokiu laiku, aisku tarp kokiu saliu populiarus bus sis viesbutis - nezinau  huh.gif </p><p>Bet mums ir draugams pasiteino balandis, vasara kiek teke but siltesnese salyse, nepakeliama jau man doh.gif​ </p>

Tai tada negeriau rugsejis (net ir pradzia)? Budavom, kad ir vieni visam baseine, arba visam milziniskam pleze keli zmones blink.gif Gultu - VISADA laisvu yra.
Jura 29, Oras - 30 wub.gif Kas gali buti idealiau wub.gif Balandi rinkciaus tik keliavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 spalio 2017 - 09:31

Tai tada negeriau rugsejis (net ir pradzia)? Budavom, kad ir vieni visam baseine, arba visam milziniskam pleze keli zmones blink.gifGultu - VISADA laisvu yra.
Jura 29, Oras - 30 wub.gifKas gali buti idealiau wub.gifBalandi rinkciaus tik keliavimui.

Tikrai pritariu, kad butu buve geriau :) bet aplinkybes neleido 2018 rudeni rinktis :( oi, nebeskaudinkit manes, bandau pati save itikint, kad ir balandi vel bus gerai  :D 

Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2017 10 07, 11:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71830984" data-time="1507361477"><div><p>Tai tada negeriau rugsejis (net ir pradzia)? Budavom, kad ir vieni visam baseine, arba visam milziniskam pleze keli zmones vartotojo įkelta nuotraukaGultu - VISADA laisvu yra.
Jura 29, Oras - 30 vartotojo įkelta nuotraukaKas gali buti idealiau vartotojo įkelta nuotraukaBalandi rinkciaus tik keliavimui.</p></div></blockquote><p>Tikrai pritariu, kad butu buve geriau smile.gif bet aplinkybes neleido 2018 rudeni rinktis verysad.gif oi, nebeskaudinkit manes, bandau pati save itikint, kad ir balandi vel bus gerai  biggrin.gif </p>

yra ir geroji puse - griztat idege pries vasara biggrin.gif O rudeni, tai niekas idegio ir nemato biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galu ikelti sarasa kur kas atostogavo 2017m? Aciu
Kokius saba renkares vesbucius?
Atsakyti