Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(enura @ 2018 01 20, 12:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ritinelis1" data-cid="71968249" data-time="1516436722"><div><p>Visada vengiu kremu su bronzantu, galvojau, kad cia kazkas tokio kaip savaiminis idegio kremas, ir atsiplaudineji murzinai. Is jusu suprantu priesingai, greiciau idegi ir ilgiau lieka idegis? + apsauga 30 kaip ir nemaza. Hmm, tubut reikia isbandyti. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Is tikro nelabai gerai tie bronzantai... bet kadangi be ju as is vis beveik neidegu, tai naudoju. Nesiruosiu sveika numirt  biggrin.gif bet kam aktualu viskas kas labai sveika/nesveika tai turbut netiks  4u.gif </p>

as ne del sveikumo biggrin.gif as bijau, kad su tais bronzantais atrodysiu tarsi savaiminio prisitepus, ir atrodysiu ruda tam kartui, ir dar ne naturaliai biggrin.gif ir kad atsiplaudinesiu ruozais. Na ko gero reikia isbandyti nors viena diena issitepti ir paziureti kaip ten man bus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

as ne del sveikumo biggrin.gifas bijau, kad su tais bronzantais atrodysiu tarsi savaiminio prisitepus, ir atrodysiu ruda tam kartui, ir dar ne naturaliai biggrin.gifir kad atsiplaudinesiu ruozais. Na ko gero reikia isbandyti nors viena diena issitepti ir paziureti kaip ten man bus biggrin.gif4u.gif

Ne ne tikrai nebus kaip su savaiminiu  :mmm: 

pats kremas net ne rudas, toks pat kaip paprastas, nieko ten nesiskiria pasitepus ar su bronzantais, ar ne. Ir tikrai nebus kad iskart ruda  :D  pacioj pradzio galit net skirtumo nepastebet, as tik po keliu sezonu tokias isvadas pasidariau. O dar geriausiai saule "ima" tik su kokosu sviestu/aliejum pasitepus, bet man kazkaip del apsaugos neramu, nors sako kad atseit naturali apsauga...  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 01 21, 10:12)
as ne del sveikumo biggrin.gif as bijau, kad su tais bronzantais atrodysiu tarsi savaiminio prisitepus, ir atrodysiu ruda tam kartui, ir dar ne naturaliai biggrin.gif ir kad atsiplaudinesiu ruozais.  Na ko gero reikia isbandyti nors viena diena issitepti ir paziureti kaip ten man bus  biggrin.gif  4u.gif

ne ne, tikrai nepanašu į savaiminį įdegį, tiesiog bent aš labai gražiai ir greitai įdegu, nors ir taip nesu baltaskūrė, bet ir nesiplauna jokiais plėmais, o tie savaiminiai tai man total košmar, arba aš nemoku su jais elgtis, kad plėmais gaunasi, o irspalva jais nusitepusi kažkokiagelsva kaip ligonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 01 21, 11:35)
O dar geriausiai saule "ima" tik su kokosu sviestu/aliejum pasitepus, bet man kazkaip del apsaugos neramu, nors sako kad atseit naturali apsauga...  hmm.gif </p>

Tik ne Turkijoj kokosais teptis. Paskui puse atostogu kryzium gulet...
Atsakyti

Tik ne Turkijoj kokosais teptis. Paskui puse atostogu kryzium gulet...

Tai va manes ir nevilioja. Esu bandzius tik LT, tai "ima saule" gerai. O pietu salyse as ir kremais prisitepu, ir dar po skeciu guliu  :D Ale yra kas is vis nieko nenaudoja... 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 01 21, 17:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="71969750" data-time="1516540620"><div><p>Tik ne Turkijoj kokosais teptis. Paskui puse atostogu kryzium gulet...</p></div></blockquote><p></p><p>Tai va manes ir nevilioja. Esu bandzius tik LT, tai "ima saule" gerai. O pietu salyse as ir kremais prisitepu, ir dar po skeciu guliu  biggrin.gif Ale yra kas is vis nieko nenaudoja... </p>

Aciu patarusiom, vadinasi pirksiu siemet smile.gif o tai kasmet suku galva del tu kremu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 01 21, 19:21)
Aciu patarusiom, vadinasi pirksiu siemet smile.gif o tai kasmet suku galva del tu kremu  biggrin.gif

Tik patarimukas pasiimti dar viena atsargini kremuka, nes man nuo Australian Gold su bronzatu grauze po kiek tepimu veida
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2018 01 21, 18:45)
Tik patarimukas pasiimti dar viena atsargini kremuka, nes man nuo Australian Gold su bronzatu grauze  po kiek tepimu veida

aš veiduitokį naudoju, nes man įprastiniai irgi dirgina https://www.cocoonce...50ml/12871.html
Atsakyti
Sveikos, gal patartumėtė 4u.gif. Pirmą kartą ruošiamės keliauti į Turkiją, tai išsirinkome kelis viešbučius, kurie telpa į biudžetą. Keliautume su 6 ir 10 m. vaikais gegužės viduryje. Renkamės tarp šių:
- CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
- KAMELYA K CLUB
- LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE

Kiek matau iš nuotraukų, man visi plius minus panašūs. Atsiliepimai pakankamai geri. Kamelya tik mažas pramogų parkas neramina, bet gal ten šiaip veiklos daug.

Gal kas patarimų turės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2018 01 21, 22:57)
Sveikos, gal patartumėtė  4u.gif. Pirmą kartą ruošiamės keliauti į Turkiją, tai išsirinkome kelis viešbučius, kurie telpa į biudžetą. Keliautume su 6 ir 10 m. vaikais gegužės viduryje. Renkamės tarp šių:
- CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
- KAMELYA K CLUB
- LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE

Kiek matau iš nuotraukų, man visi plius minus panašūs. Atsiliepimai pakankamai geri. Kamelya tik mažas pramogų parkas neramina, bet gal ten šiaip veiklos daug.

Gal kas patarimų turės  4u.gif .

Gal pasidalintumet prelimenariom kainom ir trukmem? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2018 01 21, 22:38)
Gal pasidalintumet prelimenariom kainom ir trukmem?  4u.gif  ax.gif

Visur labai panašu:
- CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD - 2135 Eur - 7 n.
- KAMELYA K CLUB - 2024 Eur - 7 n.
- LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE - 2074 Eur - 8 n. (link to labiausiai širdis linksta).

Čia kainos oficialiuose tinklalapiuose. Parodoje tikimės nuolaidas pagauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nena @ 2018 01 18, 20:23)
Peržiūrėkite Barut tinklo viešbučius, LT jie nėra išpopuliarinti, bet atsiliepimai ypač geri, ypatingai liaupsinamas maistas ir paslaugus personalas. Mes važiuosime į Barut Lara, vyksime balandžio pradžioje per moksleivių atostogas, faktas, kad tiek jūra, tiek baseinai bus šalti, todėl būtinai norėjau viešbučio su šildomu baseinu lauke, tai radau tik du tokius: Barut Lara ir<span> Long beach resort. Be to sezono pradžioje dar daug kur nebūna animatorių, neveikia vaikų/paauglių klubai, o bent jau Barut Lara veikia kiaurus metus

O per kur užsisakėt į Barut Lara? Mes irgi žiūrim balandį į Turkiją, nes nėra galimybės kitu metu. Kokia kaina gavosi, jei ne paslaptis?
Atsakyti