Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Maja Di @ 2018 01 16, 17:10)
Ar spalio pabaigoje nebus šalta Turkijoje?

šiemet mama buvo, nepasisekė, iš 7 dienų, gal 4 lijo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 16, 18:10)
Ar spalio pabaigoje nebus šalta Turkijoje?

Buvom lapkricio pirmom dienom, tai diena oras visom dienom superinis, pasideginti buvo galima, vakare saltoka, reikejo striukiu. Lijo tik paskutine diena, manau laimes dalykas kaip pasiseka 50x50 😀
Atsakyti
REKOMENDUOKITE VIESBUTI SEIMOMS...BUVAU APSISTOJUS TIES RIXOS PREMIUM BELEK,BET DAUG KOMENTARU RADAU,KAD MAISTAS PRASTAS IR VANDUO LEDINIS BASEINUOSE..
Atsakyti

Užsisakėm viešbutį MUKARNAS SPA RESORT 5 žv., skrydis balandžio 4 d., gal kam teko jame būti? O su oru kaip pasiseks, mums svarbu, kad nebus karšta :)

Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2018 01 18, 09:03)
<p>Užsisakėm viešbutį MUKARNAS SPA RESORT 5 žv., skrydis balandžio 4 d., gal kam teko jame būti? O su oru kaip pasiseks, mums svarbu, kad nebus karšta smile.gif
</p>

Jei be mazu vaiku, tai smagiai pakeliauti galesite tokiu laiku bigsmile.gif
Atsakyti
O Sidėj ar Alanijoj šilčiau spalio antroj pusėj būtų. Galvojam rizikuoti, kad ir gausim lietaus, pailsėsim vis vien ax.gif, nebūtina degintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2018 01 17, 22:04)
REKOMENDUOKITE VIESBUTI SEIMOMS...BUVAU APSISTOJUS TIES RIXOS PREMIUM BELEK,BET DAUG KOMENTARU RADAU,KAD MAISTAS PRASTAS IR VANDUO LEDINIS BASEINUOSE..

Wau
Buvau jame, maistas tikrai labai geras,pagrindinis restoranas yra suskirstytas sekcijom, kepsniai, žuvis, kiniečių, ledai, riešutai, krevetės, vaikų maistas, aptarnavimas tikrai puikus,
Dėl baseinų nežinau, nes atostogauja birželio gale arba liepos pradžioje, bet ten yra vidaus baseinas, pirčių kompleksas, dzakudzi, sniego kambarys, šviežios sultys visa diena,ala cart restoranai irgi aukštumoje, aš nežinau, gal jūs lyginat su Maxx rojal viešbučiu, be to girdėjau, kad jis vėl rekonstruotas, dar turi savo vandens pramogų parką, veža nemokamai į Land of legendos pramogų parka
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 18, 12:18)
O Sidėj ar Alanijoj šilčiau spalio antroj pusėj būtų. Galvojam rizikuoti, kad ir gausim lietaus, pailsėsim vis vien ax.gif, nebūtina degintis ax.gif

Teoriskai kuo labiau i pietus, tuo silciau 4u.gif
Atsakyti
Mes pernai buvom Riu Kaya Palazzo, maistas tikrai geras, atsiliepimuose akcentuoja, kad labai maistas geras, bet Rixoje buvo geriau zyymiai wub.gif
Atsakyti

Peržiūrėkite Barut tinklo viešbučius, LT jie nėra išpopuliarinti, bet atsiliepimai ypač geri, ypatingai liaupsinamas maistas ir paslaugus personalas. Mes važiuosime į Barut Lara, vyksime balandžio pradžioje per moksleivių atostogas, faktas, kad tiek jūra, tiek baseinai bus šalti, todėl būtinai norėjau viešbučio su šildomu baseinu lauke, tai radau tik du tokius: Barut Lara ir Long beach resort. Be to sezono pradžioje dar daug kur nebūna animatorių, neveikia vaikų/paauglių klubai, o bent jau Barut Lara veikia kiaurus metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nena: 18 sausio 2018 - 20:26
Gal kas patars, ar Mustafa ekskursijas galima užsisakyti tik pačioje Alanijoje? Ar iš viešbučių nesurenka keliautojų? (gyvensim apie 30 km nuo Alanijos)
Atsakyti
Kas esat buvusios LIMAK LARA DE LUXE HOTEL & RESORT 5 *, gal įspūdžiais pasidalinti galit.
Atsakyti