Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Indula @ 2018 01 11, 11:49)
Laba.
   Šią minutę man reikia 😁 pats pačiausias apsauginis saulės kremas koks ? Žinau, kad praeitų metų temose kalbėta. Bet dabar rask ... Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi  4u.gif

Esu skaiciusi labai daug geru atsiliepimu apie si alieju idegiui is iHerb. Aisku jis be apsaugos turbut, bet raso kad per pusdieni idege su juo dugiau nei per 3 dienas be jo. Gal kas bande? Ar tikrai jis toks veiksmingas? Galvoju uzsisakyti, nes labai sunkiai mane saule ima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 11 sausio 2018 - 23:16
QUOTE(Gabriell'e @ 2018 01 12, 00:14)
Esu skaiciusi labai daug geru atsiliepimu apie si alieju idegiui is iHerb. Aisku jis be apsaugos turbut, bet raso kad per pusdieni idege su juo dugiau nei per 3 dienas be jo. Gal kas bande? Ar tikrai jis toks veiksmingas? Galvoju uzsisakyti, nes labai sunkiai mane saule ima

Pirkau labai senai. Gal pries 6metus.dar dabar guli nenaudojamas likutis. Guli sauleje, kaip riebalas ir viskas. Nieko ypatingo nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2018 01 11, 10:49)
Laba.
  Šią minutę man reikia 😁 pats pačiausias apsauginis saulės kremas koks ? Žinau, kad praeitų metų temose kalbėta. Bet dabar rask ... Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi  4u.gif

australian gold su bronzatu, tik mano su spf 30
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

australian gold su bronzatu, tik mano su spf 30
450.jpg

As irgi si spf30 vasara naudojau, tai man sviesiaodei irgi tiko/patiko - ir nenusvilau ir dega rudziau. Tik labai svarbu naudoti ir po saules krema, bei grizus is siltu krastu teptis tuo kur prailgina idegi, tikrai issilaiko rusvumas vos ne iki pusmecio :4u:  

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 01 13, 00:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zz_aiza" data-cid="71957896" data-time="1515772339"><div><p>australian gold su bronzatu, tik mano su spf 30
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>As irgi si spf30 vasara naudojau, tai man sviesiaodei irgi tiko/patiko - ir nenusvilau ir dega rudziau. Tik labai svarbu naudoti ir po saules krema, bei grizus is siltu krastu teptis tuo kur prailgina idegi, tikrai issilaiko rusvumas vos ne iki pusmecio 4u.gif  </p>

o kuris konkrečiai ten prailgina?
Atsakyti

o kuris konkrečiai ten prailgina?

Buna ivairus drekinantys kremai - tan extender. Pvz sitas https://www.amazon.c...n/dp/B000FCR7MM

Atsakyti

Sveikos,

Lyg ir neužmačiau, kas nors esat buvę TTH Family Life Pascha Bay? Kaip įspūdžiai?

Atsakyti
Gural Tekirova kaina 2+2(7 ir 12 metu) uz 11 naktu 3090 eur.ar gera kaina,kas buvo gal?
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2018 01 15, 19:10)
Gural Tekirova kaina 2+2(7 ir 12 metu) uz 11 naktu  3090 eur.ar gera kaina,kas buvo gal?

priklausomai kada isvykimas 4u.gif
Atsakyti
nekokios žinios

https://www.15min.lt...iuju-663-911314
Atsakyti
QUOTE(gucinija @ 2018 01 16, 14:12)

Visada per Easy Travel užsakydavom keliones, o šios vasaros kelionę lyg tyčia (kaip gerai bigsmile.gif bigsmile.gif )užsisakėmė per West Express.... Tikiuosi nebus problemų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ar spalio pabaigoje nebus šalta Turkijoje?
Atsakyti