Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Ačiū visom už patarimus :4u:  nutarėm neimt kelionės taip anksti, nes vaikai nuobodžiautų negalėdami didžiąją dienos dalį mirkti baseine  :)​ 

Atsakyti
Man baigia galva susprogti nuo galvojimo apie atostogas biggrin.gif Renkuosi tarp Gural premier tekirova ir AMARA DOLCE VITA LUXURY geguzes paskutinem savaitem... kainos zinoma siais metais visai nedziugina...milijonas abejoniu... ar laukti tos muges... zodziu norisi ir kazkiek pigiau, bet kad kokybe nenukentetu. Pasiule agente du variantus kaip alternatyva, bet paskaicius atsiliepimus nesusidare ispudis, kad tai tikrai lygiavertes alternatyvos
Atsakyti
blink.gif nu ir perka keliones i musu viesbutuka .ilindau pasiziureti kiek pabrango .ogi ziuriu 7 dienom jau nera tik 9 dienom like.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 01 10, 12:36)
Man baigia galva susprogti nuo galvojimo apie atostogas biggrin.gif Renkuosi tarp Gural premier tekirova ir AMARA DOLCE VITA LUXURY geguzes paskutinem savaitem... kainos zinoma siais metais visai nedziugina...milijonas abejoniu... ar laukti tos muges... zodziu norisi ir kazkiek pigiau, bet kad kokybe nenukentetu. Pasiule agente du variantus kaip alternatyva, bet paskaicius atsiliepimus nesusidare ispudis, kad tai tikrai lygiavertes alternatyvos

Būtinai laukite. O gal kažką kito išmes ;)

Kokias alternatyvas siūlė?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 01 10, 15:43)
Būtinai laukite. O gal kažką kito išmes ;)

Kokias alternatyvas siūlė?

KAMELYA K CLUB HV-1
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 *
Padare mums nuolaida nuo 2600 iki 2400 (plius minus kazkaip)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 10 sausio 2018 - 17:02
Turiu klausimuką, ar su Novaturo Auksine galimybe keisti kelionę galima rinktis kitą šalį?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 01 10, 18:02)
KAMELYA K CLUB HV-1
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 *
Padare mums nuolaida nuo 2600 iki 2400 (plius minus kazkaip)

Na taip, alternatyvos ne lygiavertes.

Aš tau laukiu parodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 01 11, 09:58)
Na taip, alternatyvos ne lygiavertes.

Aš tau laukiu parodos ax.gif

o per paroda pas ka kreipsites?
Atsakyti
Laba.
Šią minutę man reikia 😁 pats pačiausias apsauginis saulės kremas koks ? Žinau, kad praeitų metų temose kalbėta. Bet dabar rask ... Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 11 sausio 2018 - 10:50
QUOTE(Indula @ 2018 01 11, 10:49)
Laba.
  Šią minutę man reikia 😁 pats pačiausias apsauginis saulės kremas koks ? Žinau, kad praeitų metų temose kalbėta. Bet dabar rask ... Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi  4u.gif

Man patiko vaikams - Vichy , o pati tepiausi Biodermos aliejuku, irgi labai patiko 4u.gif
https://www.cocoonce...00ml/12868.html

https://www.cocoonce...00ml/14497.html
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2018 01 11, 11:49)
Laba.
  Šią minutę man reikia 😁 pats pačiausias apsauginis saulės kremas koks ? Žinau, kad praeitų metų temose kalbėta. Bet dabar rask ... Ačiū, kas pasidalinsite savo patirtimi  4u.gif

Mes naudojom Eucerin SPF50 (skaidrus), bet kai baigėsi nusipirkom esančioje vaistinėje, o ir kaina buvo panaši kaip LT. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2018 01 11, 10:49)
Laba.

Pernai naudojau Bioderma kaip nuorodoj. Šiais metais pirksiu Australian gold.
Atsakyti