baseine tikrai šalta.
vyro sūnus vyko su drauge balandžio gale tai neišdryso į baseiną lipt. sakė vienas kitas drasesnis vyrukas maudėsi.
bet vaikam? hm... nemanau...
jei kainos pasiulymas labai patrauklus, ir kurkas mazenis negu kitais menesiais manau verta
Nezinau tada kaip lietuvoje zmones maudosi silciausiu metu juroje nes balandzio menesi ji buvo tokia pat kaip vasara leituvoje, maudemes ir baseine, ir juroje. Vandens temperatura buvo 22 laipsniai, tik animacijos dirba dar silpnokai, nes ir poilsiautoju nera labai didelis antpludis
Esu atostogavusi balandžio vid. Kadangi laukiausi, ir buvau su mažu vaikučiu viskas tiko, tačiau apie lauko baseinus ir jūrą nebuvo nė kalbos.
Vanduo baseine ledinis, juroje 17-18, jei saulė šviečia, tai dar įšokt ir būtų įmanoma, bet Kemero regione po piet pradėdavo niaukstytis.
Pora dienų palynojo.
Kelionėms ar tiesiog poilsiui viskas Ok, tik ne poilsiui prie baseino.
Mes pasimėgavom šviežiais vaisiais, braškėm ir t.t. pasimaudėm uždaram baseine, pakeliavom.
Beja, vandens parkas neveikė, animacija labai bazibė, daug kur vyko paruošiamieji darbai sezonui, pora pusdienių tvarkė papludimį. Na bet tai jaučiasi ir ant kainos
Jei kitaip neišleina, tikrai viskas bus Ok tik reikia nusiteikti.
Aš asmeniškai daugiau nevažiuočiau balandį, nes vaikai jau paaugo, ir jiems norisi ir baseinų ir jūros, o ne tik "pakvepuoti" jūros oru.
Pastaraisiais metais keliaujam paskutinę gegužės sav apie 25d dviem savaitėm, tad tikrai jau viskas labai neblogai. Tiesa, dažniausiai gegužės pab. oras net geresnis nei pirmom birželio dienom pasitaiko.
Oras apie 25-29, vakare kartais atvėsta ir iki 20, jūra pasiekia 21-22laipsnius. Personalas jau susidirbęs.
Kalbant apie sezono pradžią dar labai svarbus regionas, nes į Egėjos jūros kurortus sezonas ateina vėliau (teoriškai, praktiškai buna visaip).