Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Įdomi @ 2017 10 06, 19:53)
Mane tik erzina traukt prie patikros skysčius, ypač kai daug skrydžių būna. O jų paskutinėse trijose kelionėse po 6 turėjom biggrin.gif

Mes dabar porą litrų parsivežėm rankiniam, netikrino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 06, 19:36)
Uoj uoj uoj, išlepę vilniečiai kalba biggrin.gif pajūris į visas keliones taip važiuoja biggrin.gif iki oro uosto nori - nenori tenka virš 300 km trenktis. Ir kai neužsiimi savigaila - juokas tie 300 km, kai žinai, kad po to su keliais kaupais atsiilsesi!!!

Čia tai tik pliusai, pas draugus uzsukt galima tuo paciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 06, 15:13)
O kaip nudibaladojat iki warsawos, masina, autiku, lektuvu? Kiek mazdaug kainuoja?O gal is vakaro nakvojat?

Visi variantai tinka, bet lektuvu del bagazo apmokestinimo tikrai nelabai apsimoketu smile.gif Ar nakvoti, irgi priklauso nuo skrydzio laiko, apartamentu ir viesbuciu pasirinkimas didziulis. Jeigu kaina nera svarbiausias faktorius, zinoma, "neapsimoka".

Kiek skaiciau, Kemeras fainas del grazios gamtos, ar ne?
Atsakyti
[quote=VejaGuse,2017 10 06, 17:55]
dar domina atsiliepimai apie Rubi Platinum... pakerejo grozis, tik ar vertas jis demesio?
[/quote

Ir mane jis sugunde kiek skaitau atsiliepimai geri atrodo 😁
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 10 06, 19:01)
Kiek skaiciau, Kemeras fainas del grazios gamtos, ar ne?

Aha. Tie kalnai wub.gif
Atsakyti

As po Kemero i Alanijos/Antalijos puse net ziureti nenoriu :D​ 

Atsakyti
Kokius viešbučius Kemere rekomenduotumėt? Iki šiol buvom Alanijos pusėj ... Aš kažkaip norėčiau link Kemero, bet man atsiunčia vien tik Alanijos pusę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 06 spalio 2017 - 18:47
O man Kemeras kazkaip hm hm, neistrigo.
Atsakyti
Merginos reikia patarimo 4u.gif

Renkames tarp Saphiro, Kamelia ir Lonicera, kuris geriausias? ax.gif
Atsakyti
Turime ir mes jau kelione - 14 naktu i Saphira. Tikiuosi nenusivilti, daug geru atsiliepimu apie ji radau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*curly* @ 2017 10 06, 21:05)
Turime ir mes jau kelione - 14 naktu i Saphira. Tikiuosi nenusivilti, daug geru atsiliepimu apie ji radau.  ax.gif

pirkot iš kokio agento ar internetu?
Atsakyti

Mes darem bankini pavedima, 30 proc. Veliau likusia suma. Bet dabar per peysera moketume, geriau gaunasi su valiuta, nes mokejom zlotais. Uz pavedima bankas ima pinigus nemazus. Mes padarem pavedima, tai itakoje rode, kad nedamokejom smile.giftai ta suma jie irgi kaip nuolaida nurase.

Ju tame puslapyje prisiregistravom, ten visi dokumentai buna, galima papildomai aistele itraukti i bendra saskaita.
Papildyta:
tik avansa.

Galima ir tiesiogiai is korteles apmoketi, nedarant pavedimo. Per mojaitaka reikia jungtis prie savo banko. Tik taip, kainos pas juos zlotais, tai mokant sukonvertuoja tuometiniu kursu. 

Ir zinau, kad isankstiniu pradzioj buna kad tik 10% uztenka sumoket, paskui einant i pabaiga jau 30% 

Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 06, 21:09)
pirkot iš kokio agento ar internetu?

Per agente uzsakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *curly*: 06 spalio 2017 - 20:17