Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(dloj @ 2018 01 01, 21:00)
Oi, teisingai. Pasimiršo jau 😊 jie skiriasi tik vaizdu į jūrą. Renuovuoti yra pirmame pastate, o antrame paprasti standartai. Aš galvoju gal novaturas išsipirkęs tuos geresnius? Tai kas tada gauna tam antram pastate nerenovuotus?

O jus manote, kad Novaturas turi privilegijų prieš tezus? Nemanau.
Dėl nuolaidų, tai mes gauname didesnę, bet nuoširdžiai tikiu, kad nekeliu didelių rūpesčių agentei.
Ji gera, šauni, bet normalu, kad taikydama geresnę nuolaidą, nenori įsidarbinti per daug.
Gal galėtų ir daugiau mums parduoti, pvz neatsakė į užklausimą dėl Egipto (ten konkretumo nebuvo, tik pasvarstėm kad už gerą kainą sau leistume tarpinę kelionę), bet gal ir ačiū jai, nes dabar tiesiog dviese aplankysime Milaną, Veneciją, o mėgstame keliauti ir savarankiškai, taip kad nieko nepralošėm dėl to neatsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 01 01, 19:30)
O jus manote, kad Novaturas turi privilegijų prieš tezus? Nemanau.
Dėl nuolaidų, tai mes gauname didesnę, bet nuoširdžiai tikiu, kad nekeliu didelių rūpesčių agentei.
Ji gera, šauni, bet normalu, kad taikydama geresnę nuolaidą, nenori įsidarbinti per daug.
Gal galėtų ir daugiau mums parduoti, pvz neatsakė į užklausimą dėl Egipto (ten konkretumo nebuvo, tik pasvarstėm kad už gerą kainą sau leistume tarpinę kelionę), bet gal ir ačiū jai, nes dabar tiesiog dviese aplankysime Milaną, Veneciją, o mėgstame keliauti ir savarankiškai, taip kad nieko nepralošėm dėl to neatsakymo smile.gif

Tikrai nežina dėl tezturo ir novaturo strategijų, gal be reikalo garsiai pagalvojau 😊

O dėl agentų darbo sutinku su jūsų nuomone, šiemet Turkiją iškeitėm į Tenerifę dėl aukštų kainų ir agentų atmestinumo...
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2018 01 01, 19:43)
Ne visai taip yra kaip parašėt. Mes ėmėm geresnį standartą ir negaila nei vieno euro. Visų pirma tai renuovuoti kambariai, o vaizdas gal ir ne tiesiai po nosim jūra, nes priešais vilos, bet tolumoj gražiausiai matosi jūra. Dar pliusas jokio triukšmo. Jei būtumėm gavę su vaizdu į statybas, būčiau ėjus ginčytis, nes aiškiai novaturo aprašyme parašyta - vaizdas į jūros pusę. Mums buvo super- kaip ir įsivaizdavau taip ir gavau.
Beje, standartai gerai jau padrožti.

Kambari gavau registraturos pastate,tai ten buvo renovuoti.I statybas butumet negave, nes tai yra i juros puse. Standart uzsisakiusi irgi nenoreciau gaut i statybas( tikriausiai jau uzbaige).Man iš dalies patiko antras aukštas, nereikejo lifto. O baro triukšmas man tai netrukde.Igatves puse kambariai turbut ir yra ekonominiai.
Atsakyti
[quote=Puma45,2018 01 01, 20:17]
Kambari gavau registraturos pastate,tai ten buvo renovuoti.I statybas butumet negave, nes tai yra i juros puse. Standart uzsisakiusi irgi nenoreciau gaut i statybas( tikriausiai jau uzbaige).Man iš dalies patiko antras aukštas, nereikejo lifto. O baro triukšmas man tai netrukde.Igatves puse kambariai turbut ir yra ekonominiai.
[/quote
Mes gavom 5 aukšte. Kambarys ne kampinis, o per vidurį tiesiai į jūrą, vaizdas super. Apačioje lauke stalai, buvom liepą, pačiu piku. Garsas iš apačios minimaliai, kolidoriuje taip pat. Mes priratę prie ramybės, tai mums buvo super.
Atsakyti
[quote=dloj,2018 01 01, 22:25]
[quote=Puma45,2018 01 01, 20:17]
[/quote
Mes gavom 5 aukšte. Kambarys ne kampinis, o per vidurį tiesiai į jūrą, vaizdas super. Apačioje lauke stalai, buvom liepą, pačiu piku. Garsas iš apačios minimaliai, kolidoriuje taip pat. Mes priratę prie ramybės, tai mums buvo super.
[/quote]
Sakyciau jums pasiseke bigsmile.gif , nes labai daug kambariu yra šonu.Dabar uzsisakem prieš puse metu matysim ka gausim. O praejusi karta pirkom prieš dvi savaites, tai nenusivylem.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 01 01, 20:33)
Sakyciau jums pasiseke bigsmile.gif , nes labai daug kambariu yra šonu.Dabar uzsisakem prieš puse metu matysim ka gausim. O praejusi karta pirkom prieš dvi savaites, tai nenusivylem.

Nežinau ar įtakos kambariiui turi užsakymo laikas, bet pernai kelionę pirkom sausio vidury, o skridom liepos 2d.
Beje, pakišos nedavėm 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 01 sausio 2018 - 21:42
QUOTE(dloj @ 2018 01 01, 22:13)
Tikrai nežina dėl tezturo ir novaturo strategijų, gal be reikalo garsiai pagalvojau 😊

O dėl agentų darbo sutinku su jūsų nuomone, šiemet Turkiją iškeitėm į Tenerifę dėl aukštų kainų ir agentų atmestinumo...

Tenerifeje lyginant su turkija man buvo kitoks poilsis. Turkijoj daugiau plezinejau, o ten vyko veiksmasTen norejosi daugiau pamatyti, o cia atvirkšciai, toks pasyvus poilsis. O oras koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2018 01 01, 22:13)

Mes šiemet į Turkiją su vaikais, dviese į Veneciją, Milaną, Barseloną.
Vietoj Milano ir Venecijos, galvojom apie Egiptą, bet Ačiū, jau apsipendėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 01 01, 21:23)
Tenerifeje lyginant su turkija man buvo kitoks poilsis. Turkijoj daugiau plezinejau, o ten vyko veiksmasTen norejosi daugiau pamatyti, o cia atvirkšciai, toks pasyvus poilsis. O oras koks wub.gif

Taip, jūs teisi. Nuo lapkričio žiūrinėjau kainas į Turkiją, bet kai pats saphir buvo apie 200 eu brangiau nei pernai mokėjau...tada žiūrėjaukažką kitą už panašią kainą kaip pernai mokėjau, o gi šlamštas mano akim žiūrint...Pagalvojom jei jau 2000 eu ( kažkas normaliau nei eco variantai), tai geriau dviems savaitėms į Tenerifę. Ir ten labai norint galima pasidaryt tingų poilsį, bet derinsim abu dalykus 😊 O agentai nei vienas iš trijų nepasistengė, kad iš jų pirktumėm, tisiog sausus pasiūlymus siuntė ir vis primindami, jog labai perka keliones...paskubėkit 😐
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 01 01, 23:23)

O taip, tai yra skirtingų atostogų modeliai :wub:Mes visad ja taip ir skirstome: į atostogas su vaikais, ir dviese.
Atsakyti
Mergaites ar kas ėmėte promo kambarį?as uzsakiau ji nes buvo pigesnis variantas.kaži stipriai apsirikau? Gal registraturoje kiek i pasą įdeti kad kokiam rusį neapgyvendintų. mastau.gif
Atsakyti

tai niekas nesat buve Marmari Jiva Beach 5*?

Atsakyti