Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Sveikos merginos, pakartosiu klausima, nes berods neissaugojau. Ar kas nors ima automobili nuomai Turkijoje? Birzelio pabaigoje 3im dienom rodo beveik 200 eurus. Ar cia normali kaina? Aciu :)

Nenormali. Nebent kazka isskirtinio uzsisakinejat

Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2017 12 31, 02:20)
drinks_cheers.gif
O jus koki kambari pasirinkote? As norejau standarta, nes kiek tam kambaryje busim, bet paskaiciau atsiliepimus issigandau, paemiau ta pagerinta su vaizdu i jura. tik 28eur skirtumas buvo.
Vilos daug brangiau apie 100eur.
I gazipaša, netoli.

mes į Gazipašą, aš iš vis promo kambarį pasiėmiau, bet planuoju vietoje dasimokėti smile.gif
Atsakyti
Negali but taip, kad nebeliks vietoj tu geresniu lambariu?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 12 31, 14:08)
Negali but taip, kad nebeliks vietoj tu geresniu lambariu?

kadangi gegu=is, dar ne sezono 5kar6tis, tai tikiuosi bus unsure.gif smile.gif
Atsakyti

Sveiki, ilgai galvoje nusprendeme ir mes nusipirkti kelione i turkija. Isirinkome kamelya k club De-liux room. Vyksime dviese kaina visumoje gavosi 1316eur. Agente padare 84eur. Nuolaida nuo 1400eur.

Atsakyti
QUOTE(Nena @ 2017 12 30, 15:02)
<p>Man regis kiekviena situacija yra skirtinga smile.gif pavyzdžiui šiemet per išankstinius agentas nuo teztour'o kainos mums pritaikė tik 3 proc. nuolaidą, bet mano atveju man tai atrodė sąžiningas variantas:</p>
<p>1) nes visų pirma peržiūrėjęs mano sąrašą iš 20 svarstomų viešbučių, pateikė rekomendacijas dėl viešbučių, tinkančių atostogoms sezono pradžioje</p>
<p>2) prie manęs skambino vienai iš teztour vadovių pasiteirauti, kurį iš 3 pasirinktų viešbučių ji rekomenduotų rinktis/ rinktųsi sau</p>
<p>3) peržiūrėjęs kainas į tą patį viešbutį skirtingomis datomis, rekomendavo paankstinti kelionės datą 1 diena, ir tai mums atpigino kelionę į išsirinktą viešbutį nuo 1959 iki 1580 </p>
<p>4) uždėjo nemokamai atšaukiamą rezervaciją 3 dienoms, tam atvejui jei persigalvotume</p>
<p> </p>
<p>taigi, jei po viso to, aš būčiau išėjusi į kitą agentūrą įforminti pirkimą su 5-7 proc. nuolaidą, pati prieš save būčiau jaučiusis "bitch" smile.gif</p>

laba
visa sita darba agentai ir daro, bet beveik visi bent jau 5 proc. taiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Visas ir visus su Naujais metais!!!!
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2017 12 31, 03:20)
drinks_cheers.gif
O jus koki kambari pasirinkote? As norejau standarta, nes kiek tam kambaryje busim, bet paskaiciau atsiliepimus issigandau, paemiau ta pagerinta su vaizdu i jura. tik 28eur skirtumas buvo.
Vilos daug brangiau apie 100eur.
I gazipaša, netoli.

Mes vel uzsisakem standart.Galvojom imt pagerinta, bet agente perspejo. kad langai i juros puse tai ne tas pats kas su vaizdu i jura.Gali kambari gauti šonu, na tos juros gali matyt per kampa. Tai ir neišlaidavom.Ten vyksim antra kart,emem standart , buvom gave tiesiai i jura, tik antrame aukšte. Juros nesimate, bet patiko kiemo vaizdas, didelis balkonas. Daug kambariu yra i gatveles puse, tai balkonai vienam zmogui ir vaizdas buvo i statybas, remontavo viezbuti.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 12 31, 15:28)
kadangi gegu=is, dar ne sezono 5kar6tis, tai tikiuosi bus  unsure.gif  smile.gif

Buvau 2017.05.12-20, atrodo sezono pradzia, bet prie baseinu vietos laisvos nerasi, nebent eisit uzsiimt ankšciau. Prie juros veliau atejus tokia pati situacija buvo, su maistu irgi. Bet pagal kaina ir vieta renkuosi vel, man ten labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 01 01, 16:30)
Mes vel  uzsisakem standart.Galvojom imt pagerinta, bet agente perspejo. kad langai i juros puse tai ne tas pats kas  su vaizdu i jura.Gali kambari gauti šonu, na tos juros gali matyt per kampa. Tai ir neišlaidavom.Ten vyksim antra kart,emem standart , buvom gave tiesiai i jura, tik antrame aukšte. Juros nesimate, bet patiko kiemo vaizdas, didelis balkonas. Daug  kambariu yra i gatveles puse, tai balkonai vienam zmogui ir vaizdas buvo i statybas, remontavo viezbuti.

Ne visai taip yra kaip parašėt. Mes ėmėm geresnį standartą ir negaila nei vieno euro. Visų pirma tai renuovuoti kambariai, o vaizdas gal ir ne tiesiai po nosim jūra, nes priešais vilos, bet tolumoj gražiausiai matosi jūra. Dar pliusas jokio triukšmo. Jei būtumėm gavę su vaizdu į statybas, būčiau ėjus ginčytis, nes aiškiai novaturo aprašyme parašyta - vaizdas į jūros pusę. Mums buvo super- kaip ir įsivaizdavau taip ir gavau.
Beje, standartai gerai jau padrožti.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2018 01 01, 19:43)
Ne visai taip yra kaip parašėt. Mes ėmėm geresnį standartą ir negaila nei vieno euro. Visų pirma tai renuovuoti kambariai, o vaizdas gal ir ne tiesiai po nosim jūra, nes priešais vilos, bet tolumoj gražiausiai matosi jūra. Dar pliusas jokio triukšmo. Jei būtumėm gavę su vaizdu į statybas, būčiau ėjus ginčytis, nes aiškiai novaturo aprašyme parašyta - vaizdas į jūros pusę. Mums buvo super- kaip ir įsivaizdavau taip ir gavau.
Beje, standartai gerai jau padrožti.

Bent jau mums agentė sakė, kad tiek standart, tiek Quality standard yra renovuoti 2015/16 metais. Lygiai tą patį rašo ir Novaturo aprašyme. hmm.gif
dar galima pirkti Promo kambarį, tai gali būti tada kažkokių minusų nekoks vaizdas ar nepalankesnėj vietoj kambarys ir neturėsi galimybės prašyti pakeisti kambarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indare: 01 sausio 2018 - 19:05
QUOTE(Indare @ 2018 01 01, 18:04)
Bent jau mums agentė sakė, kad tiek standart, tiek Quality standard yra renovuoti 2015/16 metais. Lygiai tą patį rašo ir Novaturo aprašyme.  hmm.gif
dar galima pirkti Promo kambarį, tai gali būti tada kažkokių minusų nekoks  vaizdas ar nepalankesnėj vietoj kambarys ir neturėsi galimybės prašyti pakeisti kambarį.

Oi, teisingai. Pasimiršo jau 😊 jie skiriasi tik vaizdu į jūrą. Renuovuoti yra pirmame pastate, o antrame paprasti standartai. Aš galvoju gal novaturas išsipirkęs tuos geresnius? Tai kas tada gauna tam antram pastate nerenovuotus?
Atsakyti