Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Puma45 @ 2017 12 30, 00:03)
Turejom problemu Barselonoj. Nuvykus i vieta , registraturoj mums aiškino, kad mes tik po savaites turejom atvykt. Buvom nusipirke 2sav.,o pas juos rode tik savaite.Tai problema sprende ne su agentura iš kurios pirkom, o su gide iš novaturo, kuri mus palydejo iki viešbucio.
Papildyta:

Mes vykstam per gazipašo aerouosta, iki konaklio  tik 1h kelio.Jei per antalija, 3h kelio.

Iki išvykimo irgi gali pasitaikyti visokių situacijų ir tik nuo agento pastangų priklausys rezultatas.
Ne visada Novaturo/TezTouro atstovai geranoriškai sprendžia iškilusiais problemas, kartais tenka ir agentą "pajudint". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 29 gruodžio 2017 - 23:25
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 12 30, 00:24)
Iki išvykimo irgi gali pasitaikyti visokių situacijų ir tik nuo agento pastangų priklausys rezultatas.
Ne visada Novaturo/TezTouro atstovai geranoriškai sprendžia  iškilusiais  problemas, kartais tenka ir agentą "pajudint".  4u.gif

Perku iš tarpininko keliones,tai manau, kad jis neturi jokiu galiu ka nors išspresti. Zinoma, jei pirkciau tiesiogiai iš ju, tai gal? O šiaip novaturu dar nenusivyliau.
Atsakyti
Jei tik issiuntineji uzklausas, nerasineji 20 laisku, tada ok, rinkis pagal kaina. Bet man irgi negrazu, kad rasineji, taries, tada kitas pasiulo pora eur pigiau ir begi pas ji unsure.gif

Nu ka, laukiam parodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 12 29, 19:13)
sorry, bet skamba taip  blink.gif  kad va, man agentas dirbo, išsirinkom viešbutį, bet metu tą agentą ir jo įdėtą darbą, nes gal yra kitų, kurie sutiks dirbti atsisakydamo algos biggrin.gif bigsmile.gif  rolleyes.gif

I agentura tik uzsukau, kaip ir cia, paklausti nuomone apie mano isrinktus viesbucius, paimti kataloga ir apie papildoma nuolaida paklausiau. Todel nei vienas agentas nenukentejo biggrin.gif
"Savo" agento neturiu, nes dazniausiai savarankiskai keliaujam.
Gal kam 20-50 euru ne pinigai, o man kiekvienas euras svarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 12 29, 16:53)
manau, normaliai, mes 05.20 7n. 2+2 1296 eur

Paziurejau dabar kaina 2+2 7n 1822,44 standart blink.gif
Tai cia jums labai pigiai pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 12 29, 22:08)
Tikiu, keista sistema.  Tačiau klausimas, nu ar verta gaišinti  belen kiek agentų dėl 20, nu ok dėl 50 eur, tam, kad galiausiai užsisakytumėte kelionę ten, kur agentai  arba valdžia nevertina jų ir savo darbo.. tik reikia apyvartinių lėšų ir surinkti minimalioms algoms. Po to bankrtujuoja, arba beveik bankrutuoja, darbuotojai keičiasi nuolat.. Beje, agentai žino, jei laiškus siunčiate visiems, net jei tai nėra "slaptoji kopija".
Aš dažnai stebiu forume šitą "kur pigiau, kur pigiau", tai man atrodo, kad normalu pasilyginti TIK organizatorių kainas Kidy, Novaturo ir Tez ir tai agento darbas...  Bet ieškoti agento, kuris drbs dykai, tai nepagarba kažkokia.

Žinoma,galite sakyti, kad Jums nerūi, kiek agentas uždirba, nes Jusų teisė rinktis geriausią kainą. Bet įsivaiduokite , kad kitoje pusėje tada ir agentas galvoja, kad ir jam "vienodai" Jums kažką priminti, pasiūlyti, pasirūpinti, nes JO svarbiausi klientai yra tikrai ne tie, "kuriuos užsakė" dėl valdžios noro turėti apyvartinių lėšų ar bendro metinio super rezultato. Na ok, Jūs  ir nesiekiate būti Vipais, tačiau, patikėkite, kasmet keliaujam su šeima ir tikrai žinau, kad kartais pasitaiko visokių situacijų, kru agentas gali abai daug padėti. Labai. Ir ar ne gėda būtų skambinti, jei žinotumėte, kad prieš tai nesmoėkjote už darbą. Pvz, pernai Rixose savo akim mačiau situaciją, kai žmonės skambino agentui pagalbos vėlai vėlai vakare, nes jos reikėjo.

Nu išsiplėčiau, soriukas  wub.gif

tik nereikia čia tų graudžių istorijų, kur priimtiniausia kaina ten ir perku, lygiai taip pat renkuosi baldus, buitinę techniką, drabužius ir pan. ir tikrai negalvoju, kad kažkieno alkani vaikučiai dėl mano pasirinkimo laukia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 30 gruodžio 2017 - 09:22
kas liečia agentus, nebijokite jie dykai nedirba, turi fiksuotą alga + procentas nuo to ką parduoda, galbūt vienam pardavė su 7 ar 9proc nuolaida ir liko be uždarbio, o galbūt kitam net tos nuolaidos nepasiūlė, yra daug atvejų, kai agentas pirmam kartui pasiūlo didesnę nuolaidą, o vėliau ta nuolaida būna standartinė, nes klientas jau ar taip, ar taip sugrįžo pas tą patį agentą 4u.gif taigi, šiandien jis gal ir neuždirbo, bet kai pirksi iš jo kitą kartą, jis tikrai uždirbs 4u.gif
o konkurencija yra sveikintinas dalykas, kuo daugiau konkurencijos, tuo daugiau žmonės susitaupo kelionėms ir nesvarbu ar tai 20eur, ar 50 eur, vistiek tai yra pinigas 4u.gif
Atsakyti

Man regis kiekviena situacija yra skirtinga :) pavyzdžiui šiemet per išankstinius agentas nuo teztour'o kainos mums pritaikė tik 3 proc. nuolaidą, bet mano atveju man tai atrodė sąžiningas variantas:

1) nes visų pirma peržiūrėjęs mano sąrašą iš 20 svarstomų viešbučių, pateikė rekomendacijas dėl viešbučių, tinkančių atostogoms sezono pradžioje

2) prie manęs skambino vienai iš teztour vadovių pasiteirauti, kurį iš 3 pasirinktų viešbučių ji rekomenduotų rinktis/ rinktųsi sau

3) peržiūrėjęs kainas į tą patį viešbutį skirtingomis datomis, rekomendavo paankstinti kelionės datą 1 diena, ir tai mums atpigino kelionę į išsirinktą viešbutį nuo 1959 iki 1580 

4) uždėjo nemokamai atšaukiamą rezervaciją 3 dienoms, tam atvejui jei persigalvotume

taigi, jei po viso to, aš būčiau išėjusi į kitą agentūrą įforminti pirkimą su 5-7 proc. nuolaidą, pati prieš save būčiau jaučiusis "bitch" :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nena: 30 gruodžio 2017 - 14:06
Jau uzsakiau 05.15-05.27 12n 2+1 (ir kudikis) Saphir 4* yahoo.gif
Nakti dar ziurejau vesbucius is mano saraso, kai kurie pabrango 50-100euru, kai kuriuos ispirko. Lekiau is pat ryto i agentura, nes 6 vietos tik buvo like. Paprasiau padare 7 procentus, sake cia maximali nuolaida. bigsmile.gif

QUOTE(Nena @ 2017 12 30, 14:02)
<p>Man regis kiekviena situacija yra skirtinga smile.gif pavyzdžiui šiemet per išankstinius agentas nuo teztour'o kainos mums pritaikė tik 3 proc. nuolaidą, bet mano atveju man tai atrodė sąžiningas variantas:</p>
<p>1) nes visų pirma peržiūrėjęs mano sąrašą iš 20 svarstomų viešbučių, pateikė rekomendacijas dėl viešbučių, tinkančių atostogoms sezono pradžioje</p>
<p>2) prie manęs skambino vienai iš teztour vadovių pasiteirauti, kurį iš 3 pasirinktų viešbučių ji rekomenduotų rinktis/ rinktųsi sau</p>
<p>3) peržiūrėjęs kainas į tą patį viešbutį skirtingomis datomis, rekomendavo paankstinti kelionės datą 1 diena, ir tai mums atpigino kelionę į išsirinktą viešbutį nuo 1959 iki 1580 </p>
<p>4) uždėjo nemokamai atšaukiamą rezervaciją 3 dienoms, tam atvejui jei persigalvotume</p>
<p> </p>
<p>taigi, jei po viso to, aš būčiau išėjusi į kitą agentūrą įforminti pirkimą su 5-7 proc. nuolaidą, pati prieš save būčiau jaučiusis "bitch" smile.gif</p>

Cia as sutinku, kad agente idejo daug darbo. Bet mano atveju as pati sugebu paziureti datas ir kainas ir palyginti, kuris variantas man labiau tinka, atvaziavau su pasais iskart uzsakyti.

P.S. Agente gal neissimegojus buvo, paeme mano lapa, as sakiau noriu i Saphira. Ji gal neisgirdo sedi ilgai kazka suvedineja, o as ant nervu, kad tik neispirktu, nes siandien paskutine diena issankstiniu pardavimu. O ji sako nerandu jusu viesbucio, o jinai suveda is mano lapo ne viesbucio pavadinima, o kambario tipa : Hotel Quality standart room doh.gif lotuliukas.gif

LAIMINGŲ NAUJŲJŲ METŲ! newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2017 12 30, 19:08)
Jau uzsakiau 05.15-05.27  12n 2+1 (ir kudikis) Saphir 4*  yahoo.gif

susimatysime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2017 12 30, 20:08)
Jau uzsakiau 05.15-05.27  12n 2+1 (ir kudikis) Saphir 4*  yahoo.gif
Nakti dar ziurejau vesbucius is mano saraso, kai kurie pabrango 50-100euru, kai kuriuos ispirko. Lekiau is pat ryto i agentura, nes 6 vietos tik buvo like. Paprasiau padare 7 procentus, sake cia maximali nuolaida.  bigsmile.gif
Cia as sutinku, kad agente idejo daug darbo. Bet mano atveju as pati sugebu paziureti datas ir kainas ir palyginti, kuris variantas man labiau tinka, atvaziavau su pasais iskart uzsakyti.

P.S. Agente gal neissimegojus buvo, paeme mano lapa, as sakiau noriu i Saphira. Ji gal neisgirdo sedi ilgai kazka suvedineja, o as ant nervu, kad tik neispirktu, nes siandien paskutine diena issankstiniu pardavimu. O ji sako nerandu jusu viesbucio, o jinai suveda is mano lapo ne viesbucio pavadinima, o kambario tipa : Hotel Quality standart room  doh.gif  lotuliukas.gif

LAIMINGŲ NAUJŲJŲ METŲ!  newyear.gif

I kuri areuosta leisites gazipašo ar antalijos?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 12 30, 20:07)
susimatysime  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
O jus koki kambari pasirinkote? As norejau standarta, nes kiek tam kambaryje busim, bet paskaiciau atsiliepimus issigandau, paemiau ta pagerinta su vaizdu i jura. tik 28eur skirtumas buvo.
Vilos daug brangiau apie 100eur.

QUOTE(Puma45 @ 2017 12 30, 22:31)
I kuri areuosta leisites gazipašo ar antalijos?

I gazipaša, netoli.
Atsakyti