Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(bandomasis2006 @ 2017 12 21, 09:20)

Draugai buvo jiems patiko smile.gif bet jie vaiku neturi smile.gif

Va ir gyvas pavyzdys. smile.gif Mano vaikai dideli ir varlinukai, maistelis, pristatomos lovytes ir panašūs dalykai neaktualu. O tokios info tikrai nemažai. Gink Dieve man tai netrukdo. Bet apie man svarbius akcentus pasiklausiu asmeniškai, gaunu atsakymą ir OK. mirksiukas.gif
Todėl sąrašas keliaujančių man netrukdo. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 12 21, 18:32)
Va ir gyvas pavyzdys.  smile.gif  Mano vaikai dideli ir varlinukai, maistelis, pristatomos lovytes ir panašūs dalykai neaktualu. O tokios info tikrai nemažai. Gink Dieve man tai netrukdo. Bet apie man svarbius akcentus pasiklausiu asmeniškai, gaunu atsakymą ir OK.  mirksiukas.gif
Todėl sąrašas keliaujančių man netrukdo.  4u.gif

As irgi pasiklausiu asmeniskai pagal sarasa kas aktualu ax.gif bet labai daug info yra tripadvisor'e . Tik reik daug skaityti, nes pvz 2200 komentaru ir tik kokiam 1700 atrandi, jog animatoriai praso palikineti gerus komentarus ir pan biggrin.gif
Atsakyti

sveiki. kas buvote Utopia World? ar labai ten sunku su mažais vaikais (su kūdikiais)? ar yra akmenų įeinant į jūrą? kokį numerį geriau rinktis? ir  ar tiesa, kad yra tarakonų? :)))))

Atsakyti

sveiki. kas buvote Utopia World? ar labai ten sunku su mažais vaikais (su kūdikiais)? ar yra akmenų įeinant į jūrą? kokį numerį geriau rinktis? ir  ar tiesa, kad yra tarakonų? :)))))

Mes buvom su 8 men kudikiu ir 5 metu vaiku. Kambari emem pagrindiniame pastate ir kitiem rekomenduociau, vilos issidesciusios toliau ir jei kazka pamirsi arba siaip dazniau reikia i kambari tai sugaistama nemazai laiko. Kadangi keliavom su vezimu, nors ir lengvu, visgi buvo sunkoka vaikscioti po teritorija, nors lauke yra 2 liftai, laiptu vistiek neisvengsite, periodiskai reikejo nesti jais vezima ir rinktis baseina arciau pagrindinio pastato. Tarakonu nemaciau, bet negaliu garantuoti, kad ju ner :) Bendrai, nors tu laiptu ir daug, viesbutis mums labai patiko. Pats pastatas ir kambariai senoki, bet vaizdai aplinkui super.

Atsakyti
Visoms Kidy tour kelionems taiko 10% nuolaida
Atsakyti

ačiū :) o kaip įėjimas į jūrą?

Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2017 12 22, 16:12)
Visoms Kidy tour kelionems taiko 10% nuolaida

Nes matyt jau niekas nebesirenka ju antra kart... biggrin.gif
Atsakyti

ačiū :) o kaip įėjimas į jūrą?

Kiek prisimenu akmenuotas

Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2017 12 22, 16:54)
<p>ačiū smile.gif o kaip įėjimas į jūrą?</p>

Žvyriukas,akmenų tikrai nemačiau 4u.gif
Atsakyti

sveiki :) 2018.05.30 keliaujam y Marmari y “jiva beach” pasirinkom kambari “ Deluxe SwimUp-PoolTerrace” gal kas buvote siame viezbutyje? kokie atsiliepimai?

Atsakyti
Su Šventėmis! 4u.gif Planuoju pirmą savo šeimos kelionę į Turkiją. Norėčiau rinktis Beleką dėl mažo atstumo nuo oro uosto, nes vaikas negali ilgai važiuoti (pykinimo problemos). Gal kas gali įvardinti dar kokių Beleko privalumų? mirksiukas.gif Ar yra kuriame viešbutyje lietuvių animatorių? Apsistojau ties Club Asteria Belek.. Gal bus koks patarimas? Atsiliepimai daugumoje geri apie šį viešbutį.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2017 12 26, 09:37)
Su Šventėmis!  4u.gif  Planuoju pirmą savo šeimos kelionę į Turkiją. Norėčiau rinktis Beleką dėl mažo atstumo nuo oro uosto, nes vaikas negali ilgai važiuoti (pykinimo problemos). Gal kas gali įvardinti dar kokių Beleko privalumų?  mirksiukas.gif Ar yra kuriame viešbutyje lietuvių animatorių?  Apsistojau ties Club Asteria Belek.. Gal bus koks patarimas? Atsiliepimai daugumoje geri apie šį viešbutį.

O sktisti vaikiukas galės? Esu maius ne vieną,vemiantį visą skrydį...nors,negaliu pasakyt,ar tėvai buvo pasirūpinę vaistais nuo vėmimo.
Žinau,kad yra vaistukų.
Atsakyti