Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Organizuojamos. Rekomenduoju su Mustafa keliauti. Jo agentura Labas yra Alanijoje. Pas ji pigiau neo per Novatura at Teztura

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 01 gruodžio 2017 - 15:41
Sveikutės 4u.gif

turiu draugę, dirbančią Sofatravel, keturis metus per šią agnetūrą keliaujame, viskas ten puiku 4u.gif

Bet sakė šiemet kelionės rekordiškai vasaros sezonui iššluotos blink.gif - toks įspūdis, kad kiek kainas bekelsi - vis tiek lietuvaičiai perka, lėktuvai pilni ir net nebetelpa, tad kainas kelia ir kels - jokios logikos agentūroms nebūtų kainas mažinti...

Ir išankstiniai šiemet kaip niekad buvo biedni - ta prasme ta nuolaida labai menka ir rekordiškai maža pasiūla - na neapsimoka, juk vis tiek išpirks mirksiukas.gif

Mes dar laukiam, nes šiemet niekaip nežinau būsimos vasaros planų. Bus matyti - gal praleisim Turkiją, gal pasisukiosim kur arčiau po Europą, kad pasiilgt to lepaus ALL INCLUSIV biggrin.gif
Atsakyti
Aha, mūsų datai birželio 2 jau net nei bilietų nei viešbučio neduoda pasirinkt blink.gif Iššluota viskas, o sako blogai gyvenam blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 12 01, 22:14)
Aha, mūsų datai birželio 2 jau net nei bilietų nei viešbučio neduoda pasirinkt blink.gif Iššluota viskas, o sako blogai gyvenam blink.gif

Blogus orus turim ir blogas kainas savo pajūry...
Manau kad dar įtakos padarė pernykštė lietinga ir šalta vasara. Visi norim saulės mirksiukas.gif
Atsakyti

Organizuojamos. Rekomenduoju su Mustafa keliauti. Jo agentura Labas yra Alanijoje. Pas ji pigiau neo per Novatura at Teztura

Aš kaip tik galvoju pas Mustafa apsilankyti del kelioniu  :)  o gal zinote kur jo kelionių agentura isikurusi, bent jau orientyras, Alanija siek tiek zinau buvus ne karta  :) tiesiog kai buvau arba tokio kaip Mustafos nebuvo, arba as jo nezinojau, o dabar labai ji visi giria  :) 

Atsakyti
Mustafa puslapis labasalanija.lt, ten manau rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NijoleP @ 2017 12 02, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sunrayja" data-cid="71910394" data-time="1512135620"><div><p>Organizuojamos. Rekomenduoju su Mustafa keliauti. Jo agentura Labas yra Alanijoje. Pas ji pigiau neo per Novatura at Teztura</p></div></blockquote><p>Aš kaip tik galvoju pas Mustafa apsilankyti del kelioniu  smile.gif  o gal zinote kur jo kelionių agentura isikurusi, bent jau orientyras, Alanija siek tiek zinau buvus ne karta  smile.gif tiesiog kai buvau arba tokio kaip Mustafos nebuvo, arba as jo nezinojau, o dabar labai ji visi giria  smile.gif </p>

jo agentura einant nuo Damlato urvo link pilies, praejus Xperia grand bali viesbuti truputi toliau bus po desine pamatysit.Jis lietuvius is tolo pazysta smile.gif yra dar ir ekskursijosalanijoje.lt ten irgi galima lietuviskai susisneketi del ekskursiju
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 11 28, 23:36)
Justiniano Club Park Conti ( Alanija(Gazipaša) / Alanija / Okudžalaras )
buvom prieš 2 metus, mokėjom 300 eur - 1 žmogui, rugsėjo mėn., tiek ir vertas, brangiau nemokėčiau, max iki 400 eur žm.Už 600 eur manau galima rasti tikrai geresnį 4u.gif

Kur jus randat tokias kainas, nebent vykstat savarankiškai blink.gif . Geguzes men. buvau saphire. uz 9n mokejau 580e zmogui , per novatura. Dabar spalyje vel uzsisakiau ten pat geguziui, dabar jau 629 uz 10n. Opo 2 sav. dar pakilo 20e.
Atsakyti
Laba.Kuris viesbutis geresnis: Gural Premiere Tekirova ar Rixos Tekirova? Keliausim su vaikais. Butu idomu isgirsti atsiliepimu, kurios buvusios abejuose viesbuciuose ir gali palyginti.Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 11 28, 23:36)
Justiniano Club Park Conti ( Alanija(Gazipaša) / Alanija / Okudžalaras )
buvom prieš 2 metus, mokėjom 300 eur - 1 žmogui, rugsėjo mėn., tiek ir vertas, brangiau nemokėčiau, max iki 400 eur žm.Už 600 eur manau galima rasti tikrai geresnį 4u.gif

Deja, prieš pora metu kai turkai nukale rusu lektuva,buvo labai sumazejes rusu srautas.Todel ir pas mus pigo, pamegink dabar rast tokia kaina populiariam viešbuti.
Atsakyti
Labu labu smile.gif tylu,ramu biggrin.gif
Kas jau keliones turi -ramiai laukia,kas dar kainas bando pagauti ....
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 12 07, 20:43)
Labu labu smile.gif tylu,ramu biggrin.gif
Kas jau keliones turi -ramiai laukia,kas dar kainas bando pagauti ....

Vakar draugams padėjau sumedžioti spalio mėn kelionę. Dabar Tez tour nuo spalio mėn vidurio pakankamai padorios kainos. Aš nesakau kad dalina už dyka, bet geriau nei Novature ar Kidy. Beje ieškota tik pačiame Kemero mieste ir be vaikų. Kidytour kainos nedraugiškos be vaikų vykstantiems beveik visada.
Atsakyti