Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 06, 15:58)
<p>Taigi sulaukiau laiško iš Itakos, į mūsų viešbūtį neturi pasiūlymų, ir ačiū dievui biggrin.gif na kitą sąrašą nusiuntus ir nei į vieną negali nieko paisulyti, kazkaip keista...ar pas juos gal dar neprasidėję išankstiniai, ar kaip cia...</p>

Paziurekit ju puslapyje ir viskas ten matosi, ka ir uz kiek siulo 4u.gif Lenku nesuprantu, bet tame puslapyje viskas aisku biggrin.gif

Daug pasiulymu, as va susidejau 2 + 2, 15 dienu, tik 5 zv. https://www.itaka.pl...mp;currency=PLN

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 06 spalio 2017 - 14:06

Paziurekit ju puslapyje ir viskas ten matosi, ka ir uz kiek siulo 4u.gifLenku nesuprantu, bet tame puslapyje viskas aisku biggrin.gif

Daug pasiulymu, as va susidejau 2 + 2, 15 dienu, tik 5 zv. https://www.itaka.pl...mp;currency=PLN

Ačiū labai :) Na tikrai Itakos viešbučiai negirdėti, bet kitąmet tikrai žinau, kad pirma ieškosiu Itakoje :)

Atsakyti
dar domina atsiliepimai apie Rubi Platinum... pakerejo grozis, tik ar vertas jis demesio?
Atsakyti

na irgi kidy sustartavo

Mieli kolegos,

kelionių organizatorius Kidy Tour skelbia 2018 metų vasaros sezono išankstinių pardavimų startą. Šį sezoną Jums pasiūlysime tris savaitinius skrydžius į Turkiją - antradienį, ketvirtadienį ir šeštadienį. Galimos trukmės - 7n., 9n., 10n., 11n., 12n. arba 14n. 

5* AI tik nuo 299 EUR/asm. (2017.04.10, 7n., Eftalia Splash 5* AI, Alanija)

Pradinis įnašas už kelionę - 50 EUR/asm. Likutis mokamas ne vėliau kaip 21 diena iki išvykimo.

Gera žinia! Iki gruodžio 31 d. vieną kartą NEMOKAMAI galėsite keisti kelionės datą.

Atsakyti

dar domina atsiliepimai apie Rubi Platinum... pakerejo grozis, tik ar vertas jis demesio?

na nežinau , viešbutis kaip viešbutis :)

Atsakyti
Tiesiog nereikia tik novatura ir teza ziureti, nebaisus tie 450 km, o dabar dar wizzair i varsuva skraidina labai pigiai.
Skraidinti tai skraidina,bet tik su rankiniu bagažu...O kiek kainuos dar už papildomą bagažą smokėti...Bilietas kainuoja mažiau nei pats bagažas 4u.gif
Atsakyti

Kam Jums to bagažo ? :) nebent šopinintis norite :)

Atsakyti

Kam Jums to bagažo ? :) nebent šopinintis norite :)

Na su rankiniu bagažu aš atostogauti tikrai nevykčiau 12 naktų :D čia tik vyrai gal ir pasiryžtų tam, nes jiems nieko nereikia niekada :D

Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 10 06, 11:42)
O gal galite kas parašyti kaip šiemet Saphir viešbutyje buvo su gultais? nes baseinas matau vienas, tai jaučiu daug kas su rankšluosčiais nuo 7 val. ryto "dirba"

Baseinai du, o pagrindinis tai galima sakyti du viename, nes vienas galas vaikams padarytas. Yra ir trečias baseinukas, ten varlinykas. Mes rasdavom vietos ir 8 val. Be to paskui pristatė gultų ant žalios vejos. Ne kartą mačiau, kai paprašydavo prižiūrėtojo ir išnešdavo gultą, jei parodydavo, kad vietos yra, na pvz. kur nors kampe.Prie kito baseino tarp vilų irgi rasdavom. Tik aušku vėliau nuėjus būdavi, kad koks vienas tarpe laisvas, vėl kitoj vietoj vienas laisvas.

auksek, keliom dienom važiuojat? Kaina panaši kaip mūsų pernai, tik mes liepą buvom
Atsakyti
Mano skaičiavai tokie.
Važiuoja šeima, du vaikai, su rankiniu - be šansų, o ir atostogų metu nei norisi 'taupyti' bagažą, nei ką.
Kelionė iki Lenkijos, o jei dar nakvynė.. ir vargina, ir papildomai kainuoja.
Ok, galima ryžtis, jei kelionės kaina 4000 t, o aš varau už 2000. Bet tai irgi, tokia ponia, kad reikia į prabangų viešbutį, o kelionė bele kokia sudėtinga, kad būdama (aš apie save, ne asmeniškai kažkam) biednekė, neišgaliu iš savo valstybės, bet būtinai reikia į tą brangųjį..

Aj, čia tiesiog pamąstymai, nes susimasčiau, ar verta ir kiek papildomai vargo.. Ir vardan ko.. čia esmė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 spalio 2017 - 17:23
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 06, 18:22)
Mano skaičiavai tokie.
Važiuoja šeima, du vaikai, su rankiniu - be šansų, o ir atostogų metu nei norisi 'taupyti'  bagažą, nei ką.
Kelionė iki Lenkijos, o jei dar nakvynė.. ir vargina, ir papildomai kainuoja.
Ok, galima ryžtis, jei kelionės kaina 4000 t, o aš varau už 2000. Bet tai irgi, tokia ponia, kad reikia į prabangų viešbutį, o kelionė bele kokia sudėtinga, kad būdama (aš apie save, ne asmeniškai kažkam) biednekė, neišgaliu iš savo valstybės, bet būtinai reikia į tą brangųjį..

Aj, čia tiesiog pamąstymai, nes susimasčiau, ar verta ir kiek papildomai vargo.. Ir vardan ko.. čia esmė .

Uoj uoj uoj, išlepę vilniečiai kalba biggrin.gif pajūris į visas keliones taip važiuoja biggrin.gif iki oro uosto nori - nenori tenka virš 300 km trenktis. Ir kai neužsiimi savigaila - juokas tie 300 km, kai žinai, kad po to su keliais kaupais atsiilsesi!!!
Atsakyti
Šiemet 2 savaites po Graikijos žemyną ir salas keliavom tik su rankiniu bagažu. Ir nieko, pilnai pakako biggrin.gif Berods 8 kg leidžiamas svoris buvo, nei lagaminas, nei tašė tiek nesvėrė biggrin.gif Vasara, visi rūbeliai ploni, kiek ten tos vietos jiems reikia smile.gif Mane tik erzina traukt prie patikros skysčius, ypač kai daug skrydžių būna. O jų paskutinėse trijose kelionėse po 6 turėjom biggrin.gif

Aš jau nebežinau, ko noriu hmm.gif Jau lyg ir apsisprendžiau, kad noriu į Kemero pusę, nors esu sakiusi, kad į Kemerą daugiau nevažiuosiu. O laiko neišsirenku. Rugsėjį matau daug pliusų, bet birželis greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti