Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Mes irgi šiemet pirkom viską atskirai. Bandžiau ir kitiems metams dėliotis, bet visgi paketas pigiau gavosi smile.gif
Bet žiūriu šitam psl. viešbučio kainos normalesnės nei Bookinge, ten išvis kosmosas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 11 20, 22:12)
Mes irgi šiemet pirkom viską atskirai. Bandžiau ir kitiems metams dėliotis, bet visgi paketas pigiau gavosi smile.gif
Bet žiūriu šitam psl. viešbučio kainos normalesnės nei Bookinge, ten išvis kosmosas blink.gif

Priklauso dar kuri menesi keliauji,dazniausiai gaunasi pigiau geguze ir spali,nes viesbuciu kainos tikrai geros.Toks varijantas idealus keliaujant su vienu vaiku iki 12m.,nes dauguma viesbuciu apgyvendina vaika nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 11 20, 21:35)
Priklauso dar kuri menesi keliauji,dazniausiai gaunasi pigiau geguze ir spali,nes viesbuciu kainos tikrai geros.Toks varijantas idealus keliaujant su vienu vaiku iki 12m.,nes dauguma viesbuciu apgyvendina vaika nemokamai.

Žiūrėjau birželio pradžiai, aš viena su vaiku 11m.
Šiemet pasiteisino variantas užsakinėt iš pačio viešbučio psl.
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 11 20, 14:11)
Ziurejau dabar-kainyte 651.77€ Geguzes 3-12d.2+1( vaikuti zymejau 10m.gal jusu vyresnis?)  rolleyes.gif

Man 772eu rodo. unsure.gif Vaikui butu tuo metu 3m.
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2017 11 20, 18:06)
<p>Gal yra buvusių Sentido Turan Prince arba Azzura Deluxe? Kokie atsiliepimai ?
</p>

Buvom Sentido, pažiūrėkit tarp mano žinučių yra išsamus aprašymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2017 11 21, 00:03)
Man 772eu rodo.  unsure.gif  Vaikui butu tuo metu 3m.

O jei per kitą naršyklę pabandytumėt?
Atsakyti
Sveiki smile.gif Esu moralinese kanciose biggrin.gif Renkuos tarp IC Hotels Santai Family, Alhambra Palace, Rixos Premium Tekirova ir Gural Premier Belek rolleyes.gif Keliautume su 4 ir 9 metu vaikais. Apie kiekviena atskirai atsiliepimu tai randu, bet gal kazkas kazkuriuos is patirties galetu palyginti? rolleyes.gif Ar spali basienuose ner baisiai saltas vanduo?Spalio 12-15 planuojam isvykti..Jura tai ko gero siltute? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 11 21, 10:18)
O jei per kitą naršyklę pabandytumėt?

Zinokit perkroviau telefona. Is trecio karto iejus i ju psl. Ir man parado kaina 651 eu.

Bilietu kainos geguzes pradzioj po 249 smile.gif Siand agente atsiunte. O toliau nuo 279 iki 309eu. Cia skrydziui virs 9dienu ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 11 20, 18:54)
Man uz paskutine geguzes savaite 2+2 paskaiciavo 2650.
Pas ka pirkote?
Noriu pigiau

Nepirkom mes. Mums siule tokia kaina Sofa travel pirma isankstiniu pardavimu savaite.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 11 21, 10:49)
Sveiki smile.gif Esu moralinese kanciose biggrin.gif Renkuos tarp IC Hotels Santai Family, Alhambra Palace, Rixos Premium Tekirova ir Gural Premier Belek rolleyes.gif Keliautume su 4 ir 9 metu vaikais. Apie kiekviena atskirai atsiliepimu tai randu, bet gal kazkas kazkuriuos is patirties galetu palyginti? rolleyes.gif Ar spali basienuose ner baisiai saltas vanduo?Spalio 12-15 planuojam isvykti..Jura tai ko gero siltute? wub.gif

Labas, as rinkciausi Gural Premier Belek. Alhambra isbraukciau is sarasu (vaikams ten liudesys)
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2017 11 20, 22:17)
Sveikos, Planuojam pirmakart su vaikais i Turkija.  Pasidalinkit kas bande polsi ten spalio pradzioje. Ar pvz silti lauko baseinai? Mum siulo kelione nuo spalio 7d. Gal verta anksciau - brangiau?

Mes buvome spalio 21-31 - tai baseinai jau lediniai. Jūra apie 24 šilumos. Oras puikus.

Antrą kartą visgi rinkčiausi rugsėjo mėn. būtent dėl baseinų - nes vandens kalnų ir didelių ir mažų, visokių vandens aikštelių vaikams - o nieks beveik nesimaudo ir nuo vandens kalnų nečiuožia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 11 21, 11:49)

Buvom šiemet IC Hotels Santai Family. Įklijuosiu atsiliepimus, kuriuos rašiau savo agentei. Teksto daug - bet nesupykit nieks, nes apie šį viešbutį forume supermamos beveik jokios info. O jis oj kaip vertas dėmesio biggrin.gif

Buvom šiemet spalio 21-31 dienomis (11 dienų) mokėjom 1500 eur už 2 suaugusius ir 2 vaikus (7 ir 11 metų).

Viešbutis tikrai geras. Aplinka superinė. Gamtos mylėtojams tikrai patiks. Daug augalų, gėlių, greifrukto medžių. teritorija didelė ir labai prižiūrėta. Fone kažkur skamba rami, relaksacinė muzika. Jokio triukšmo. Po teritoriją vaikšto daug gražių katinų - jie prižiūrėti, švarūs gražūs, paskiepyti ir t.t.

Barai - visi liuks. Lobby baras veikia visą parą. Ten beje, kai linojo dvi popietes - visi susirinkdavo žaisti stalo žaidimų. Ir paplūdimio bei baseino barai tikrai geri. Kava labai skani, užkandžiai geri.

Restoranas - geras. Barmenai vyną pylė iš butelių. Pasirinkti net galima kokio nori. Stalus tvarko, prieina paklausia ko norime. Aptarnavimas puikus. Gal maisto asortimento kiek ir mažiau nei paprastai būna geruose viešbučuiose, bet čia gal dėl sezono pabaigos .... Esmė pvz. buvo jautienos guliašas, kepta vištiena ir visa kepta žuvis. Bet nebuvo pasirinkimo iš 5 patiekalų mėsos, 5 patiekalų žuvų ir pan. Mums to maisto sočiai. Alkanų manau ten tikrai nebuvo. Bet jei kas nori didžiūlio asortimento, šį kartą jo ten nebuvo. Gėrimai visi kokybiški.

Pirtys, hamamas - liuks. Galima nemokamai gulėti ant tų karštų akmenų. Tik paslaugos spa centre (masažai ir ktk) kosminėmis kainomis.
Vidinis baseinas - superinis, labai didelis.

Mini klubas - šiaip veiklos jame jau beveik nebuvo. Vaikai patys galėjo save "linksminti", buvo kelios animatorės, bet programa dienos metu jau minimalistinė. Jos sakė kad sezoną uždarė spalio 10 d. Tačiau kiekvieną vakarą buvo vaikų diskoteka kaip ir priklauso. Mūsų vaikams ir nebuvo poreikio ten kažką labai veikti. Labai daug maudėmės.
Bet vaikai gali viskuo naudotis mini klube, būti patalpose.

Paauglių klubas - veikia. Yra kompiuterinių žaidimų salė, biliardas. Bet smagiausia - pramogų parkas lauke. Toks kaip Lietuvoje "One" nuotykių parkas, tik sumažinta versija.

Suaugusiųjų animacija dar kažkokia buvo dienos metu, bet nedaug jau jos. Keli žaidimai per dieną. Vakarais gyvo garso koncertai antrad., ketvirtad. ir šeštadieniais. O kitais vakarais arba Bingo žaidimas, arba diskoteka valanda laiko lauke arba tai burbulų šou ir t.t.

Jūra - fantastiška. Laipsnių 23-24 kokie. Vaikai irgi maudėsi. Tikrai daug šiltesnė jūra už Baltijos.

Baseinai - jų labai daug, kalnelių labai daug. Bet vanduo visuose ledinis. Maudėsi labai labai mažai kas juose. Vyras mano ir vaikai pačiuožinėjo vistiek tais dideliais kalniukais ir vaikų superiniuose baseinuose pabuvo, bet labai trumpai, nes vanduo geliantis tiesiog.

VIENINTELIS MINUSAS - kambarys. Nu įspūdingai mažas. Net Bulgarijoje didesni buvo. Ir nors rašo kad 29 kv.m - čia jau matyt su balkonu ir vonia kartu paėmus. Norėjome netgi su priemoka pasiimti family room, bet nebuvo laisvų.

Užimtumas viešbučio - praktiškai 100 proc. Restoranas vakare pilnutėlis, gultai prie jūros praktiškai visi užimti. Mes visą laiką rasdavome vietos ir restorane ir prie jūros - bet labai stebino turint omeny sezono pabaigą.

Šiuo laikotarpiu daugiausia buvo vokiečių šeimų. Taip pat buvo latvių, lietuvių turkų, arabų emyratų, netgi, olandų ir prancūzų.

Orai - kai atskridome buvo 3 dienos po +30 vėliau atėjo kažkokių debesų masyvai, pakrito iki +20, linojo dvi popietes, o vėliau vėl saulė ir +25. Vakarais + 16 + 18

Vieną dieną su dolmušu nuvarėme iki Land of the legends. Labai ten patiko. Su motorine valtimi mus kanalu pavežiojo už arbatpinigius. Aplinka superinė, parduotuvių masė, delfinai, pramogos ir visą kitą.

Reziumė. Viešbutis tikrai geras, tikrai į jį grįžtume tik kokį rugsėjo mėn.

Linkėjimai,

Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2017 11 21, 13:46)
Mes buvome spalio 21-31 - tai baseinai jau lediniai. Jūra apie 24 šilumos. Oras puikus.

Linkėjimai,

Ačiū. Taip ir maniau, kad spali gali buti šalta. o mūsų tikslas važiuojant su 3 vaikais, kad galėtų nardyti po tuos baseinus dienom. Vadinas žiūrėsim rugsėji.

Dar labai mane Utopia world intriguoja, bet maziausiam bus 6men, tai tikrai su vezimu mausim, o ten laiptu kiek matau daug fotografijuose.
Atsakyti