Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 13:45)
Kokia kaina radot i  Nirvana?As 8-17d. pigiausiai radus esu uz 755€,noretusi iki 700 tongue.gif
Papildyta:

Skambinkit i agentura ir net kelias!Nes antkainiai skiriasi.Gales pasiulyt Tezu,Novaturo ar Kidy tour bilietus.

supratau 4u.gif nes ziuriu duoda per interneta tik su persedimais 4u.gif
Atsakyti

Aciu Nena, bigsmile.gif4u.giflabai maloniai nustebinot, nes as pati vis dar neprisiruosiau niekaip isirasyt i sarasiuk, o ci tik ziur jau irasyta smile.gifDabar per Jus nebegaliu keisti viesbucio biggrin.gif(nes turiu daug abejoniu del jo .. imokeje esam tik avansa per Novatura) . Nu bet kadangi jau iraset i sarasa-tai nulemta , nieko nekeisim tongue.gif

na štai, kokią svarbią man misiją priskyrėt tiesiog kaip apvaizdos ranka sužaidžiau :)

aš patį į Long Beach resort & spa 5* labai žiūrėjau, bet kadangi kaina tarp Barut Lara 5* mums keturiems skyrėsi pora šimtų eurų (sezono metu skirtumas gerokai didesnis), tai jį ir pasirinkom. O jūs važiuosit sezono metu, tai manau viskas bus puikiai :)

Beje kažkaip vis pagalvoju, kad būtų aktuali atskira tema *Turkija šeimyniniam poilsiui ne sezono metu*, nes šįkart teko kūvą info peržiūrėti bandant atsirinkti tuos viešbučius, kuriuose ir ne sezono metu veikia vaikų klubai, yra šildomų baseinų ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2017 11 17, 14:37)
Sveikos, jūs čia esate kelionių profės, tai, prašau, pasakykite į Utopia 06.18-06.25 d. 2+2 (13 ir 5 m.) 1850 eur, čia daug?

žiūrint pagal dabartines kainas, net labai gera kaina mirksiukas.gif kur Jūs čia tokią gaunat dabar?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 11 17, 14:33)
o kaip jus ieskote tik bilietu? 4u.gif

Mane novaturas nukreipe cia
http://flights.novatours.eu/

Papildyta:
QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 14:45)
Kokia kaina radot i  Nirvana?As 8-17d. pigiausiai radus esu uz 755€,noretusi iki 700 tongue.gif
Papildyta:

Skambinkit i agentura ir net kelias!Nes antkainiai skiriasi.Gales pasiulyt Tezu,Novaturo ar Kidy tour bilietus.

698.78sv nirvana jusu datomis. 2+1.Ne ka pigiau. smile.gif
As ziuriu 3-12d.tai 603sv.2+1. Plius transferis 47sv
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2017 11 17, 15:35)

Papildyta:

698.78sv nirvana jusu datomis. 2+1.Ne ka pigiau.  smile.gif
As ziuriu 3-12d.tai 603sv.2+1. Plius transferis 47sv

Net gal nepigiau mirksiukas.gif
Jusu datom randu 651€,super kaina.(destinia.com).Noreciau uz tiek ir as pagaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 15:59)
Jusu datom randu 651€,super kaina.(destinia.com).Noreciau uz tiek ir as pagaut rolleyes.gif

Super tikrai smile.gif reik kazkaip bilietus susimedziot.
O transferi is to pacio psl. kur ir viesbuti perkat? Ar per kokia atskira turku agentura? Dar iki transferio paieskos nepriejau, reik pradziai bilietu smile.gif
Aciu uz pasidalinimus.
As alpharoome randu sau pigiausiai kol kas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 15:59)

O jus jau bilietus turit, ar tik ta data galit skrist? Man tai visos datos geguze tinka, bet pradzioj geguzes pigiau, nei ziurint i gala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2017 11 17, 16:36)

O jus jau bilietus turit, ar tik ta data galit skrist? Man tai visos datos geguze tinka, bet pradzioj geguzes pigiau, nei ziurint i gala smile.gif

Jau turim.Pervezimas,bent siai geguzei kaip keliavom-pigiausiai gavosi per hoppa.com.O viesbuciai zenkliai brangsta butent nuo 15d.-kiti net apie 40%.
Papildyta:
QUOTE(Ainyte @ 2017 11 17, 16:36)
Super tikrai smile.gif reik kazkaip bilietus susimedziot.
O transferi is to pacio psl. kur ir viesbuti perkat? Ar per kokia atskira turku agentura? Dar iki transferio paieskos nepriejau, reik pradziai bilietu smile.gif
Aciu uz pasidalinimus.

Butumet eme bilietus uz 170,tai va prasau 9n. 2+1 i Nirvana -1200€.Liux kainyte butu isejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 17:06)
Jau turim.Pervezimas,bent siai geguzei kaip keliavom-pigiausiai gavosi per hoppa.com.O viesbuciai zenkliai brangsta butent nuo 15d.-kiti net apie 40%.
Papildyta:

Butumet eme bilietus uz 170,tai va prasau 9n. 2+1 i Nirvana -1200€.Liux kainyte butu isejus mirksiukas.gif

Tai va, kad temoj kazkur skaiciau, kad uz pigiau bilietus galima rast. Kol rasiu bilietus pigiau, viesbutis isbrangs smile.gif Norisi pigiau, o gaunasi kaip visada smile.gif
Aciu uz visa info smile.gif
Atsakyti

Nesuprantu kodel rubi platnum nebegalima pasirinkti datu nuo balandzio 17 iki geguzes 3, skrendam balandzio 14, tai bijau, kad nebutume palikti ant ledo ar dar kokiu veju  :huh2:​ 

Atsakyti

Buvom dabar per rudens atostogas, tai manau nuo serviso sezono metu viskas skyrėsi, beje tai buvo pirmoji pažintis su Turkija ir lyginti galiu tik su europiniais viešbučiais. Tas UAI kaip ir veikia, bet teko labai dažnai išgirsti, kad to neturim, anas baigėsi, trečio dabar pagaminti galimybės neturim, bet davus dolerį stebuklingai specialiai mums atsirasdavo. Pastebėjau, kad užsakant vokiečių kalba kokteiliai daug skanesni, nei bendraujant rusiškai, tada gauni vos ne gryno vietinio alkoholio kokteilį. Maistas... jo labai daug, bet skaniausia ką valgiau tai buvo mandarinai, visa kita valgyti galima, bet tik tiek. Pats viešbutis plius minus švarus, bet kambariuose tik prasiurbia dėl vaizdo, po spintelėmis pilna dar nuo praeitų gyventojų likusių nešvarių tapkių, kalnai šiukšlių, bet buvom tam nusiteikę ir tiesiog pasijuokdavom iš tokių nesklandumų. Vaikų mini klubai... Na jie taip atrodytų, jei tarkim Norfa įrengtų nemokamą vaikų aikštelę, mačiau kaip vieną mergaitė jame būdama apsivėmė ir per pusvalandį niekas neišvalė. Teritorija didelė, bet mums pakako dviejų dienų viską išlandžioti ir atsirinkti kas mums tinka bei ką veikti. Renginių tuo metu jau nedaug, buvom vaikų disko, bet scena aukšta ir prie jos tik užuolaida, tad keletas vaikų krito nuo metro aukščio, mes nusprendėm nerizikuoti ir neužsibuvom. Ėmėm šeimyninį kambarį su vaizdu į jūrą, tai ryte dar pakenčiamai nuo blynų kvapo, bet vakarais buvo kažkas baisaus kai užkurdavo kepsnines, balkone neįmanoma būti. Bet visumoj buvo smagu, vaikams patiko, mes irgi persikrovėm nuo darbų, važiuočiau vėl su šeima, bet ne už dabartinę kainą, mokėjom 2+3 1625 eurų, daugiau rudenį mokėti tikrai neverta

Buvome šiais metais 05.24-06.01 sezono metu, tai tikrai mūsų atsiliepimai priesingi negu jūsų :) daug pramogų, pasirodymai kiekvieną vakarą, toliau veikia naktinis klubas vakaro pratesimui... Maistas, na maisto labai didelis pasirinkinkimas, galbūt neesame tokie gurmanai, kurie gyvename valgydami austres, midijas ir astunkojus, tai mums maistas tiko ir patiko, nes pasirinkimas tikrai didelis....

Atsakyti
Labas,
As ir gaudau bilietus, spalio gale man psiule pirkt uz 230 , liepos pradziai, dabar paskambinau agentei, tai sako ,kad jau 250 , kazkoks kosmosas, Novaturas naudojasi , kad daug zmoniu siemet keliauja i Turkija, tai ir kelia kainas
Man tik idomu, gal per nuolaidu dienas pvz, JAMAM bus galima nusipirkt bilietus su nuolaida ax.gif
Atsakyti
Klausiu buvusių Utopia viešbutyje. Tie žaidimų automatai mokami? Aš db pagalvojau kad mano mažius sunkiai praeis pro juos...
Atsakyti