Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Buvo draugai rudeniop tai viskas kaip ir patiko iskyrus kad kambarius tvarke labai pavirsutiniskai ir sake tokio prasto maisto dar niekur neteko ragauti.bet nevalge nebuvo prisitaike kazka.

Vajei! perskaičiusi pastaruosius du atsiliepimus labai džiaugiuosi, kad nepasirinkau šio viešbučio mūsų pavasario atotrūkiui!

Atsakyti

Sveikos,

pasakykite man, prašau, tai geras kainas aš jau pražiopsojau? Ar aš nežinau kur žiūrėti, nes ten kur žiūriu, tai kainos ohoho. O gal kas gali parekomenduoti gerą agentą, kuris dar galėtų kažką gero pasiūlyti? Nei karto nepirkau kelionės per išankstinius, matyt, ir šį kartą nelemta... cry.gifTai kas tada belieka? Per Lenkiją? Aš jos nebijau, 2 kartus per ją skridom, bet buvo paskutinės minutės. Paprotinkite, prašau. 4u.gifIeškom 2+2 birželio antroj pusėj.

na pačios geriausios kainos išties buvo tik prasidėjus išankstiniams pardavimams - spalio pradžioje. Aš jas irgi pražiūrėjau, nes pradėjau domėtis tik lapkričio pirmomis dienomis. Kai pamačiau, kad kaina per parą visiems žiūrėtiems viešbučiams išskridimui konkrečiai dienai pabrango po 30 eurų žmogui, puoliau rezervuoti (agentūra gali laikyti nemokamą rezervaciją iki 3 parų). Mums nusipirkus kelionę, jau tos pačios dienos vakare kaina tam pačiam variantui buvo 30 proc. (500 eurų) didesnė. Dabar kaina svyruoja 100 eurų ribose - vat dabar mažesnė nei buvo prieš savaitę. Mano patarimas būtų - išsirinkti kelis viešbučius, palyginti, kokia jų kaina išvykstant skirtingomis dienomis (kainą dažnai pakelia populiarus išskridimo laikas), pasižiūrėti dar analogiškai trukmei viešbutį kitoje šalyje (pvz. Kretoje) ir užsisakyti kelionę. Jei vėliau kelionė atpigs, ar rasite pigesnį viešbutį - išankstinio pirkimo sąlygos leidžia kelionę pasikeisti (bet pas tą patį operatorių).

Atsakyti

Vajei! perskaičiusi pastaruosius du atsiliepimus labai džiaugiuosi, kad nepasirinkau šio viešbučio mūsų pavasario atotrūkiui!

O aš nesigailiu pasirinkusi būtent jį. Sezono pradžia ir pabaiga yra du skirtingi dalykai. 

Atsakyti

sveikos merginos:) gal kas turite atsiliepimų apie 

Justiniano Club Park Conti????

ar verta ten važiuoti su mažais vaikais? kaina pakankamai patraukli:)) arba gal kokį galite rekomenduoti: reikia didelės teritorijos, geras įėjimas į jųrą, AI, nu ir kad pramogų būtų :))))

Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2017 11 17, 10:10)
sveikos merginos:) gal kas turite atsiliepimų apie Justiniano Club Park Conti???? ar verta ten važiuoti su mažais vaikais? kaina pakankamai patraukli:)) arba gal kokį galite rekomenduoti: reikia didelės teritorijos, geras įėjimas į jųrą, AI, nu ir kad pramogų būtų smile.gif)))

Vaikams kalnelių tenais nemačiau. Įėjimas į jūrą nepatiko, labai staigus.
Atsakyti
Mergaites, reikia patarimo su aiksteles prie orouosto rezervacija, konkreciai 1414.lt su ju pervezimais - kokius laikus rasyti pastatymui ir pasiemimui, jei musu skrydziu laikai tokie

(VNO->GZP) (15:15-18:25) 5/20/2018
(GZP->VNO) (19:25-22:30) 5/27/2018
Atsakyti

Vaikams kalnelių tenais nemačiau. Įėjimas į jūrą nepatiko, labai staigus.

Yra vienas. Šiaip paplūdimys man visai nieko, bet be vaikų buvom. Daug kur jūra staigiai gilėja ir akmenuota, net ir lb geruose viešbučiuose. Teritorija žalia, graži. Maistas man nepatiko. Labai skurdus ir vienodas. Šiaip kažkokių pramogų vaikams nepastebėjau.  

Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 11 17, 12:19)
Mergaites, reikia patarimo su aiksteles prie orouosto rezervacija, konkreciai 1414.lt su ju pervezimais - kokius laikus rasyti pastatymui ir pasiemimui, jei musu skrydziu laikai tokie

(VNO->GZP) (15:15-18:25)    5/20/2018
(GZP->VNO) (19:25-22:30)    5/27/2018

As rinkausi 3 val peries lekuva, tai jums butu 12 val, o nusileidus palikau 30 min rezerva, is tiesu nera labai ten svarbu minuciu tikslimu surasyti
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2017 11 16, 18:11)
Sveikos,

pasakykite man, prašau, tai geras kainas aš jau pražiopsojau? Ar aš nežinau kur žiūrėti, nes ten kur žiūriu, tai kainos ohoho. O gal kas gali parekomenduoti gerą agentą, kuris dar galėtų kažką gero pasiūlyti? Nei karto nepirkau kelionės per išankstinius, matyt, ir šį kartą nelemta...  cry.gif Tai kas tada belieka? Per Lenkiją? Aš jos nebijau, 2 kartus per ją skridom, bet buvo paskutinės minutės. Paprotinkite, prašau.  4u.gif Ieškom 2+2 birželio antroj pusėj.

Dabar uzmaciau fb,kad Kelioniu panorama pirmadieni taikys labai geras nuolaidas-Tez tour gimtadienio proga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 11:39)
Dabar uzmaciau fb,kad Kelioniu panorama pirmadieni taikys  labai geras nuolaidas-Tez tour gimtadienio proga mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Na jau spoksosiu didelėm akim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 11 16, 20:06)
Dar organizatoriai gali paleisti akcijas vien aviabilietams. Viesbuti ir pervezimus reikes uzsisakyt savarankiskai. Tad galima sukomplektuot visai gera varianta  4u.gif

Jau pora variantu sukomplektuota mirksiukas.gif
Geguzes 8-18d. 2+1 Kamelya Club 1089€
Long Beach-1099€.Nors laukiu dar geresniu kainu i Utopia ir Nirvana biggrin.gif
P.S.bilietus emiau po 159.
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 11 17, 12:45)
Jau pora variantu sukomplektuota mirksiukas.gif
Geguzes 8-18d. 2+1 Kamelya Club 1089€
Long Beach-1099€.Nors laukiu dar geresniu kainu i Utopia ir Nirvana biggrin.gif
P.S.bilietus emiau po 159.

Kur Kamelya kainas radot? Neradau nei pas Tui, nei per kitus psl., o jų oficialiam psl kainos kosminės.
Aš pasigailėjau, kad užsisakiau paketą verysad.gif , reikėjo brangesnius bilietus imti ir viešbutį ieškot.
Atsakyti