Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(silver 27 @ 2017 10 06, 14:57)
Ačiū Kava&arbata , lėksim per lenkus bigsmile.gif

4u.gif

Bet butinai patikrinkite, nes va kazkam brangiau pasiule.
Atsakyti
Ir aš parašiau, įdomu kokią kainą jie pasiūlys, aišku jau nebeapsimokės prarasti sumokėto avanso Novature....
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 10 06, 14:59)
as ir rasiau costumers emeilu, ju el.p. yra tinklapyje t.y. tiesioginis uzklausiams. Atsake greitai ir lietuviu kalba, tik man netiko kad ju kaina buvo pasiulyta 100 eru brangesne 4u.gif

Tikrinti reikia visus 4u.gif

Beje, as rinkausi pati is ju puslapio, tuomet rasiau jiems meilu, gal galetu man rezervuoti ir t.t. dar pasiulyti nuolaida. T.y. neprasiau man kazka siulyti.
Papildyta:
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 06, 15:07)
Ir aš parašiau, įdomu kokią kainą jie pasiūlys, aišku jau nebeapsimokės prarasti sumokėto avanso Novature....

Geriau pasiulytu brangiau 4u.gif

Tiesiog nereikia tik novatura ir teza ziureti, nebaisus tie 450 km, o dabar dar wizzair i varsuva skraidina labai pigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 06 spalio 2017 - 13:15
O kaip nudibaladojat iki warsawos, masina, autiku, lektuvu? Kiek mazdaug kainuoja?O gal is vakaro nakvojat?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 10 06, 14:11)
Tikrinti reikia visus  4u.gif

Beje, as rinkausi pati is ju puslapio, tuomet rasiau jiems meilu, gal galetu man rezervuoti ir t.t. dar pasiulyti nuolaida. T.y. neprasiau man kazka siulyti.
Papildyta:

Geriau pasiulytu brangiau  4u.gif

o nuolaida dar davė? Kiek mazdaug proc ?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 06, 15:15)
o nuolaida dar davė? Kiek mazdaug proc ?

Nuolaida, tai simboline buvo, nes mano kelione ir taip su nuolaida buvo ;), mokejau 2000 Eur 2+2, 15 dienu, per Velykas. Bet vistiek dar truputi nuleido smile.gif Musiskiai su visom nuolaidom pasiule uz 3800 blink.gif , tai as net nesvarsciau.

Mes vaziavom is vakaro, nes skrydis anksti ryte, su masina. Nakvojom netoli orouosto, apartamentuose. 60 Eur. Atgal iskart vaziavom namo.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 10 06, 14:20)
Nuolaida, tai simboline buvo, nes mano kelione ir taip su nuolaida buvo ;), mokejau 2000 Eur 2+2, 15 dienu, per Velykas. Bet vistiek dar truputi nuleido smile.gif Musiskiai su visom nuolaidom pasiule uz 3800  blink.gif , tai as net nesvarsciau.

Mes vaziavom is vakaro, nes skrydis anksti ryte, su masina. Nakvojom netoli orouosto, apartamentuose. 60 Eur. Atgal iskart vaziavom namo.

O apartamentus kur ir kaip išsinuomavot?
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2017 10 06, 15:25)
O apartamentus kur ir kaip išsinuomavot?

https://www.booking....w...

Cia nakvojome.
Atsakyti
Nuolaida, tai simboline buvo, nes mano kelione ir taip su nuolaida buvo ;), mokejau 2000 Eur 2+2, 15 dienu, per Velykas. Bet vistiek dar truputi nuleido smile.gif Musiskiai su visom nuolaidom pasiule uz 3800  blink.gif , tai as net nesvarsciau.

Sumokejote avansa ar is karto visa suma? Daret paprasta pavedima ar per kokia sistema? 4u.gif
Atsakyti

O itakai irgi dabar tik avansa reikia pervesti ar visa suma?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 06, 15:33)
Sumokejote avansa ar is karto visa suma? Daret paprasta pavedima ar per kokia sistema?  4u.gif

Mes darem bankini pavedima, 30 proc. Veliau likusia suma. Bet dabar per peysera moketume, geriau gaunasi su valiuta, nes mokejom zlotais. Uz pavedima bankas ima pinigus nemazus. Mes padarem pavedima, tai itakoje rode, kad nedamokejom smile.gif tai ta suma jie irgi kaip nuolaida nurase.

Ju tame puslapyje prisiregistravom, ten visi dokumentai buna, galima papildomai aistele itraukti i bendra saskaita.
Papildyta:
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 06, 15:38)
O itakai irgi dabar tik avansa reikia pervesti ar visa suma?

tik avansa.
Atsakyti

Taigi sulaukiau laiško iš Itakos, į mūsų viešbūtį neturi pasiūlymų, ir ačiū dievui :D na kitą sąrašą nusiuntus ir nei į vieną negali nieko paisulyti, kazkaip keista...ar pas juos gal dar neprasidėję išankstiniai, ar kaip cia...

Atsakyti