Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

dar norėjau paklausti, o kaip Jūs keleiaujat į Gazipašos oro uostą? Nes aš matau, tik kad į Antalijos oro uostą skraidina

Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2017 11 15, 09:07)
<p>dar norėjau paklausti, o kaip Jūs keleiaujat į Gazipašos oro uostą? Nes aš matau, tik kad į Antalijos oro uostą skraidina</p>

Novaturo puslapyje paieškoje galima pasirinkti Gazipašo kryptį.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 11 15, 10:19)
Novaturo puslapyje paieškoje galima pasirinkti Gazipašo kryptį.

I Gazpisha mums paskaiciavo 300 eu brangiau. Nutarem bedrai komapnija, kad iskentesim kelione smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 15 lapkričio 2017 - 10:06
QUOTE(Niushka @ 2017 11 15, 11:00)
I Gazpisha mums paskaiciavo 300 eu brangiau. Nutarem bedrai komapnija, kad iskentesim kelione smile.gif

Jūs per Tezus ar per Novaturą važiuojat?
Atsakyti

mums taip pat paskaičiavo daug brangiau. kentėsim kelionę :) nors pagalvojau, kažkada prieš pora metų važiavom Turkijoj 110 km, tai 155km ne baisiai ir daugiau. neatsimenu tos kelionės autobusu kaip baubo, gal nebuvo labai blogai :)

Atsakyti

ir dar paskutinis klausimas, kainose kas gaudosi.

Pasiūlė Utopia vilose 2017.06.22-2017.07.03 4 asmenim (2 suaugę + 2 vaikai) 11 nakvynių 2514 e. Ar čia kaina normali? Ar galima ieškoti pigiau? Ačiū

Atsakyti

moteris gyvenanti Turkijoje (lietuvė), nerekomendavo vykti rugpjūtį, nes sakė oro temp apie 40, vandens 30 laipsnių ir drėgmė didelė, sunkiau karštis pakeliamas. bet čia matyt kaip kam... ir dar nuo metų priklauso

Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 11 15, 12:48)
Jūs per Tezus ar per Novaturą važiuojat?

Su Tezais unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mam@ @ 2017 11 15, 14:00)
<p>ir dar paskutinis klausimas, kainose kas gaudosi.
</p><p>Pasiūlė Utopia vilose 2017.06.22-2017.07.03 4 asmenim (2 suaugę + 2 vaikai) 11 nakvynių 2514 e. Ar čia kaina normali? Ar galima ieškoti pigiau? Ačiū
</p>

Kur cia gaunat tokia gera kaina? smile.gif mes pirkom 9 naktis tokia pat sudetim uz 1999 eur
Atsakyti
Sveikos,
su tom kainom tai idomiai.Skambinau 3 megaturo agentem,tai visu kaina skirtinga tam paciam viesbuciui biggrin.gif
Atsakyti

Kaina greičiausiai skirtinga, nes skirtingą nuolaidą pritaiko :)

O jūs pati įeikite į agentūrų puslapius ir pažiūrėkite, kokią siūlo originalią kainą:

https://www.tez-tour....html?id=165008

https://www.novatura...AYT/h/TRAUTOPIA

Patikrinkite, kiek keičiasi kaina, išvykstant skirtingomis dienomis (nes paketo kainą įtakoja ne tik apgyvendinimo, bet ir viešbučio kaina), pažiūrėkite išplėstinėje paieškoje gal už panašią kainą patiks ir kiti viešbučiai

Atsakyti

į kelias agentūras parašiau ir tą patį siūlo beveik visos (susirandu ko noriu ir klausu kainos). Tai kaip suprantu, kaina gera? :) Jūs gal kitu laikotarpiu važiuojat, nes yra ir geresnių kainų, bet mum netinka laikas. Radau dar geresnį pasiūlymą, kad tas pats pasiūlymas ne 11 o 12 nakvynių ir brangiau tik 59 e. (nei 11 nakvynių). Aš dar žiūriu, kad skrydžių laikai būtų bent kiek padorūs, nes labai jau ne kokie...

Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2017 11 15, 14:01)
<p>į kelias agentūras parašiau ir tą patį siūlo beveik visos (susirandu ko noriu ir klausu kainos). Tai kaip suprantu, kaina gera? smile.gif Jūs gal kitu laikotarpiu važiuojat, nes yra ir geresnių kainų, bet mum netinka laikas. Radau dar geresnį pasiūlymą, kad tas pats pasiūlymas ne 11 o 12 nakvynių ir brangiau tik 59 e. (nei 11 nakvynių). Aš dar žiūriu, kad skrydžių laikai būtų bent kiek padorūs, nes labai jau ne kokie...
</p>

As siais metais i prieki turejau ziauru laika, tai dabar man buvo lb svarbus laikas. Isvykstam paryciais is LT, o is TR griztam velai vakare.
Dar gerai, jei pvz 10 dienu, kad ieitu du savaitgaliai, nes savaitgalines programos ir maistas geresnis biggrin.gif
Atsakyti