Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

todėl visas gėris ir yra tame, kad žmonės skirtingi :) jai temperatūra perkopia 26 laipsnius - man jau karšta, o karščio aš nemėgstu,  o saulėtų dienų skaičius meteorologijos centro duomenimis, Lietuvoje per metus  vidutiniškai yra 253, tiesa iš jų 54 – grynai saulėtos ir 199 – debesuotos su pragiedruliais.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 11 13, 14:36)
Matyt mes kitoj Lietuvoj gyvenam. Nei šilumos, nei saulės nepamenu 'vasarą'  unsure.gif

mes turbut toj pacioj Lietuvoj gyvenam, nes simet net basuciu nebuvo kada normaliai pravedint... net juokemes su kolegomis, pavasaris - velavo, vasara - pamirso ateit, o rudenelis - toc toc prisistate 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kas buvot ir galite padet apsispresti?
Rubi Platinum spa resort ar Nirvana Lagoon villas? ax.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

Aš nebuvusi, bet šie viešbučiai buvo tarp mano žiūrėtų. Rubi Platinum šiek tiek geresnis reitingas (9.0 Booking'e, bet vertinimas tik iš 33 atsiliepimų), tačiau jis yra Alanijos regione už 100 km nuo Antalijos oro uosto, kai tuo tarpu Nirvana (reitingas 8.3 Booking'e iš 126 vertintojų) - Kemero, už 40 km nuo oro uosto. Aš rinkčiausi Kemerą :)

Atsakyti
Ką nors gero/blogo apie Crystal Flora Beach galit kas parašyt? ax.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Pina111,2017 11 13, 17:02]
Labas vakaras,
[/quote

Mes taip pat svarsteme siuos du viesbucius .pasirinkome Rubi platinum ir gazipasos oro uosta atstumas 60km.o antalija butu virs 100.km.
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2017 11 13, 17:44)
Ką nors gero/blogo apie Crystal Flora Beach galit kas parašyt?  ax.gif  wub.gif

Nemažai esu rašius, peržiūrėkit mano žinutes. 4u.gif
Atsakyti

Sveiki visi. 0apasakokite man neišmanėlei.... Turkijoje pliažai privatūs, visur viešbučių teritorijos... Tai turkijoje pavaikštinėti paplūdimiu nėra galimybės? Ar nepaisant to, kad ten viešbučiai, galima keliauti paplūdimiu pirmyn ir atgal. Į šią šalį pirmą kartą trauksim 😊

Atsakyti
QUOTE(vaidute23 @ 2017 11 13, 23:37)
<p>Sveiki visi. 0apasakokite man neišmanėlei.... Turkijoje pliažai privatūs, visur viešbučių teritorijos... Tai turkijoje pavaikštinėti paplūdimiu nėra galimybės? Ar nepaisant to, kad ten viešbučiai, galima keliauti paplūdimiu pirmyn ir atgal. Į šią šalį pirmą kartą trauksim 😊</p>

galima drąsiai eiti ;)
Atsakyti
QUOTE(vaidute23 @ 2017 11 13, 22:37)
<p>Sveiki visi. 0apasakokite man neišmanėlei.... Turkijoje pliažai privatūs, visur viešbučių teritorijos... Tai turkijoje pavaikštinėti paplūdimiu nėra galimybės? Ar nepaisant to, kad ten viešbučiai, galima keliauti paplūdimiu pirmyn ir atgal. Į šią šalį pirmą kartą trauksim 😊</p>

Ejom pajuriu iki uolos tolumoje, pliazu apsauga matydavo apyrankes, todel nieko nesakydavo.
Atsakyti

Sveiki,

taip jau yra, kad keliauti galėsime tik periode nuo 2018-06-17 iki vasaros galo. Lyg jau ir išsirinkau Utopija, tik dabar mėtausi, birželio gale šeimai kaina didesnė 188 e negu rugpjūčio antroje pusėje (08.21 d. išvykimas). Bijau, kad rugpjūtį bus labai karšta.... Turiu dviejų draugių nuomones, viena sako jokiu būdu nevažiuot, nes buvo ir buvo tragedija, kita buvo 3 kartus rugpjūtį ir jai labai gerai viskas buvo... Gal galit daugiau pakomentuoti tie, kas esat buvę rugpjūtį. Liepos 7 dienos išvykimu iirgi kaina kaip rugpjūtį... bet irgi turbūt labai karšta. Ačiū už patarimus

Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2017 11 14, 22:22)
<p>Sveiki,</p><p>taip jau yra, kad keliauti galėsime tik periode nuo 2018-06-17 iki vasaros galo........ Ačiū už patarimus</p>

Jau anksčiau rašiau, nesu pirties mėgėja. Šiemet atostogavome liepos mėnesį. Kemere. Viskas OK. Ne šalta buvo, 😂 bet man tiko ir patiko. Neżinau jūsų atsparumo karščiui.... Mano pojūčiai negali būti tokie patys, kaip jūsų. Vakare apie 21 val. buvo apie 30.... Bet gi ten ne LT... Aš atostogaučiau ir liepą ir rugpjūtį.... Labiausiai patinka rugsėjis. 😁
Atsakyti