Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kristalė* @ 2017 11 07, 20:08)
Tai jau tikrai geros kainos, as uz 5d, sumokejau 22 ir tai dziaugiausi, nes Parkingo aikstele prie oro uosto norejo 60€

Ar visos taip iš anksto sumokat už parkingą?Ar artėjant skrydžio datai gali pabrangti, ar ta kaina visada panaši?kalbu būtent apie 1414 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 11 08, 14:20)
O man savo užsakytos datos išvis pasitikrinti neduoda, negi gali būti kad visi bilietai išpirkti? Birželio 2

Man is viso nerodo per Novatura viesbucio Rixos Premium Tekirova. Nesupratau. Rodos, jus irgi i ji vaziuosite.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2017 11 08, 16:05)
Ar visos taip iš anksto sumokat už parkingą?Ar artėjant skrydžio datai gali pabrangti, ar ta kaina visada panaši?kalbu būtent apie 1414 ax.gif

Aš padariau rezervaciją, man parašė: Mokėti atvykus. Dabar nieko nemokėjau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2017 11 08, 16:11)
Man is viso nerodo per Novatura viesbucio Rixos Premium Tekirova. Nesupratau. Rodos, jus irgi i ji vaziuosite.

Taip, mes į jį. Ryte rodė man, tik kitom datom.
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 11 08, 13:20)
O man savo užsakytos datos išvis pasitikrinti neduoda, negi gali būti kad visi bilietai išpirkti? Birželio 2

Matyt nežinot kur ieškoti.
Novaturo čia https://www.novatura...iu-tvarkarastis

Teztour čia https://www.tez-tour...tDeparture.html arba čia, puslapio apačioje https://www.tez-tour.com/lt/vilnius/

Kidytour https://www.kidytour...ges/flights2017 tiksliau informacija šių metų, dar neatnaujinta, bet atnaujins kada nors ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 08 lapkričio 2017 - 18:12

Labas vakaras,gal kartais kas nors buvote Sea planet Resort& spa sidei,pasidalintu ispudziais,aciu

Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 11 07, 17:26)
Šiuo metu jų puslapyje labai geros kainos. Ką tik užsisakiau parkavimą 10 dienų liepos mėnesiui už 16 eurų!!!

Aš tik ką užsirezervavau 9 paroms už 15 eurų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 08 lapkričio 2017 - 22:22
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 11 08, 18:36)
Aš padariau rezervaciją, man parašė: Mokėti atvykus. Dabar nieko nemokėjau.  4u.gif

Bandziau rezervuoti, bet galima laika rinktis tik iki geguzes men...o man reikia birzeliui ir rugsejui... unsure.gif
Atsakyti

Panasu, kad beieskant prazioplinau buvusias geras kainas spalio pradzioj.Kaip manote,per jamam buna kazkokios realios nuolaidos? Ar dabar geriau pirkt nes dar brangsta ar dabar laukt kazko? Kas sekat vistiek zinot kaip tos kainos eina.

Dar gal kas galit rekomenduoti viesbucius, renkuosi tarp:

Lonicera resort spa

Utopia world

Long beach resort

arba gal dar galit rekomenduot kas patiko, butina salyga daug kalneliu :)

Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2017 11 09, 01:20)
<p>Panasu, kad beieskant prazioplinau buvusias geras kainas spalio pradzioj.Kaip manote,per jamam buna kazkokios realios nuolaidos? Ar dabar geriau pirkt nes dar brangsta ar dabar laukt kazko? Kas sekat vistiek zinot kaip tos kainos eina.</p><p>Dar gal kas galit rekomenduoti viesbucius, renkuosi tarp:</p><p>Lonicera resort spa</p><p>Utopia world</p><p>Long beach resort</p><p>arba gal dar galit rekomenduot kas patiko, butina salyga daug kalneliu smile.gif</p>

Nebuvau ,bet irgi rinkausi ,ir juos žiūrinėjau .skaičiau atsiliepimus,tai rinkčiausi vistik Long Beach iš šių . Ir brangsta ,prieš 2 savaites į LB 8 naktim mums 3( vaikui 12 metų) buvo 1100, dabar jau 1400 , ir tik 7 naktim. Pigiau buvo į Saphir -1200 gegužės pabaigai. Mums agentūroj patarė pirkti ir nelaukti ,kol dar pabrings 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kamelka @ 2017 11 08, 23:03)
<p>Labas vakaras,gal kartais kas nors buvote Sea planet Resort& spa sidei,pasidalintu ispudziais,aciu
</p>

Ar čia ne tas ,kur kapinės priešais ,kažkaip nelabai man ,jei dar langai į jas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 11 08, 23:23)
Bandziau rezervuoti, bet galima laika rinktis tik iki geguzes men...o man reikia birzeliui ir rugsejui... unsure.gif

Tai , kad aš birželiui užsisakiau mirksiukas.gif . Ptieš tai mergina rašė, kad liepos mėnesiui užsisakė
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 11 08, 23:23)

Aš liepai rezervavau, draugai birzelio galui.
Dabar patikrinau savo datai,tai raso vieta uzimta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indare: 09 lapkričio 2017 - 07:12