vienos merginos citata apie Stambula
"Praeitą mėnesį kalbėjau su drauge kuri dažnai dėl komandiruočių lankosi Stambule. Sakė pasidarė labai nejauku. Nebesijaučia saugiai, kaip ankščiau. Daug užrašų keičia į arabiškus. Taxim nebėra toks gyvas. Viešbučių savininkai svarsto apie viešbučių uždarymus, nes nebėr tiek turistų. Būtu gerai išgirsti ir kitų nuomonę kaip buvo seniau ir kaip dabar "
QUOTE(Kristalė* @ 2017 11 07, 00:08)
Siemet naudojomes ju paslaugomis, man patiko ir kaina gera gavosi
Pasistatai ju aiksteleje masina, keleivius ir ju lagaminus susodina i autobusiuka ir nuveza i oro uosta
Parskridus vel i autobusiuka ir parveza i aikstele, susimoki grizus
Pasistatai ju aiksteleje masina, keleivius ir ju lagaminus susodina i autobusiuka ir nuveza i oro uosta
Parskridus vel i autobusiuka ir parveza i aikstele, susimoki grizus
Šiuo metu jų puslapyje labai geros kainos. Ką tik užsisakiau parkavimą 10 dienų liepos mėnesiui už 16 eurų!!!
QUOTE(Indare @ 2017 11 07, 17:26)
Šiuo metu jų puslapyje labai geros kainos. Ką tik užsisakiau parkavimą 10 dienų liepos mėnesiui už 16 eurų!!!
Tai jau tikrai geros kainos, as uz 5d, sumokejau 22 ir tai dziaugiausi, nes Parkingo aikstele prie oro uosto norejo 60
Sveikos, norejau paklausti gal kas uzsisakete birzelio 7d.su novaturu?Koki skrydzio laika rodo? Kai pirkau rode skrydi rytini, dabar vis patikrinu kainas, idomumo delei paspaudziau uzsakyti ir rodo skrydis "Vilnius - Antalija 2018-06-07 22:10" o gryzimas kaip ir buvo ryte. tai realiai man visa diena nuplauks....ir taip prarandam paskutine diena kai nakti paima is viesbucio, tai dabar dar ir pirma nuplauks. Kazkokia nesamone
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 11 08, 00:32)
Sveikos, norejau paklausti gal kas uzsisakete birzelio 7d.su novaturu?Koki skrydzio laika rodo? Kai pirkau rode skrydi rytini, dabar vis patikrinu kainas, idomumo delei paspaudziau uzsakyti ir rodo skrydis "Vilnius - Antalija 2018-06-07 22:10" o gryzimas kaip ir buvo ryte. tai realiai man visa diena nuplauks....ir taip prarandam paskutine diena kai nakti paima is viesbucio, tai dabar dar ir pirma nuplauks. Kazkokia nesamone
Labas rytas , aš įdomumo dėlei pasitikrinau, tai mums laiką sutartyje, tiek naujai spaudziant "Užsakyti" rodo tą patį....O Jums Novaturo paskyroje kokį išvykimo laiką rodo? Gal tikrai kaip kažkas sakė, kad atsirado papildomas reisas? Jei nepasikeitė laikas Jūsų paskyroje, manau, kad nėra reikalo nerimauti ;)
Aš irgi galvoju, kad jau tas lėktuvas užpildytas ir čia papildomas reisas paskelbtas... O kad nesinervuotumėt, pabandykit į Novaturą užklausimą parašyti
QUOTE(ausryte.b @ 2017 11 05, 23:24)
Labas vakaras, ar iš Long Beach resort galima autobusu pasiekt Alaniją? Ar 18km tik taxi veš
vaziuoja. Stotele netoli viesbucio per pozemine pereja. Ant autobusiuko roso Alanija ant priekinio stiklo.
QUOTE(mamuke68 @ 2017 11 07, 21:03)
Sveikutės, norėčiau patarimo - keliaučiau į Turkiją pirmąkart... Nesijuokite, esu daug kur buvus, o čia - ne. Kažin kur patartumėte - neturiu žalio supratimo apie Turkiją... Ačiū Jums labai, jei išsakysite savo mintis ir patarimus.
svarbiausia reikia zinoti ar ko ieskot: ar keliasit su vaikais, ar dviese, ar reikia kad salia butu miestas,o gal niekur neisit is viesbucio? dar svarbus biudzetas
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 11 07, 23:32)
skrydzio numeri tiesiog pasitikrinkite
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 11 07, 23:32)
Viskas gerai, jūsų skrydis yra.ten kitas skrydis. Žiūrėkite i išvykimo laikus, o ne tai ką šiuo metu parduoda
O man savo užsakytos datos išvis pasitikrinti neduoda, negi gali būti kad visi bilietai išpirkti? Birželio 2
QUOTE(rootha @ 2017 11 08, 14:12)
skrydzio numeri tiesiog pasitikrinkite
QUOTE(Jerda @ 2017 11 08, 14:14)
Viskas gerai, jūsų skrydis yra.ten kitas skrydis. Žiūrėkite i išvykimo laikus, o ne tai ką šiuo metu parduoda
Jau pasitikrinau, aciu dievui nepasikeite nes kai sutartyje parasyta, kad skrydzio laikas gali keistis, poto pamaciau vakarini skrydi tai supanikavau. Poto tik pagalvojau kad tai tiesiog papildomas skydis gali buti, dabar jau ramu