Aš irgi jų psl. nesupratau....
O šiaip tai mes su jais pernai keliavom - viskas super.
Sveikos, renkamės rugsėjo mėn. kelionę į Kemero pusę. Organizatoriai siūlo Limak Limra Hotel&Resort ir Akka Alinda gal teko pabūvoti šiuose viešbučiuose šiais metais? Kokie atsiliepimai? Važiuosim dviese su vyru, kurį rekomenduotumėt? Kitų pasiūlytų viešbučių neįperkam, nors labai norėtume į Adam&Eve, tačiau tenka grįžti į realybę įdomu jei kuri pirko į Adam&Eve, kiek mokėjo ir kiek nakvynių
Sveikos, renkamės rugsėjo mėn. kelionę į Kemero pusę. Organizatoriai siūlo Limak Limra Hotel&Resort ir Akka Alinda gal teko pabūvoti šiuose viešbučiuose šiais metais? Kokie atsiliepimai? Važiuosim dviese su vyru, kurį rekomenduotumėt? Kitų pasiūlytų viešbučių neįperkam, nors labai norėtume į Adam&Eve, tačiau tenka grįžti į realybę įdomu jei kuri pirko į Adam&Eve, kiek mokėjo ir kiek nakvynių
Mes balandzio menesi buvome Akka Alinda, zinoma tokiu laiku jis nedirbo visu pajegumu, bet visumoje viesbutis patiko. Maisto daug kiaura para, alkoholio meniu taip pat neskudurdus. Kambariai su vaizdu i jura arba i kalnus, tai abu variantai gan neblogi, siaip standartiniai kambariai nera dideli, bet dviems vietos per akis, kiekviena diena sutvarkomi, papildomas saldytuvas, personalas paslaugus, malonus gal tik animatoriai man pasirode ikyroki, reikia pasakyt grieztai jau, kad atstotu. Siais metais galvojome gristi i Akka, nes nesinorejo papult i blogesni, vadinas ispudziai tikrai neblogi, na bet pasirinkome Rubi Platinum.
Ai dar kas man minusas, papludimys, i jura lipant butinai reikia batu ir staigiai gilu pasidaro