Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kasniuke @ 2017 11 02, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaidute23" data-cid="71869028" data-time="1509632597"><div><p>Labas visoms ir visiems.</p><p></p><p>Labai reikia kuo "šviežesnės" informacijos  frusty.gif </p><p>Planuojame atostogas kitiems metams ir pakankamai gundančiai atrodo KIDY TOUR pasiūlymai. </p><p>Kas keliavote, ar viskas su jais gerai? Ar nėra kažkokių užslėptų sąlygų, mokesčių ir panašiai?</p><p>Bijau rizikos, nes gana nežinoma ir nepopuliari kelionių kompanija. Vis dėl to atostogom taupom visus metus ir norisi, kad viskas kuo sklandžiau praeitų  ax.gif​ </p></div></blockquote><p>Manęs Kiddy pasiūlymai nesužavėjo, nes tinkamai atlikus paiešką per jų puslapį, kainos didelės. Nesupratau iki galo, kaip ten suvesti tinkamai duomenis, kad teisingai paskaičiuotų. Leidža pasirink vaikų amžių, o paskui meta klaidą, kad blogas amžius. Čia suprask, kad kaip suaugęs jau. Suvedi kitaip, bet nepaspaudi kažkokio mygtuko, kainą meta stulbinamai mažą, net leidžia rezervuoti, o pasirodo, kad kaina neteisinga. Vienu žodžiu nesuprasi, ar neteisingai rezervavai, ar kainą gerą gavai. Mečiau aš tą biznį su jai  hmm.gif </p>

Aš irgi jų psl. nesupratau....

O šiaip tai mes su jais pernai keliavom - viskas super.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 11 02, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dykuma5" data-cid="71868030" data-time="1509563206"><div><p>Na, mes šiandien rezervavom UTOPIA - gal kokių atsiliepimų, gal esate buvę vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Į kokį oro uostą skrisite? </p><p>Aš labai norėčiau liepos 15d., bet dėl karščių labai suabejojau... </p>

Skrisime į Antaliją - Tez Tour tik ten skraidina, tai ilga kelionė iki viešbučio, bet pasiryžom - nuostabūs vaizdai atpirks ilgą kelią autobusu.................. paskutinius išleis ir pirmutinius paims kelionei namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2017 11 02, 17:10)
Mergaites-mums siūlo Rixos Sungate-gal kas buvę? ir nerandu paaiskinimo maitinimo tipo AEAI unsure.gif  ax.gif ?

Mes buvom. Klauskit,jei kas domina.
Atsakyti
QUOTE(vaidute23 @ 2017 11 02, 17:23)
<p>Labas visoms ir visiems.
</p><p></p><p>Labai reikia kuo "šviežesnės" informacijos  frusty.gif </b></i></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p><p>Planuojame atostogas kitiems metams ir pakankamai gundančiai atrodo KIDY TOUR pasiūlymai. 
</p><p>Kas keliavote, ar viskas su jais gerai? Ar nėra kažkokių užslėptų sąlygų, mokesčių ir panašiai?
</p><p>Bijau rizikos, nes gana nežinoma ir nepopuliari kelionių kompanija. Vis dėl to atostogom taupom visus metus ir norisi, kad viskas kuo sklandžiau praeitų  ax.gif​ <b>
<i><u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

Keliavome su jais rugseji.Skrydis turejo buti 10val.-nukele 2val.,isdalino po 5€ zmogui kuponus maistui,galejome atsiskaityti visose oro uosto kavinese.Isskridome 12val.
Viesbutis buvo tolokai nuo oro uosto,tai atvykome tik 19 val.,kaip ir diena prarasta....
Skrydis is Antalijos apie 7ryto,tai is viesbucio isveze 2val.nakties.,skrydis vel velavo apie 40min.
Lektuvuose kojoms vietos daugiau nei Small planet,atsilosia sostas kazkiek.
Skrendant is Vilniaus maziesiems dalino kepuriukus nuo saules,bet maniskiai negavo-gal per anksti ieje i laukimo sale buvom...bunant Turkijoj del visa ko uzklausiau gides,gal kartais turi-nes mazasis mano noretu...pasake,kad jos ju neturi,tuo viskas ir baigesi.Gryzus po atostogu skambina is Kidy tour-sako zinau,kad jusu vaikuciai kepuryciu negavo blink.gif .Kita diena sulaukiam kurjerio ne tik su kepurem bet ir kuprinytem...Zodziu,stebina,stengiasi....tik skrydziu laikai ne kokie ir girdejau daznai veluoja.
Atsakyti

Ačiū labai už atsiliepimus. Kol kas esame dar tik paieškų rate, bet žinoma bijau, kad kainos nepradėtų didėti. Žvalgysimės ir per kitas kompanijas.  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 11 02, 20:50)
Mes buvom. Klauskit,jei kas domina.

Mane taip pat domina Rixos sungate, niekaip neapsisprendziame. Norėjome rinktis kitą kryptį, bet kiek matau vistiek Turkijoje geriausia.
Atsakyti
O mūsų kelionė nuo vakar 1050 paaugo.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 11 01, 14:58)
kalbant apie batus, tai mano vaikas per 4 dienas Rixos Tekirovos baseine nusidilino pėdų pirštų pagalvėlės  iki kraujo  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  (tame baseine šalia kalnelių dugnas šiurkštus). Nežinojau, kad tai įmanoma biggrin.gif  Labai pravertė, kad turėjom crocsines basutes.

Nu mano pernai nieko nenusidilino tame pačiame Rixos tekirova biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausma ka rinktis
1. Royal Dragon Side
2. Lyberty hotels Lykia
3.Dream World Aqua Hotel
4. Kamelya Fulya
Vykstame du suage ir berniukai 8 ir 16 m. Labiau megstame apsistoti vila tipo nameliuose. Vaikams tinka kalneliu gausa. Aciu uz patarimus ir pastabas 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, renkamės rugsėjo mėn. kelionę į Kemero pusę. Organizatoriai siūlo Limak Limra Hotel&Resort ir Akka Alinda :) gal teko pabūvoti šiuose viešbučiuose šiais metais? Kokie atsiliepimai? Važiuosim dviese su vyru, kurį rekomenduotumėt? Kitų pasiūlytų viešbučių neįperkam, nors labai norėtume į Adam&Eve, tačiau tenka grįžti į realybę :) įdomu jei kuri pirko į Adam&Eve, kiek mokėjo ir kiek nakvynių :) 

Atsakyti

Sveikos, renkamės rugsėjo mėn. kelionę į Kemero pusę. Organizatoriai siūlo Limak Limra Hotel&Resort ir Akka Alinda :) gal teko pabūvoti šiuose viešbučiuose šiais metais? Kokie atsiliepimai? Važiuosim dviese su vyru, kurį rekomenduotumėt? Kitų pasiūlytų viešbučių neįperkam, nors labai norėtume į Adam&Eve, tačiau tenka grįžti į realybę :) įdomu jei kuri pirko į Adam&Eve, kiek mokėjo ir kiek nakvynių :)

Mes balandzio menesi buvome Akka Alinda, zinoma tokiu laiku jis nedirbo visu pajegumu, bet visumoje viesbutis patiko. Maisto daug kiaura para, alkoholio meniu  taip pat neskudurdus. Kambariai su vaizdu i jura arba i kalnus, tai abu variantai gan neblogi, siaip standartiniai kambariai nera dideli, bet dviems vietos per akis, kiekviena diena sutvarkomi, papildomas saldytuvas, personalas paslaugus, malonus gal tik animatoriai man pasirode ikyroki, reikia pasakyt grieztai jau, kad atstotu. Siais metais galvojome gristi i Akka, nes nesinorejo papult i blogesni, vadinas ispudziai tikrai neblogi, na bet pasirinkome Rubi Platinum. 
​Ai dar kas man minusas, papludimys, i jura lipant butinai reikia batu ir staigiai gilu pasidaro

Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 11 03, 13:41)
<p>Sveikos, renkamės rugsėjo mėn. kelionę į Kemero pusę. Organizatoriai siūlo Limak Limra Hotel&Resort ir Akka Alinda smile.gif gal teko pabūvoti šiuose viešbučiuose šiais metais? Kokie atsiliepimai? Važiuosim dviese su vyru, kurį rekomenduotumėt? Kitų pasiūlytų viešbučių neįperkam, nors labai norėtume į Adam&Eve, tačiau tenka grįžti į realybę smile.gif įdomu jei kuri pirko į Adam&Eve, kiek mokėjo ir kiek nakvynių smile.gif </p>

Labas, rugsėjo mėn važiuojam su vyru į Adam&Eva. Tiek daug skirtingu nuomoniu, tai tiesiog smalsumo vedami ten vaziuojam. Kaina hmmmm didele, i Gurali Beleke pigiau mums siule, bet bet. Kelione be vaiku, tai ir vaziuojam i viezbuti be vaiku
Atsakyti