Man irgi labai buvo patogus laikas 5.30val. Neprarasta diena. O kaip dabar Novaturas skraidins?
Rekomenduokite agentūras, per kurias normalius procentus paskaičiuoja
Gerų planavimų
bus tu laiku, kai i diena po 3 lektuvus tai tikrai galima isderinti ;) Svarbu kainu geresniu atsirastu kelionem, nes kol kas tai šūdai mūdai švelniai tariant.
Man irgi labai buvo patogus laikas 5.30val. Neprarasta diena. O kaip dabar Novaturas skraidins?
Jums turėtų būti nurodytas laikas.... tarkim į AYT skrydis 05.45 o atgal 09.50 ryte...Man žiaurus skrydžio laikas atgal....
Sutarty tik skrydzio data nurodyta ir parasyta, kad skrydziu tvarkarastis yra novaturo internetiniame puslapy. Bet per tiek laiko dar viskas keistis gali.
birželio 12 d. lekiam su dukra dviese i Saphir viesbuti
Kiek kainavo?
Sutarty tik skrydzio data nurodyta ir parasyta, kad skrydziu tvarkarastis yra novaturo internetiniame puslapy. Bet per tiek laiko dar viskas keistis gali.
Tai tikriausiai Jūs nepirkote tiesiogiai per Novaturą? Nes man yra nurodytas laikas, aišku per tiek laiko dar gali kažkiek koreguotis
bus tu laiku, kai i diena po 3 lektuvus tai tikrai galima isderinti ;) Svarbu kainu geresniu atsirastu kelionem, nes kol kas tai šūdai mūdai švelniai tariant.
na mūsų toks laikai nurodyti :
2018-05-31 15:15
2018-06-12 19:25
Laukiu daugiau tezu viesbuciu.
Noriu i Kemera siais metais.
Ka jus?
Asia Beach Resort
Beach Club Doganay
Justiniano Deluxe Resort