Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Man irgi labai buvo patogus laikas 5.30val. Neprarasta diena. O kaip dabar Novaturas skraidins?

Atsakyti
Laba diena
Rekomenduokite agentūras, per kurias normalius procentus paskaičiuoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gerų planavimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 06, 10:09)
<p>Mes šiais metais ir skridome taip, buvo labai geri skrydžio laikai....deja tokių laikų nebeliko....</p>

bus tu laiku, kai i diena po 3 lektuvus tai tikrai galima isderinti ;) Svarbu kainu geresniu atsirastu kelionem, nes kol kas tai šūdai mūdai švelniai tariant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 06 spalio 2017 - 09:28

Man irgi labai buvo patogus laikas 5.30val. Neprarasta diena. O kaip dabar Novaturas skraidins?

Jums turėtų būti nurodytas laikas.... tarkim į AYT skrydis 05.45 o atgal 09.50 ryte...Man žiaurus skrydžio laikas atgal....

Atsakyti

Sutarty tik skrydzio data nurodyta ir parasyta, kad skrydziu tvarkarastis yra novaturo internetiniame puslapy. Bet per tiek laiko dar viskas keistis gali.

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 06, 10:12)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="auksek" data-cid="71829312" data-time="1507273382"><div><p>taip viską jau susiderinom vartotojo įkelta nuotraukaturim kelionę jau!!!!!</p></div></blockquote><p></p><p>Sveikinu  yahoo.gif  Kur ir kada vyksite, pasipasakokit smile.gif</p>

birželio 12 d. lekiam su dukra dviese i Saphir viesbuti
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2017 10 06, 10:39)
birželio 12 d. lekiam su dukra dviese i Saphir viesbuti

Kiek kainavo?
Atsakyti

Sutarty tik skrydzio data nurodyta ir parasyta, kad skrydziu tvarkarastis yra novaturo internetiniame puslapy. Bet per tiek laiko dar viskas keistis gali.

Tai tikriausiai Jūs nepirkote tiesiogiai per Novaturą? Nes man yra nurodytas laikas, aišku per tiek laiko dar gali kažkiek koreguotis :)

Atsakyti

bus tu laiku, kai i diena po 3 lektuvus tai tikrai galima isderinti ;) Svarbu kainu geresniu atsirastu kelionem, nes kol kas tai šūdai mūdai švelniai tariant.

na mūsų toks laikai nurodyti :

Vilnius - Alanija(Gazipaša)
2018-05-31 15:15
Alanija(Gazipaša) - Vilnius
2018-06-12 19:25
Ištikrųjų truputį kirba, kad įsigijome pirmą dieną, nes kaina tikrai nėra tokia, kad būtų reikėję trūks-plyš griebti, bet visada išlieka toks dalykas, kad jei lauksi, gali išvis likti prie suskilusios geldos :D O kad kainos kosminės šiais metais, tai pritariu visiškai!

Atsakyti
O gal galite kas parašyti kaip šiemet Saphir viešbutyje buvo su gultais? nes baseinas matau vienas, tai jaučiu daug kas su rankšluosčiais nuo 7 val. ryto "dirba"
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 06, 10:43)
zalia ruta ka siemet mastot ?

Laukiu daugiau tezu viesbuciu.
Noriu i Kemera siais metais.
Ka jus?
Atsakyti
Sveikos, renkuosi tarp triju viesbuciu ir neisirenku, gal kam teko but ir turit kokiu atsiliepimu :
Asia Beach Resort
Beach Club Doganay
Justiniano Deluxe Resort
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VejaGuse: 06 spalio 2017 - 11:16