Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Nuo juros eziu apsisaugoti smile.gifBent jau prie Adrijos juros jie labai paplite, nzn del Turkijos

Tai kad tokie batai, kaip buvo paveiksliukas ikeltas, nuo eziu tikrai neapsaugotu   :mmm:  eitu spygliai kaip per sviesta. Bet jeigu daug kam gerai ir be batu, tai turbut nera taip baisiai kaip Kroatijoj :D  Bent jau as kur buvau Kemero regione, tai tikrai buvo galima be batu issiversti, daugiausiai stambus zvyras buvo palei kranta, o paskui plauki, nes ir taip dazniausiai gileja   :4u: 

Atsakyti

Sakot 2160 brangoka uz spalio 1 diena i gural tekirova?(2 suauge 1 vaikas) As pasiklausinejau per kokias T agenturas visos gerokai brangiau siule. Man pritaike 9 % nuo tezu kainos..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godsister: 30 spalio 2017 - 21:45
QUOTE(godsister @ 2017 10 30, 23:44)
<p>Sakot 2160 brangoka uz spalio 1 diena i gural tekirova?(2 suauge 1 vaikas) As pasiklausinejau per kokias T agenturas visos gerokai brangiau siule. Man pritaike 9 % nuo tezu kainos..</p>

Kokia agentūra jums pritaikė tiek?
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2017 10 30, 22:44)
<p>Sakot 2160 brangoka uz spalio 1 diena i gural tekirova?(2 suauge 1 vaikas) As pasiklausinejau per kokias T agenturas visos gerokai brangiau siule. Man pritaike 9 % nuo tezu kainos..</p>

Nežinau, kokiam laikotarpiui jums siūlė už tokią kainą, bet, jei 7 n., tai brangu... Draugai pirko spalio 10 d. 7 nakvynėms 2+2 (14 ir 9 m.), išėjo 1700 su uodega, bet jie pirko jau prieš trejetą savaičių...
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2017 10 30, 22:44)

Del kainu nezinau, man 09.05 2+2 (3 ir 5) 7n cia 2000, 8n 2160 rolleyes.gif Tik siulau nepamirsti, kad Guralis pilnu tempu dirba iki 09.30, veliau po truouti uzsidarineja, mes buvom 10.09 ten, tai jau daug kas neveike, basienai nesildomi, tikrai daugiau tokiu laikiu ten nevaziuociau. Rinkciausi grizima iki 09.30 4u.gif

QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 31, 11:40)
Nežinau, kokiam laikotarpiui jums siūlė už tokią kainą, bet, jei 7 n., tai brangu... Draugai pirko spalio 10 d. 7 nakvynėms 2+2 (14 ir 9 m.), išėjo 1700 su uodega, bet jie pirko jau prieš trejetą savaičių...

Kokios kainos biggrin.gif Man tokiu laiku kelione kainavo 2600, uz tiek pat naktu ir asmenu, aisku as pirkau vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2017 10 31, 12:01)
Del kainu nezinau, man 09.05 2+2 (3 ir 5) 7n cia 2000, 8n 2160 rolleyes.gif Tik siulau nepamirsti, kad Guralis pilnu tempu dirba iki 09.30, veliau po truouti uzsidarineja, mes buvom 10.09 ten, tai jau daug kas neveike, basienai nesildomi, tikrai daugiau tokiu laikiu ten nevaziuociau. Rinkciausi grizima iki 09.30 4u.gif
Kokios kainos biggrin.gif Man tokiu laiku kelione kainavo 2600, uz tiek pat naktu ir asmenu, aisku as pirkau vasara doh.gif

Bet tai ne tik į datas ir asmenų skaičių žiūrėt reikia, gi dar labai kainos skiriasi priklausomai nuo kambario, ar standartas, ar family, o dar didėja kaina užsakant pool room... Kai mes rinkomės, nuo kambario pasirinkimo kaina keliais šimtais eurų svyravo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 31 spalio 2017 - 12:52
QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 31, 11:40)

Bet tai spalio 10 jau visai kita data.
Net patogus skrydzio laikai kaina kelia, kiek pastebejau.
En plius en niunsu.
O jei pvz zmones negali kita diena, nors gretimos datos pigiau. Tai ir gaunasi...
Nesamone grauztis del to, manau.
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 31, 13:51)
Bet tai ne tik į datas ir asmenų skaičių žiūrėt reikia, gi dar labai kainos skiriasi priklausomai nuo kambario, ar standartas, ar family, o dar didėja kaina užsakant pool room... Kai mes rinkomės, nuo kambario pasirinkimo kaina keliais šimtais eurų svyravo...

tai taip, zinoma, musu deluxe pool buvo, tokia kaina, bet paprastas deluxe tikrai nedaug skyresi, apie 100e rolleyes.gif

Papildyta:
Man idomu kaip orai Tekirovoj rugsejo men pirma puse, dabar renkuosi kelione ten, bet su vaikais vaziuojam, as tai karscio nebijau, bet su vaikais norisi normaliai judet, o ne isdvesus gulet ant gultu. Ar labai karsta buna, kas tokiu metu buvot?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2017 10 31, 14:56)
tai taip, zinoma, musu deluxe pool buvo, tokia kaina, bet paprastas deluxe tikrai nedaug skyresi, apie 100e rolleyes.gif

Papildyta:
Man idomu kaip orai Tekirovoj rugsejo men pirma puse, dabar renkuosi kelione ten, bet su vaikais vaziuojam, as tai karscio nebijau, bet su vaikais norisi normaliai judet, o ne isdvesus gulet ant gultu. Ar labai karsta buna, kas tokiu metu buvot?

Aš šiemet buvau Sidėj (nemanau, kad labai jau skiriasi). Kai veiksmas - baseinas - jūra - baseinas - kokteliai - jūra - ledai, tai labai liuks, nes vanduo 29. Oras - 30-34. BET ant saulės kokioj kelionėj - tikrai karšta. BET.. vėl renkuos tokį laiką jau su viltim, kad pamatyti gerokai daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 31, 15:03)
Aš šiemet buvau Sidėj (nemanau, kad labai jau skiriasi). Kai veiksmas - baseinas - jūra - baseinas - kokteliai - jūra - ledai, tai labai liuks, nes vanduo 29. Oras - 30-34. BET ant saulės kokioj kelionėj - tikrai karšta. BET.. vėl renkuos tokį laiką jau su viltim, kad pamatyti gerokai daugiau  ax.gif

Keliones neaktualu, su mazais vaikais as, nekeliausim is viesbucio tikrai niekur, apart vietines migracijos tarp baseino juros ir kokteilio biggrin.gif Gal reikia tada bandyti imti rugsejo 5, nes tada man geriausia kaina, i pabaiga rugsejo zenkliai brangiau mastau.gif Nors dabar kai buvau spalio viduryje, man taip patiko oras, nekarsta, jura dar pakankamai silta...

As tau siandien parasiau zinute, ar gavai? Vaikai uzsoke ant pc buvo, nesuprantu ar issiucniau ar istryniau.
Atsakyti
QUOTE(skaiblue @ 2017 10 30, 17:47)
<p>Mes pagaliau issirinkome yahoo.gif Gurali Beleke, tai idomus buvusiu  ten atsiliepimai:) Kazin yra nors menka tikimybe gauti geresni kambari biggrin.gif </p>

Tikrai geri atsiliepimai.Svaru ,tvarkinga kamb.tvarkomi kasdien,maistas skanus ir geras.gerimai geri,kokteiliai skanus biggrin.gif vakaro programa superine 4u.gif
O del kambariu nezinau mum dave netoli pagrind.restorano tai mum tiko.vyrui labai patiko sis viesbutis tai kita birzeli vaziuojam i Gural Tekirova bigsmile.gif
Atsakyti
Gal zinot kokios mazdaug kainos i Pamukale? Pacios organizuojates ar imat is agenturu? smile.gif Vau, kaip ten nuostabu!
Atsakyti