QUOTE(linamog @ 2017 10 28, 17:39)
West Express viena seniausiu ir patikimiausiu agenturu.
ir nuo tezu kainmu dar maziausia 8proc duoda nuolaidos
QUOTE(Belty @ 2017 10 29, 07:54)
Mum ta pati sako
Mes jau rezervavom kelione, nes kol analizavom ko norim, rinkomes, musu pasirinkti viesbuciai soktelejo 200 eur
Is vakaro gavom kainas, o is ryto ups sorry negalim jau tiek, pabrangino tezai. Agente sako baisu kas daros, vos ne valandom brangsta.
Simet stebim kad viskas brangiau. Teko sumažinti savo norų kartelę.
Vaziuosim i Long Beach Resort 5* nuo 06.22d. ,8 naktys, nors pradziai jy buvom atmete del toli nuo orouosto, mazu standartiniu kambariu, akmenuotos juros, na bet atkentesim kaip nors
.
Kas buve ar reik vandens batu ilipimui i jura?
i jura tikrai be batu sunkiai
bet atmetus visa kita - jeigu norisi vaikam vandens parku,atrakciju - neisrankus maistui esate -tikrai long beach patiks
QUOTE(Kasniuke @ 2017 10 29, 10:23)
<p>Mes irgi Long Beach pasirinkom, bet pradėjau abejoti, nes pasigilinus pamačiau, kad jūra akmenuota. Ar išvis įmanoma saugiai maudytis? Paplūdimys tai tikrai neatitinka pavadinimo. Norėjau pramogų vaikams, bet imu gailėtis, kad nelikau ties pirminiu pasirinkimu Saphir4. </p>
saphir skurdus, ekonomines klases tikrai su long beach net nestatyciau ant tu paciu svarstykliu.
Prie juros smeliukas ir ten ir ten-salia gultu. o jau bristi jeigu noresis, mano vaikai kai neina i jura nes velniskai akis grauzia - pasitaskymui su crocs ok, o maudynes baseine nuo kalnu nuskridus
saphir toks vien lietuviai, kaip palangos 3zv viesbutis
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 29, 11:48)
mes irgi i sia data nusitaike esame bet va bijau... del oro
sakiau matysim, grisim dabar is egipto ir galvosim apie vasaros
Papildyta:
Paziurejau dar syk i la blanche... na man priimtiniausias variantas.. tik vat kai iprate prie family room.. o dabar family nuo superior 360EUR skirtumas.. mastau gal kazkaip su vaikais dvis avaites ir vienoje erdveje gerai bus
...
Aisku kai atostogos ir turi zmogus pilna kompleksa, kai vaikai patenkinti ir tevai laimingi turintys privatuma kai atskiri kambariai
Vyras sako imam family ir nesukam galvos, man is foto tie family tokie skurdus....