Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(oaze 2 @ 2017 10 29, 10:51)
Aš tai visada su kroksais einu maudytis ir viskas Ok
maudynes su kroksais - katu koks malonumas smile.gif
as tokius naudojau yahoo.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2017 10 29, 07:54)
Vaziuosim i Long Beach Resort 5* nuo 06.22d. ,8 naktys, nors pradziai jy buvom atmete del toli nuo orouosto, mazu standartiniu kambariu, akmenuotos juros, na bet atkentesim kaip nors smile.gif.
Kas buve ar reik vandens batu ilipimui i jura?  4u.gif

Is pradziu, tik ilipus i jura apie pora metru smeliukas, po to eina akmenys. As maudziausi su vandens batais, viskas super (plaukti nemuku smile.gif ). Vyras moka plaukti, tai jam ir be batu gerai buvo.

QUOTE(Kasniuke @ 2017 10 29, 10:23)
<p>Mes irgi Long Beach pasirinkom, bet pradėjau abejoti, nes pasigilinus pamačiau, kad jūra akmenuota. Ar išvis įmanoma saugiai maudytis? Paplūdimys tai tikrai neatitinka pavadinimo. Norėjau pramogų vaikams, bet imu gailėtis, kad nelikau ties pirminiu pasirinkimu Saphir4. </p>

as buvusi ir ten ir ten, tai man Longe beach geresnis!!! Pramogu daugiau ir del akvaparko ir del vakariniu pramogu. Be to gerimai geresni Long beach. Saphir tik tuom geriau, kad yra salia parduotuviu ir turgaus.
Atsakyti
QUOTE(VilmaDel @ 2017 10 29, 22:31)
maudynes su kroksais - katu koks malonumas  smile.gif
as tokius naudojau  yahoo.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

O man kaip tik tokie nemalonus kojai buvo🤔prilimpa prie koju ir džiuna ilgai,smėlis prie jų prilimpa.nžn.kiekvienam savo😀
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 10 29, 21:40)
O man kaip tik tokie nemalonus kojai buvo🤔prilimpa prie koju ir džiuna ilgai,smėlis prie jų prilimpa.nžn.kiekvienam savo😀

Kažkaip,išlious iš vandens nusimaunu juos smile.gif nuskalavus išdžiūna greitai smile.gif tikrai nevaikštau apsiavus visur. Tik pajūry,jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 10 29, 23:57)
Kažkaip,išlious iš vandens nusimaunu juos smile.gif nuskalavus išdžiūna greitai smile.gif tikrai nevaikštau apsiavus visur. Tik pajūry,jei reikia.

Jei plaukiat gerai - sunkiai suvokiu kam tokie batai reikalingi. Nebent su plaukimu sunku, norima prie kranto "pasitaškyti' smile.gif?
Atsakyti

Gyvačiukas,mes gegužės 29 :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 29, 22:31)
Jei plaukiat gerai - sunkiai suvokiu kam tokie batai reikalingi. Nebent su plaukimu sunku, norima prie kranto "pasitaškyti' smile.gif?

Man asmeniškai ,su batais ir nepatogu plaukti,bet,kai reikia stovėti,vaiką laikyti ar su vaikais pažasti,"pasitaškyti" -visai patogus reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 30 spalio 2017 - 07:45
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 29, 23:31)

Tai mažai esu mačius tokių, kurie tik plaukiotų į jūrą įlipę... Paplauki kažkiek, sustoji, pasižvalgai, pabraidžioji... Jei su vaikais - išvis daugiau vaikštai, nei plauki smile.gif o kad ir labai jau plaukikas būtum - iki tos ribos, kai jau gali plaukt, visvien reikia nueit kažkaip smile.gif
Tad batai reikalingi tam, kad galėtum neribot savęs, o jūroj but tiek ir taip, kaip norisi smile.gif
Atsakyti

Mes pagaliau issirinkome :yahoo: Gurali Beleke, tai idomus buvusiu  ten atsiliepimai:) Kazin yra nors menka tikimybe gauti geresni kambari :D 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 10 28, 17:39)
West Express viena seniausiu ir patikimiausiu agenturu.

ir nuo tezu kainmu dar maziausia 8proc duoda nuolaidos wub.gif

QUOTE(Belty @ 2017 10 29, 07:54)
Mum ta pati sako verysad.gif Mes jau rezervavom kelione, nes kol analizavom ko norim, rinkomes, musu pasirinkti viesbuciai soktelejo 200 eur verysad.gif Is vakaro gavom kainas, o is ryto ups sorry negalim jau tiek, pabrangino tezai. Agente sako baisu kas daros, vos ne valandom brangsta.  verysad.gif
Simet stebim kad viskas brangiau. Teko sumažinti savo norų kartelę.
Vaziuosim i Long Beach Resort 5* nuo 06.22d. ,8 naktys, nors pradziai jy buvom atmete del toli nuo orouosto, mazu standartiniu kambariu, akmenuotos juros, na bet atkentesim kaip nors smile.gif.
Kas buve ar reik vandens batu ilipimui i jura?  4u.gif

i jura tikrai be batu sunkiai smile.gif bet atmetus visa kita - jeigu norisi vaikam vandens parku,atrakciju - neisrankus maistui esate -tikrai long beach patiks

QUOTE(Kasniuke @ 2017 10 29, 10:23)
<p>Mes irgi Long Beach pasirinkom, bet pradėjau abejoti, nes pasigilinus pamačiau, kad jūra akmenuota. Ar išvis įmanoma saugiai maudytis? Paplūdimys tai tikrai neatitinka pavadinimo. Norėjau pramogų vaikams, bet imu gailėtis, kad nelikau ties pirminiu pasirinkimu Saphir4. </p>

saphir skurdus, ekonomines klases tikrai su long beach net nestatyciau ant tu paciu svarstykliu.
Prie juros smeliukas ir ten ir ten-salia gultu. o jau bristi jeigu noresis, mano vaikai kai neina i jura nes velniskai akis grauzia - pasitaskymui su crocs ok, o maudynes baseine nuo kalnu nuskridus smile.gif

saphir toks vien lietuviai, kaip palangos 3zv viesbutis ax.gif
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 29, 11:48)
Negasdinkit  unsure.gif  blink.gif  mes i la blanche skrendam 06 01, net nepagalvojau, kad bus vesu.... Orai rodo vidutiniska temp 30, vanduo juroje 23, na vesoka jura, bet baseine kiek silciau bus  biggrin.gif  biggrin.gif

mes irgi i sia data nusitaike esame bet va bijau... del oro biggrin.gif sakiau matysim, grisim dabar is egipto ir galvosim apie vasaros
Papildyta:
Paziurejau dar syk i la blanche... na man priimtiniausias variantas.. tik vat kai iprate prie family room.. o dabar family nuo superior 360EUR skirtumas.. mastau gal kazkaip su vaikais dvis avaites ir vienoje erdveje gerai bus biggrin.gif ...

Aisku kai atostogos ir turi zmogus pilna kompleksa, kai vaikai patenkinti ir tevai laimingi turintys privatuma kai atskiri kambariai biggrin.gif

Vyras sako imam family ir nesukam galvos, man is foto tie family tokie skurdus....
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 30, 00:31)

Nuo juros eziu apsisaugoti smile.gif Bent jau prie Adrijos juros jie labai paplite, nzn del Turkijos
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 10 30, 09:44)
Man asmeniškai ,su batais ir nepatogu plaukti,bet,kai reikia stovėti,vaiką laikyti ar su vaikais pažasti,"pasitaškyti" -visai patogus reikalas.

Maniškiai į jūrą neeina - sako griaužia vanduo. O aš einu su vienu tikslu, nuplaukti smile.gif
Tai ir sakau, prie kranto pasitaškyti, gal ir nieko. 4u.gif
Šiaip aš turiu tuos batus kažkur, bet man jie niekur nereikalingi smile.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 30, 16:19)
Tai mažai esu mačius tokių, kurie tik plaukiotų į jūrą įlipę... Paplauki kažkiek, sustoji, pasižvalgai, pabraidžioji... Jei su vaikais - išvis daugiau vaikštai, nei plauki smile.gif o kad ir labai jau plaukikas būtum - iki tos ribos, kai jau gali plaukt, visvien reikia nueit kažkaip smile.gif
Tad batai reikalingi tam, kad galėtum neribot savęs, o jūroj but tiek ir taip, kaip norisi smile.gif

Oj aš tai tik tą ir darau, kad plaukioju. Nemėgstu plaukti baseine, man jūroje nuplaukti didelis kaifas.
Braidžioti man mano crocs tapkės tinka biggrin.gif
Bet čia visi skirtingus poreikius turime wub.gif

QUOTE(abiga @ 2017 10 30, 21:26)
Nuo juros eziu apsisaugoti smile.gif Bent jau prie Adrijos juros jie labai paplite, nzn del Turkijos

Esu mačiusi nebent prie uolų, šiaip lipant į jūrą nėra jų. Gal aš manau, ir surenka juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 30 spalio 2017 - 20:07