Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(linamog @ 2017 10 28, 18:39)
West Express viena seniausiu ir patikimiausiu agenturu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 10 28, 12:19)

Liepa    vaziavom  2014 i bodruma buvo labai saunus oras... antalijoje ir alanijoje tuo metu buvo 40+

Zinociau kad nesusalsime i la blache imciau.., bet kaip jau ir diskutuota buvo kainos  sakykim i mano ziurimus ateinanciai vasarai viesbucius nuo  pradzios kainu skelbimo pakilo zmogui po 250euru o vaziuojam 4...  kazkaip  itariu  rinksimes kita krypti  ax.gif

Labukas
Teisingai prigasdino ,kad birzelio pradzioje Bodrume salta, mes buvom nuo birzelio 19d. ir tai Egejo juroje maudytis tai biski salta buvo, siaip oro temperatura tada buvo apie 38 diena , bet vanduo dar neisiles buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 10 28, 14:50)
Nezinau tiketi ar ne, bet agente sake dad per paroda vis tiek bus brangiau nei per isankstinius

Mum ta pati sako verysad.gif Mes jau rezervavom kelione, nes kol analizavom ko norim, rinkomes, musu pasirinkti viesbuciai soktelejo 200 eur verysad.gif Is vakaro gavom kainas, o is ryto ups sorry negalim jau tiek, pabrangino tezai. Agente sako baisu kas daros, vos ne valandom brangsta. verysad.gif
Simet stebim kad viskas brangiau. Teko sumažinti savo norų kartelę.
Vaziuosim i Long Beach Resort 5* nuo 06.22d. ,8 naktys, nors pradziai jy buvom atmete del toli nuo orouosto, mazu standartiniu kambariu, akmenuotos juros, na bet atkentesim kaip nors smile.gif.
Kas buve ar reik vandens batu ilipimui i jura? 4u.gif
Atsakyti

Mes irgi Long Beach pasirinkom, bet pradėjau abejoti, nes pasigilinus pamačiau, kad jūra akmenuota. Ar išvis įmanoma saugiai maudytis? Paplūdimys tai tikrai neatitinka pavadinimo. Norėjau pramogų vaikams, bet imu gailėtis, kad nelikau ties pirminiu pasirinkimu Saphir4. 

Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2017 10 29, 11:23)
<p>Mes irgi Long Beach pasirinkom, bet pradėjau abejoti, nes pasigilinus pamačiau, kad jūra akmenuota. Ar išvis įmanoma saugiai maudytis? Paplūdimys tai tikrai neatitinka pavadinimo. Norėjau pramogų vaikams, bet imu gailėtis, kad nelikau ties pirminiu pasirinkimu Saphir4. </p>

Baikit jus.Visi maudosi,o jus negalėsit?😁😁😁Na nemanau,kad Saphir geresnis nei Long Beach.Mes tik praejom šalia Long Beach .Tikrai fainas pasirodė,tik labai jau didelis.Aš tai visada su kroksais einu maudytis ir viskas Ok😀Man tik Saphiro dislokacija labiau patinka,bet su gera nuotaika visur gerai😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 29 spalio 2017 - 09:56
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 10 28, 12:19)
Zinociau kad nesusalsime i la blache imciau.., bet kaip jau ir diskutuota buvo kainos  sakykim i mano ziurimus ateinanciai vasarai viesbucius nuo  pradzios kainu skelbimo pakilo zmogui po 250euru o vaziuojam 4...  kazkaip   itariu  rinksimes kita krypti  ax.gif

Negasdinkit unsure.gif blink.gif mes i la blanche skrendam 06 01, net nepagalvojau, kad bus vesu.... Orai rodo vidutiniska temp 30, vanduo juroje 23, na vesoka jura, bet baseine kiek silciau bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 29 spalio 2017 - 10:52
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 29, 11:48)
Negasdinkit  unsure.gif  blink.gif  mes i la blanche skrendam 06 01, net nepagalvojau, kad bus vesu.... Orai rodo vidutiniska temp 30, vanduo juroje 23, na vesoka jura, bet baseine kiek silciau bus  biggrin.gif  biggrin.gif

Man is viso kojas kerta nuo minties apie 05-20.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 29, 12:05)
Man is viso kojas kerta nuo minties apie 05-20....  blink.gif

biggrin.gif O mum agente siule 05 07, sako bus silta nepergyvenkit, pati buvau.
Gerai, kad nesigundem, ko gero visai kitaip supratom ta silta. Man silta tai +30 butinai biggrin.gif
Atsakyti

Baikit jus.Visi maudosi,o jus negalėsit?😁😁😁Na nemanau,kad Saphir geresnis nei Long Beach.Mes tik praejom šalia Long Beach .Tikrai fainas pasirodė,tik labai jau didelis.Aš tai visada su kroksais einu maudytis ir viskas Ok😀Man tik Saphiro dislokacija labiau patinka,bet su gera nuotaika visur gerai😀

Visiškai pritariu Jums! Jūra tik vienoje vietoje yra akmenuota, bet ten ir nėra tam skirtas papludimys, nes nėra nei gultų nei ką, o ten kur yra paruoštas paplūdimys su gultais, tai puikus krantas, tai jau tikrai nepergyvenkit :) 

Saphir nesu buvusi, bet pagal viešbučio foto su Long beach nėra net ko lygint, vaikams pramogų yra begalės! Ir vandens parkas yra daug didesnis Long beach. 

Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie šį Seher Sun Palace Resort & Spa
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 29, 13:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="oaze 2" data-cid="71863425" data-time="1509263486"><div><p>Baikit jus.Visi maudosi,o jus negalėsit?😁😁😁Na nemanau,kad Saphir geresnis nei Long Beach.Mes tik praejom šalia Long Beach .Tikrai fainas pasirodė,tik labai jau didelis.Aš tai visada su kroksais einu maudytis ir viskas Ok😀Man tik Saphiro dislokacija labiau patinka,bet su gera nuotaika visur gerai😀</p></div></blockquote><p>  </p><p></p><p>Visiškai pritariu Jums! Jūra tik vienoje vietoje yra akmenuota, bet ten ir nėra tam skirtas papludimys, nes nėra nei gultų nei ką, o ten kur yra paruoštas paplūdimys su gultais, tai puikus krantas, tai jau tikrai nepergyvenkit smile.gif </p><p></p><p>Saphir nesu buvusi, bet pagal viešbučio foto su Long beach nėra net ko lygint, vaikams pramogų yra begalės! Ir vandens parkas yra daug didesnis Long beach. </p>

Aš nesu buvus nei vienam nei kitam, bet ir man Long beach atrodo geresnis. Mano kolegė prieš savaitę iš Long beach grįžo, tai sakė viskas labai jai patiko smile.gif
Atsakyti

Apraminote mane, mergaitės 😉 Reikia džiaugtis pirkiniu ir laukti atostogų. 

Atsakyti