Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(*Taja* @ 2017 10 27, 20:10)
Apie kokia paroda snekate?

Būna atrodo lapkritį Adventur paroda
Atsakyti
QUOTE(*Taja* @ 2017 10 27, 20:10)
Apie kokia paroda snekate?

QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 27, 20:31)

Adventur turizmo paroda, kiek prisimenu būna sausio men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 27, 21:31)

Sausio gale bus 4u.gif
Atsakyti
Susimaišiau, lyg Mustafa kažką apie lapkritį kalbėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 21:12)
Sausio gale bus  4u.gif

Ooo tai reiks nepraleist.
Atsakyti
QUOTE(girte @ 2017 10 27, 19:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="VilmaDel" data-cid="71861984" data-time="1509119876"><div><p></p><div>QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 17:47)</div><div>Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiu<div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div></div>Bedradarbio dukra su vyru spalio 6d. uzpirko 10n. i Kamelya geguzes men vos uz 520€(už abu)...Manau net parodoje tokiu kainu net iš toli nematysi vartotojo įkelta nuotrauka<p></p></div></blockquote><p>Nuo pat pirmos ispardavimų dienos sekiau kainas būtent spaliui,tokių kainų net i 4 zv. už 2 žmones dar ant 10 naktų nebuvo,turbut sumaiset 1 žmogui 520 kainavo</p>
Vajezau vajezau,po šitu savo rašliavos ir pati pagalvojau,kad kažkas čia ne tvarkoje,dabar ištardžiau viska,tai pasirodo akurat čia VIENAM tiek kainavo .... labai labai atsiprašau kad "subalamutinau"..soriukas wub.gif

Papildyta:
Paroda
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaDel: 27 spalio 2017 - 21:13

QUOTE(girte @ 2017 10 27, 19:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="VilmaDel" data-cid="71861984" data-time="1509119876"><div><p></p><div>QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 17:47)</div><div>Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiu<div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div></div>Bedradarbio dukra su vyru spalio 6d. uzpirko 10n. i Kamelya geguzes men vos uz 520€(už abu)...Manau net parodoje tokiu kainu net iš toli nematysi verysad.gif<p></p></div></blockquote><p>Nuo pat pirmos ispardavimų dienos sekiau kainas būtent spaliui,tokių kainų net i 4 zv. už 2 žmones dar ant 10 naktų nebuvo,turbut sumaiset 1 žmogui 520 kainavo</p>
Vajezau vajezau,po šitu savo rašliavos ir pati pagalvojau,kad kažkas čia ne tvarkoje,dabar ištardžiau viska,tai pasirodo akurat čia VIENAM tiek kainavo .... labai labai atsiprašau kad "subalamutinau"..soriukas wub.gif

Papildyta:
Paroda
h_1509131492_9302979_3284fb7f64.jpg

nieko tokio,ir tai gera kaina gavo,dabar jau gerokai brangiau o bus ir dar brangiau.Patarčiau ilgai nelaukti,musu kelione pirkta praeitais metais buvo pabrangus 3 kartus.

Atsakyti
O aš galvoju per parodą šiemet paleis geras kainas. Užpernai taip buvo. Pernai ne. Protinga strategija, būti visiškai prognozuojamiems - neapsimoka.
Bet tie, kas nupirko tik pasirodžius kainoms, manau, nepralošė. Aš abėjoju, kad Gural tekirova gaučiau pigiau nei gavau, bet bus įdomu pažiūrėti. Šiandien dienai mūsų kelionė 600 eu brangesnė.
Atsakyti

Na ir mes nusipirkom! Gural tekirova spalio 1 diena! Kol strategavom ir mastem kelione pabrango 300 euru, daugiau nebelaukem. 9 n., 2 suauge ir 1 vaikas 2metai 2160. Rinkomes tik is tu datu kur galima vakare isskristi :)

Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2017 10 28, 02:03)
<p>Na ir mes nusipirkom! Gural tekirova spalio 1 diena! Kol strategavom ir mastem kelione pabrango 300 euru, daugiau nebelaukem. 9 n., 2 suauge ir 1 vaikas 2metai 2160. Rinkomes tik is tu datu kur galima vakare isskristi smile.gif</p>

Daugoka, kaip už spalį, mano akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 27, 23:13)
O aš galvoju per parodą šiemet paleis geras kainas. Užpernai taip buvo. Pernai ne. Protinga strategija, būti visiškai prognozuojamiems - neapsimoka.
Bet tie, kas nupirko tik pasirodžius kainoms, manau, nepralošė. Aš abėjoju, kad Gural tekirova gaučiau pigiau nei gavau, bet bus įdomu pažiūrėti. Šiandien dienai mūsų kelionė 600 eu brangesnė.

gal ir paleis, bet as karts nuo karto prarevizuoja ar neatpigo mūsų kelionė biggrin.gif tai pvz. renkantis skrydį per Gazipašą jau neaktyvi gegužės 20 d., tai čia kaip suprasti kažin - nebeskraidins tą dieną, ar nėra jau vietų lėktuve? unsure.gif
Atsakyti

Gali būti, kad nebėra vietų lėktuve. Aš irgi rinkausi skrydį popietinį į Gazipašą. Geriau nuskrist kiek vėliau ir ten pavakarot, nei nuskrist ant pietų parą nemiegojus. O ir išvykimas mielesnis popiet, nei vidury nakties. O ir oro uostas arčiau viešbučio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 28 spalio 2017 - 08:52