Labas vakaras,buvome Kimeros park holiday village labai patiko,bet du kart i tą patį niekada nevykstam.Gal kas buvę Mirage Park Resort,būtų įdomu jei kas pasidalintų.Ačių.
Musu vaikams 13 ( jau kaip suauges) ir 6m.
vau ,na aš tokių kainų nepagaunu
Papildyta:
na,dėl to vandens parko mažo abejoju
Papildyta:
turbūt pirkote spalio pradžioje?
Papildyta:
na,dėl to vandens parko mažo abejoju
Papildyta:
turbūt pirkote spalio pradžioje?
pries pora savaiciu
Nu nerealiai -geguze-10n.-260 asmeniui!
Net sunku patiket..
Kazkaip nemanau kad siais metais pigs... Jau nuo ispardavimu pradzios pvz mano viesbutis pabrango ~ 350 eur (dviems) ir pas tezus, ir pas nova. Ir nemanau kad daugiau nekils. Parodoj nebent didesne nuolaida duos, bet tai kainos bus didesnes jau.
Pigesniu pasiulymu gal ir ismes, bet turbut tik tam tikriems variantams, reikes taikytis kada bus, o ne kada noretusi... ne visiems tinka taip
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 17:47)Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiuBedradarbio dukra su vyru spalio 6d. uzpirko 10n. i Kamelya geguzes men vos uz 520€(už abu)...Manau net parodoje tokiu kainu net iš toli nematysi
Nuo pat pirmos ispardavimų dienos sekiau kainas būtent spaliui,tokių kainų net i 4 zv. už 2 žmones dar ant 10 naktų nebuvo,turbut sumaiset 1 žmogui 520 kainavo
Nuo pat pirmos ispardavimų dienos sekiau kainas būtent spaliui,tokių kainų net i 4 zv. už 2 žmones dar ant 10 naktų nebuvo,turbut sumaiset 1 žmogui 520 kainavo
As ta pati pagalvojau
Gal galite papasakoti apie Nirvana viešbutį? Po Guralo nenusiviltumėm Nirvana?
Na manau, kad sioje vietoje pigiau yra blogiau. kas konkreciai jus domina? Man Nirvana visai patiko, bet noriu palyginimui isbandyti brangesni.
Tada tikrai taip.
Apie kokia paroda snekate?