Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Labas vakaras,buvome Kimeros park holiday village labai patiko,bet du kart i tą patį niekada nevykstam.Gal kas buvę Mirage Park Resort,būtų įdomu jei kas pasidalintų.Ačių.

Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 15:42)
Gal kad rugsėjį ,mes žiūrim gegužės pabaigoj,birželį . O kiek jūsų vaikui bus metų ?

Musu vaikams 13 ( jau kaip suauges) ir 6m. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 17:47)
Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiu
Bedradarbio dukra su vyru spalio 6d. uzpirko 10n. i Kamelya geguzes men vos uz 520€(už abu)...Manau net parodoje tokiu kainu net iš toli nematysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmaDel @ 2017 10 27, 19:57)
Bedradarbio dukra su vyru spalio 6d. uzpirko 10n. i Kamelya geguzes men vos uz 520€(už abu)...Manau net parodoje tokiu kainu net iš toli nematysi verysad.gif

vau ,na aš tokių kainų nepagaunu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 27, 19:00)
Kamelya zymiai aukstesnio lygio uz Eftalia

na,dėl to vandens parko mažo abejoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kas cia @ 2017 10 27, 19:35)
Musu vaikams 13 ( jau kaip suauges) ir 6m. 4u.gif

turbūt pirkote spalio pradžioje?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 20:20)
vau ,na aš tokių kainų nepagaunu 4u.gif
Papildyta:

Papildyta:

turbūt pirkote spalio pradžioje?

pries pora savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmaDel @ 2017 10 27, 18:57)

Nu nerealiai bigsmile.gif -geguze-10n.-260 asmeniui!
Net sunku patiket..
Atsakyti

Kazkaip nemanau kad siais metais pigs... Jau nuo ispardavimu pradzios pvz mano viesbutis pabrango ~ 350 eur (dviems) ir pas tezus, ir pas nova. Ir nemanau kad daugiau nekils. Parodoj nebent didesne nuolaida duos, bet tai kainos bus didesnes jau. 

Pigesniu pasiulymu gal ir ismes, bet turbut tik tam tikriems variantams, reikes taikytis kada bus, o ne kada noretusi... ne visiems tinka taip 

Atsakyti

QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 17:47)
Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiu

Nuo pat pirmos ispardavimų dienos sekiau kainas būtent spaliui,tokių kainų net i 4 zv. už 2 žmones dar ant 10 naktų nebuvo,turbut sumaiset 1 žmogui 520 kainavo

Atsakyti

Nuo pat pirmos ispardavimų dienos sekiau kainas būtent spaliui,tokių kainų net i 4 zv. už 2 žmones dar ant 10 naktų nebuvo,turbut sumaiset 1 žmogui 520 kainavo

As ta pati pagalvojau 

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 10 26, 11:36)
Buvau šiemet Gural Tekirova. Maistas įvairus,stengiasi organizuoja programą dieną ir vakare.Animacija puiki,ir kalniukai,bet jums rašėt tai neaktualu.
Gal galite papasakoti apie Nirvana viešbutį? Po Guralo nenusiviltumėm Nirvana?

Na manau, kad sioje vietoje pigiau yra blogiau. kas konkreciai jus domina? Man Nirvana visai patiko, bet noriu palyginimui isbandyti brangesni.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 20:20)

Tada tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 27, 19:24)
<p>Kazkaip nemanau kad siais metais pigs... Jau nuo ispardavimu pradzios pvz mano viesbutis pabrango ~ 350 eur (dviems) ir pas tezus, ir pas nova. Ir nemanau kad daugiau nekils. Parodoj nebent didesne nuolaida duos, bet tai kainos bus didesnes jau. </p><p>Pigesniu pasiulymu gal ir ismes, bet turbut tik tam tikriems variantams, reikes taikytis kada bus, o ne kada noretusi... ne visiems tinka taip </p>

Apie kokia paroda snekate?
Atsakyti