Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Buvusios Long beach pasakykite ar ne per mazas standart kambarys 4asm seimai? Tas pats domina ir su Delfin deliux

Delphin deluxe atostogavome 2+2 (7, 7m vaikai). Vietos mums buvo pakankamai. Kambary buvo 1 dvigule lova, 1 viengule lova ir 1 sofkute. Ant sofkutes vaikas 7 metu telpa be problemu, bet vaikas kokiu 11-12m nelabai jau. 

Atsakyti
2n - 99
https://www.westexpr...ion:2-7/1154120
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 10 27, 09:52)
Mes irgi 4u.gif  Kada Jus skrendate?

Rugpjūčio 25 d 9 naktim. Man gal labiau rugsėjį norėjosi, bet nenorim pamokų praleist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2017 10 26, 23:19)
Mes Kemero regione išsirinkom viešbutį Limak Limra, atsiliepimai neblogi  4u.gif

Limak limra nėra pigus .mums siūlo už 1500 su vaiku ,o aš noriu pora šimtų pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 13:54)
Limak limra nėra pigus .mums siūlo už 1500 su vaiku ,o aš noriu pora šimtų pigiau  4u.gif

Tezuose pigiau. Mes skrendam rugseji, 3 suauge +1 vaikas, sumokejom 1500, kambarys su vaizdu i jura. Manau, normali kaina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2017 10 27, 13:48)
Rugpjūčio 25 d 9 naktim. Man gal labiau rugsėjį norėjosi, bet nenorim pamokų praleist  smile.gif

Lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 10 27, 14:38)
Tezuose pigiau. Mes skrendam rugseji, 3 suauge +1 vaikas, sumokejom 1500, kambarys su vaizdu i jura. Manau, normali kaina unsure.gif
Papildyta:

Gal kad rugsėjį ,mes žiūrim gegužės pabaigoj,birželį . O kiek jūsų vaikui bus metų ?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2017 10 27, 13:48)
Rugpjūčio 25 d 9 naktim. Man gal labiau rugsėjį norėjosi, bet nenorim pamokų praleist  smile.gif

Už 1300 trims Marco Polo tikrai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 10 27, 13:38)
Papildyta:

o iš kokios agentūros pirkot ? kiekvieną dieną kainos kyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2017 10 27, 16:03)
Už 1300 trims Marco Polo tikrai gerai  mirksiukas.gif

kaip manot ?Geriau nei Long Beach ,Aura ar kokia Kamelya ,Club salima,Lonicera ? Dabar nusipirkau rugsėjui į Kemerą ,tai birželį galiu tada ir į kitą regioną lėkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 16:23)
kaip manot ?Geriau nei Long Beach ,Aura ar kokia Kamelya ,Club salima,Lonicera ? Dabar nusipirkau rugsėjui į Kemerą ,tai birželį galiu tada ir į kitą regioną lėkti  bigsmile.gif

Hmm,

Gal Kamelya ir Long beach geriau kai kuriom prasmėm smile.gif
Kamelya - nes Side ir smėliukas, pats miestukas fainas,
Long beach - begalė pramogų.
Club Salima aplinka nereali, bet maistas šlubuoja..

Tai gal birželį į Sidę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2017 10 27, 16:48)
Hmm,

Gal Kamelya ir Long beach geriau kai kuriom prasmėm smile.gif
Kamelya - nes Side ir smėliukas, pats miestukas fainas,
Long beach - begalė pramogų.
Club Salima aplinka nereali, bet maistas šlubuoja..

Tai gal birželį į Sidę?  rolleyes.gif

Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiu bigsmile.gif
Dabar į Eftalia Ocean rugsėjui gerulė kaina ,po 360 su vaiku ,tai nors imk ir vėl į tą patį važiuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 27, 17:47)
Kol mąstysiu ,dar kainos sukils ,na bet nieko ,jei ką ,parodos lauksiu  bigsmile.gif
Dabar į Eftalia Ocean  rugsėjui gerulė kaina ,po 360 su vaiku ,tai nors imk ir vėl į tą patį važiuok  mirksiukas.gif

Kamelya zymiai aukstesnio lygio uz Eftalia
Atsakyti