Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 25, 20:37)
Ir aš tikiuosi smagių mini atostogų  drinks_cheers.gif
Airguru, westekspress, kelioniu panorama, greitai.lt - dėl bilietų
Dar: mokėk keliauti - kaip suprantu tai nėra agentūra, o tiesiog skelbia įvairias aviabilietų akcijas.
Keliones perku dažniausiai per westekspress  4u.gif

O mes šią kelionę pagavome po 99 eur sau ir draugams 10.12- 10.14, o kas geriausia išeina savaitgalis wub.gif žodžiu labai dziaugiuosi, aišku, įdomu ar duos valgyti už tokią kainą biggrin.gif nors rašo AI biggrin.gif biggrin.gif

reiks ir man šių puslapių gerbėja pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2017 10 25, 09:19)
<p>Iš smalsumo klausiu, gal kas esat susidūrę, kad tenka atšaukti kelionę. Avansas 10%, bet neva jai atšauki daugiau nei 21 diena iki išvykimo, bauda 20%. Tai damokėt reikia dar tiesiog kaip į pelkę?  hmm.gif​ </p>

Labas
O kiek tiksliai jums liko iki keliones?
Mes keitem operatoriu likus mazdaug 3 men iki keliones, tai liko pas Novatura imoketi 10 proc. , tada,2016m atpigus kelionems paemem pigiai Rixos Premiuim Belek, kad apsimokejo palikt avansa.
Tuomet pasirasem, kad atsaukiam kelione ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 25, 19:44)
O mes šią kelionę pagavome po 99 eur sau ir draugams 10.12- 10.14, o kas geriausia išeina savaitgalis  wub.gif  žodžiu labai dziaugiuosi, aišku, įdomu ar duos valgyti už tokią kainą biggrin.gif nors rašo AI biggrin.gif biggrin.gif

reiks ir man šių puslapių gerbėja pasidaryt biggrin.gif

2 dienas galima ir kavinese uzkast arba pabadaut (man butu tik i nauda) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 25, 21:03)
2 dienas galima ir kavinese uzkast  arba pabadaut (man butu tik i nauda)  biggrin.gif

Ai be vaikų galima ir šitaip biggrin.gif žiauriai faina, kad pasidalinote tokiu atradimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar esat cia Crystal Aura Beach Resort & Spa buve ? Idomu geguzes pradzioje, baseinuose vanduo buna jau pakankamai isiles? Nusipirkom kelione, o paskui apie liutis prisiskaiciau...pas ka kokia patirtis ? Aciu
Atsakyti
Na pavarėt čia su ta dviejų naktų Turkija smile.gif
Geras biggrin.gif
Man tai gaila būtų šitiek laiko kelionei skirti dėl dviejų naktų, bet kaip įdomiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krugile @ 2017 10 25, 21:17)
Sveikos,
Ar esat cia Crystal Aura Beach Resort & Spa buve ? Idomu geguzes pradzioje, baseinuose vanduo buna jau pakankamai isiles? Nusipirkom kelione, o paskui apie liutis prisiskaiciau...pas ka kokia patirtis ? Aciu

Gegužės pradžiai yra rizikingas sezonas. Vanduo vėsokas dar bus. Man gegužės pabaigoje dar baseine šalta buvo.
Atsakyti

Na pavarėt čia su ta dviejų naktų Turkija smile.gif
Geras biggrin.gif
Man tai gaila būtų šitiek laiko kelionei skirti dėl dviejų naktų, bet kaip įdomiai smile.gif
Papildyta:
Gegužės pradžiai yra rizikingas sezonas. Vanduo vėsokas dar bus. Man gegužės pabaigoje dar baseine šalta buvo.

Tai taip, bet pasprukti kelioms naktims su draugais kažkur pasibuti labai smagu, koks skirtumas ar namuose vakaroti, ar Turkijoje :D Mūsų pagrindinės atostogos su šeima laukia birželio mėnesį 12 n Turkijoje, o čia paspruksim tik su draugais :)

Atsakyti
Bučiau vilnietė, tikrai irgi būčiau griebusi tą 2-jų naktų pasiūlymą. Visai fainai trumpam atsikvėpti būtų
Atsakyti

Bučiau vilnietė, tikrai irgi būčiau griebusi tą 2-jų naktų pasiūlymą. Visai fainai trumpam atsikvėpti būtų

Būtent :) aš ir labai džiaugiuosi :)

Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2017 10 25, 00:02)
<p>Sveikos, padekite apsispresti. Siemet pirma karta buvome turkijoje Nirvana hotel, kitiem metam ieskome kazko panasaus ar truputi geriau. Agentai nelabai stengiasi surasti r pasiulyti.. galvojame gal Gural tekirova? Gal kas buvo juose ir galetu palyginti? Gal toks pat geras Gural belek? Mum nereikia nei kalniuku nei vaiku animatoriu smile.gif)</p>

Buvau šiemet Gural Tekirova. Maistas įvairus,stengiasi organizuoja programą dieną ir vakare.Animacija puiki,ir kalniukai,bet jums rašėt tai neaktualu.
Gal galite papasakoti apie Nirvana viešbutį? Po Guralo nenusiviltumėm Nirvana?
Atsakyti
Gal turit kokių atsiliepimų apie Marco Polo viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 26, 12:28)
Gal turit kokių atsiliepimų apie Marco Polo viešbutį?

Atskiri namukai, kambariai tamsoki, veiklos vaikams tikrai nėra. Šiaip viskas ok, vidutinio lygio.
Atsakyti