Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(georgiana @ 2017 10 25, 11:10)
jau as 2 naktim nebeskilciau ne uz ka pasibuvau kaip skridau pries 2 savaites yahoo.gif

As niekad nesu skridusi 2n., bet paemiau pabandymui, be vaiku tik su vyru.
Atsakyti

Būtų oro uostas šalia, tai būtų galima vietoje Druskininkų ar Birštono pasiimti - pigiau gaunasi ir dar viskas įskaičiuota  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 10 25, 11:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Beautiful Life" data-cid="71857991" data-time="1508919416"><div><p>As niekad nesu skridusi 2n., bet paemiau pabandymui, be vaiku tik su vyru.</p></div></blockquote><p>Būtų oro uostas šalia, tai būtų galima vietoje Druskininkų ar Birštono pasiimti - pigiau gaunasi ir dar viskas įskaičiuota  bigsmile.gif​ </p>

Mums netoli biggrin.gif
Vakar buvo dar spalio 8 d. - 10d., skrydis atgal popietinis, tai keleta val. ilgiau pabusim Turkijoje.
Tik labai tikiuosi, kad nebus lietaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 24, 17:22)
Aciu labai patarusiom, kelione jau turim! Jeee  wub.gif pasiderinom datas ir skrisim 06 01, viesbutis LA BLANCHE ISLAND BODRUM. Turkijoj pirma karta busim, pasitikejau agentes siulymu.  4u.gif

Gal kas esate buvę šiame viešbutyje, kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti

Ar kas nors pirkote keliones per "poilsines keliones"? Ar patikimi?

Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 25, 12:16)

Ir mes pagriebėm su draugais savaitgaliui šią kelionę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 25, 18:51)
Ir mes pagriebėm su draugais savaitgaliui šią kelionę  biggrin.gif

Kaip taip greit pamatot pasiūlymus ir dar spėjat nupirkt blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 25, 18:58)
Kaip taip greit pamatot pasiūlymus ir dar spėjat nupirkt blink.gif  bigsmile.gif

Aš facebooke seku keletą agentūrų 4u.gif
Atsakyti

Beautiful life, Jūsų dėka ir mes turėsime smagu savaitgalį be vaikų  :D kokias sekate FB? :),

Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 25, 20:09)
Aš facebooke seku keletą agentūrų  4u.gif

Pasidalinkit kur randat ? Aš mačiau pas Makalių ,bet dar ir nupirkt žaibo greičiu reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 25, 19:21)
<p>Beautiful life, Jūsų dėka ir mes turėsime smagu savaitgalį be vaikų  biggrin.gif kokias sekate FB? smile.gif,</p>

Ir aš tikiuosi smagių mini atostogų drinks_cheers.gif
Airguru, westekspress, kelioniu panorama, greitai.lt - dėl bilietų
Dar: mokėk keliauti - kaip suprantu tai nėra agentūra, o tiesiog skelbia įvairias aviabilietų akcijas.
Keliones perku dažniausiai per westekspress 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 25, 08:17)
O kaip pakuojantis ciumodana kelionei ta zinot?  rolleyes.gif Nors gal 4* Saphir tokiu bajeriu net nebuna?...

Tikrai nera smile.gif
Atsakyti